הפרק של היום! 302 |חלב|

Charmed 4ever.

New member
הפרק של היום! 302 |חלב|

משפחת פארטרידג'!!!!!!! איך מתתי על הסדרה הזו!!! אמ... בעיקרון כל מה שרציתי להגיד היה ההתפעלות שלי על הקטע עם פארטרידג'... אז ... שרשור פרק!

SmallVille Girl

New member
פרק שולט!!!!!!!!!!!

בדיקת חדרים !! חחח.. איך לורי התפללה ודונה התחבאה מאחורי הדלת זה היהה קורע !!!! אוייי ואריק עם הלשון איכססססססססססססססס.... וכמובן עם גקי , שהיא אמרה להייד בלב תסתכל עליי חחחחחחחחחח.. אני אוהבת את הסדרה הזאת גם אני נורא אהבתי תא הסדרה היא היתה בערוץ 3 ( משפחת ...)

t u t i t

New member
לפי דעתי...

רד קצת הוס את הסדרה אבל קיטי הייתה ממש חמודה איך שהיא אמרה- "עכשיו כולם להיות להיות שמחים!!!" ואיך שפז אכל דברים מהרצפה... ואיך שלורי התפללה "תשמור על אמא ואבא וסבתא...או היי אבא!"
פרק נחמד...לא קורע...

*superstar*

New member
../images/Emo6.gifguess playtime is over!

פרק מעולה!!!!!!!! הצחיק אותי נורא כל הסיפור של הפארטרידג' פאמילי... ושמתם לב שהיה שם אחד מלהקת קיס??? זה היה גדול.. *עדי*

פרק קורע............/images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

so i guess play time is over................ פרק מצחיק במיוחד שלרגע הם היו כמו משפחת פראטרידג' ואיך שאריק התחצף לרק וגם שקיטי אמרה:eek:h no not my chrismes bells there happy bells הרג אותי.............. וגם כמובן כמו בכול פרק שג'קי מנסה לשכנע את הייד שהוא אוהב אותה........זה די מעניין לראות מתי הוא כבר ישתכנע....

ThE bRaDy BuNcH../images/Emo80.gif../images/Emo175.gif!!!

אה אגב, שמתם לב מתי שקיטי אמרה לרד שיחזיר את הבית לקדמותו, דונה והייד התחילו להתפקע מצחוק מאחורה??? זה היה כל כך מצחיק... ואריק היה כמו מרלין מנסון היום!!
בקיצור: היה פרק מצחיק...!

mor kutcher

New member
BED CHECK!!!../images/Emo6.gif

חחח!!! הקטעים האלה היו הכי קורעים!!!! היה פרק שולטטטטטטטט פשוט!!!!!!!!!! נקרעתי כל הפרק!!!!!!!!!!!!!! איזה גאונית הסדרה הזאת...

פרק.. נחמד..

היו להם יותר טובים אבל בכל זאת ממש אהבתי את המופע הזה של משפחת פורמן
גם הבדיקת מיטה היה נחמד
חחחח ואיך שפאז אכל מהריצפה
אבל רד כבר התחיל לעצבן

אההה וגם אהבתי את קלסו בקטע..

שרד שמר עליהם.. "אני הכי חתיך פה,לא.. אני הכי חתיך בשכונה, לא.. אני הכי חתיך בארץ, לא.." חח משו בסגנון

aYaLoLy

New member
well...../images/Emo175.gif

אין יותר חלבבבבבבבבבבבבבבב
|חלב| ז"ל........ אממפ.... פרק חמוד.. ג'קי היתה יפה מתמיד וקלסו כרגיללל קורעעע וגם פזוששש מיום ליום אני שונאת יותר את רד|
יאק.. לורי אני תמיד שונאת . |כלבה|

NuFiFiT

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo151.gif../images/Emo36.gif

לא ראיתי...
איזה מאמי

xander55

New member
רד סאקס ../images/Emo129.gif

כן בטח, זמן המשחקים נגמר, אני לא רוצה לדעת מתי הוא ממש ממש קשוח או מתי הוא ממש ממש טוב ואוהב, הוא כזה אבא חרא, אני אישית, הייתי מתאבד. חוץ מזה, אריק שולתתתתתתתתתת סופסוף הוא מתייצב מול אבא שלו, יש שיפור ביחסים שלהם, צל"ש. קיטי קורעת מתמיד. ג'קי דווקא לא הייתה משהו יפה היום.

raspberry juice

New member
היה פרק דיי טוב

לא הכי טוב...פסדר...קיטי הייתה קורעת חבל שליאו לא היה הקטע עם הייד וג'קי טיפשייי והקטע שקלסו תפס לדונה בתחת היה מצחיק דווקא:) עוד נסיון || (*) (*) ||| ||| -- ||| ||| |||||| |||

Lady of Buffdom

New member
פרק מעולה ../images/Emo6.gif

אהבתי כשכולם חשבו ובסוף רד אמר לקיטי "הילד הזר אכל מהרצפה"
בכלל הפרק היה גדול, עם ה-bed check וכל זה.

למעלה