הפרק של היום! 302 |חלב|

אני דווקא..

מתחילה עם הזמן לחבב בערך את הדמות של רד
כי עם כמה שהקשיחות שלו מעצבנת וכו', יש בו גם דברים ממש טובים - הוא לפעמים ממש מציאותי וסרקאסטי כזה, כשהוא אומר דברים כמו "אני מכיר את השטויות של הצעירים האלה.." והוא צודק. לעומת זאת אני לאחרונה ממש לא סובלת את קיטי, בדיוק כי היא ההיפך מזה
אוףףף איזה קרציה! בהתחלה חשבתי שהיא חמודה כזאת, אישה קטנה וחביבה וטובה כזאת עם סינר..
אבל עם כל השטויות שלה בפרק שהיא גילתה שהבן שלה(מהשמו) ודונה שוכבים, ובעיקר בעיקר שנאתי אותה בפרק עם הכנסייה...
כי שם באמת ראו כמה חרא יש לה בראש. לא הלכת לכנסייה אז תלכי לגיהנום!? וכן, אני יודעת שהקטע כאן היה להקצין את הדברים, אבל זה בכל מקרה קטע ממש מפגר לדעתי
פשוט כל הפרק ישבתי והתעצבנתי עליה

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifפרק מצחיקקקק../images/Emo36.gif

אני עכשיו עומדת לצאת לבצפר, ואני קצת שרוטה מוחית, אז ... כל מה שאני זוכרת שזה היה פרק מצחיק...

חחחח יעל?

מה זה היציאה הזאת ואני קצת שרוטה מוחית???? ולי בכל מקרה היה פרק קורע~! וחבל שלא הקלטתי

לנצח1

New member
לפי דעתי..

(חח.. באתי לכתוב באפי...
) ג'קי לא עד כדי כך יפה... והיא גם לא כל כך מצחיקה (חוץ מהקטע שהיא והבוס של הייד דיברו.. שאני פשוט נשפכתי על הרצפה) הפרק היה מאודדדד משעשע.. אהבתי את הקטע שהם ברחו מהבית..... (קיוויתי שקיטי לא תגיד לו) ואת הקטע שדונה רצה מהחדר של אריק לחדר של אחותו... היה נורא משעשע. וגם את הקטע שרד אמר שפאז אכל משהו מהרצפה זה נוראאאאאאאא הצחיק אותי! אני מתה על הסדרה הזאת! היא הסדרה הכי מצחיקה שיש!!!!!! נ.ב בקשה- יש למישהו פה אתר של ציטוטים מהסדרה?!??

Better Man

New member
פרק נפלא ו...משהו על KISS

הדמות שאריק התחפש אליה וזו שהופיע בסוף הפרק מנגנת על גיטרה, זה אחד הסולנים של להקהת הרוק הכבד האגדית KISS, באותה תקופה היא היית הלהקה של הנוער, בעיקר של אלה שחיפשו למרוד, ההורים כמובן לא סבלו אותם(מומלץ לראות את הסרט "דטרויט רוק סיטי" ,בסרט אמא שורפת את הכרטיסים להופעה שלהם כדי שהבן שלה לא ילך,לא שזה עוזר לה). בפרק "דרייב אין" שבעונה הראשונה, פז לקח מאריק את התקליט Destroyer שלהם וההורים המאמצים שלו גילו שאם מנגנים אותו הפוך שומעים "השטן אוהב אותי" (באמת שומעים את זה) ואסרו על פז לשמוע אותו. מצורפת תמונה של הלהקה.

BlueBeIl

New member
גם אני התכוונתי להזכיר את קיס../images/Emo13.gif

אבל לי לא היה כל כך הרבה מידע עליהם

Bitca

New member
חחחחח כן זה היה ענק! איך הוא נבהל!

נראה לי הפרק הראשון שראיתי של מופע שנות ה70.. והקטע שהם הלכו לראות איזה סרט אחד.. THE OMEN ואני ראיתי את הסרט הזה באותו יום!
בכל מקרה הדמות הזאת שאריק התחפש עליי הפחידה אותי..

אבל רגע! אתם טועים!

אריק לא התחפש! זה היה אחד מחברי להקת KISS ורק אריק דיבר בקול שלו כשההוא מקיס ישב במטבח ואכל סיריאלס!

shiran lee

New member
זה אפילו לא היה הקול של אריק

וזה לא היה אריק! לאיש הזה היה שיער אמיתי וגם לשון אמיתי זה הקטע שלו של ההוא מקיס תמיד בהופעות הוא היה מוציא ככה את הלשון! דבר נוסף אפשר היה ליראות כשהוא בא לשולחן שיש לי רגליים ולאריק יש רק שתי מקלות

Better Man

New member
2 דברים

1. שכתבתי "הדמות שאריק התחפש אליה" , התכוונתי שכך בסדרה התכוונו( הרי ברור שזה לא היה אריק באמת). 2. זה באמת היה ג'ין סימונס, סולן להקת KISS, עדיין לא התבגר הבנדאם :)

Better Man

New member
תיקון קל

אם אני לא טועה ג'ין סימונס לא היה הסולן, אלא נגן הבס. הסולן הוא פול סטנלי אבל מי שהופיע ב"מופע" היה סימונס.

Runaway Train

New member
אתה מדבר שטויות

זה נראה כאילו אתה מבין הרבה,אבל אתה לא הכי אומר דברים נכונים אלא סתם עובדות קלילות שמופרחות בשטח,מידע בסיסי וכללי אל תגיד דברים שאתה לא יודע על קיס

Better Man

New member
מה אתה רוצה?

מה כתבתי שלא היה נכון? מה שכתבתי אלה אכן עובדות קלילות, מה אתה רוצה שאני אכתוב, סיכום של 9 דפים על הלהקה? הרי זה פורום ל"מופע" ולא לקיס, ואיזה מופרחות בשטח?

פרק טוב!../images/Emo41.gif

איל כל החברה היו בבית והם כל הזמן התחבאו!
ואיך כזה רד דיבר וכולם כזה היו במרפסת והוא בדיוק דיבר על משמעת, טחחח ואהבתי את הקטע של הכאילו סידרה. מיום ליום אני יותר חולה על הסידרה הזאת!!!

למעלה