הפרק של היום

שאלה

מעניין אותי לדעת מי הזוג הבא שעף אבל בכל זאת נשאר בסדרה ובלי לגלות מעבר לזה בבקשה

o a k y

New member
ניצלו"ש + הצעה

שלום לכם
חח ככה, רציתי לבקש ממנהל הפורום.. אם הוא יוכל להוסיף בקישורים *אזהרה* שחלק מן האתרים מגלים מי ניצח. הכוונה שלי היא: למשל העונה השלישית נגמרה מזמן בארה"ב לכן האתר כבר הודיה על מי שזכה.. ולצערי ראיתי וזהדי הרס.. ככה שאולי למעלה איפהשהו בקישורים להוסזיף אזהרה שתגיד שבחלק מן האתריםן יש ספויילרים. ועוד משהו.. למה לא לעשות שירשור יומי של |ספויילר|ס? במקום שיהיו הרבה מפוזרים.. מה שיהיה מחוץ לשירשור - יימחק. ועוד משהו.. בספויילרים במקום לרשום 4X34 (סתם זרקתי מספרים) למה לא לרשום: "המירוץ למיליון 4" שהמירוץ למיליון יהיה שם הסדרה ו-4 יהיה הפרק. כי אם לא זה קצת מבלבל. מקובל עליכם?

Anatu§h

New member
פלו באמת קרציה.. וגם יש לה שם..

אם מישהו ראה היום סקס והעיר, "הדודה" בכל אופן מה נסגר איתה, איך זאק סובל אותה.. הוא כזה רגוע ומתחרה טוב והיא על הפנים אני לא מאמינה שהתאומים יצאו בגללה העיקר שהיא אומרת שהיא לא חושבת שזו אשמתה, הם עשו את ההחלטות שלהם.. בכל אופן מי לדעתכם ינצח ? אני הולכת על טרי ואיאן, מהזוגות שנשארו הם הכי ממוקדים.. וזו תהיה הפתעה מעניינת בהתחלה לא אהבתי אותם אבל.. what can I say, they grew on me הם יהודים? (היה פרק שהם הרימו כוסות ואמרו "לחיים".. בעברית) מיאוו

אסלנדי17

New member
כי הם ראו...

לפי מה שאני הבנתי הם ראו את הדגל שמכוןן את הקבוצות לסימן הדרך מהצד השני ואז ראו שיש עוד דגלים (שכיוונו את הצוותים עם המרכבות) אז הם הניחו שעליהם להתשיך אחריי הדגלים... לא?

Boran

New member
אני אגיד לך את הבעיה עם ההצעה השניה

יש הודעות על המירוץ למיליון3 ויש על המירוץ למיליון 4. אין מקום ואין כוח להתחיל כל פעם לרשום "המירוץ למיליון עונה 3 פרק 12" אז הדרך המוסכמת לרשום פרק מסוים היא שם הסידרה, שםש הפרק X עונה למשל: המירוץ למיליון 3X12 זה הכי פשוט ומונע בלבול

הם לא עפו בגלל פלו.. פלו לא ידעה

בכלל שהם לא ראו ת'סימן דרך.. אם כבר יש מישו להאשים זה קן וג'ראלד אבל כמובן אי אפשר להאשים אותם כי זה מירוץ...

כן הם הלכו לפי הדגלים הקטנים

ובנוסף הם ראו את פלו וז'אק על המעבורת אז הם היו בטוחים שהסמן דרך נמצא בצד השני...

o a k y

New member
הפרק של היום ../images/Emo13.gif

היה פרק מעולה!!צ סינגפור היא ארץ יפה מאד.. ואהבתי נורא את השחקן שהם ביקרו. ובכל זאת משהו מציק לי.. איך אחת כמו פלו עדיין נשארת.. היא היסטרית ומעצבנת.. כל הזמן מדברת על אחרים ולא על עצמה

o a k y

New member
אני מסכים איתך..

אבל תסכים איתי שכמעת אף אחד לא כותב המירוץ למיליון 3X12. וזה חבל. היום לדוגמא נתקלתי בכותרת: 419 |ספויילר| מה אני אמור להבין מזה? ומה לגדבי שהכל יהיה מרוכז בשירשור אחד? כך יהיו פחות שירשורים ויהיה יותר מסודר. ומה לגבי ההצעה של הקישורים?

Boran

New member
ידעתי ששכחתי משהו ../images/Emo6.gif

הדרך הנפוצה ביותר בפורום היא בלי האיקס יעני, הישרדות עונה 6 פרק 12 = הישרדות 612

o a k y

New member
שיהיה..

אבל נראה עם אתה מפנח מהכותרת על מה עומד לדבר הטופיק הבא: ונמה לגבי שירשור יחיד לנושא? ומה לגבי הקישורים?

o a k y

New member
התכוונתי עם אתה מפנח על מה תדבר

ההוגדעה הראשונה מהכותרת.. (זה לא בא לרמוז או משהו מהמשך ההודעה..)

Boran

New member
פשוט:

BB4 = ביג בראדר 4. קיצור שכזה US = הפקה אמריקנית, כי לביג בראדר יש גם הפקה אוסטרלית ששודרה לא מזמן. השאר זה מספר הפרק וכאלה

o a k y

New member
אוקיי.

אז מה לגבי שרשור יחיד לנושא? מה לגבי הקישורים?
שוב..

למעלה