הפרק של היום - 25.3.02

Carpet Crawler

New member
הפרק של היום - 25.3.02 ../images/Emo91.gif

"The Burning"/"הצריבה"
פרק 16 בעונה 9; פרק 172 בסדרה
שודר לראשונה (בארה"ב) ב-19 במרץ 1998
כתבה: ג´ניפר קריטנדן
ביים: אנדי אקרמן שחקנים אורחים:
דניאל וון בארגן, בתפקיד מר קרוגר
סינדי אמביול, בתפקיד סופי
דניאל דיי קים, בתפקיד סטודנט 1#
הנרי וורוניקטס, בתפקיד האב (הכומר) קרטיס
יורסלין בריאנט, בתפקיד ד"ר ווקסלר
אלכס קרייג מאן, בתפקיד סטודנט 2#
בריאן פוזן, בתפקיד ארתי
דני וודברן, בתפקיד מיקי סינופסיס:
בעקבות התחנות שפאדי כיוון ברדיו במכוניתו, איליין חושבת שהוא דתי.
ג´ורג´ מציע רעיון שמתקבל טוב בישיבה אצל קרוגר, אך הרעיון העוקב זוכה לתגובות פחות מרנינות. ג´רי מציע לו לפרוש בשיא.
איליין מספרת לג´רי וג´ורג´ על חשדותיה, וג´ורג´ מציע לה לכוון מחדש את התחנות בתור מבחן.
קרמר ומיקי מקבלים חלטורה - לזייף סימפטומים של מחלה עבור מספר סטודנטים לרפואה.
חברתו החדשה של ג´רי, סופי, אומרת "זו אני" כאשר היא מתקשרת אליו, וג´רי לא מזהה אותה.
ג´ורג´ פורש בשיא מישיבה בעבודה.
מיקי וקרמר מקבלים את תפקידיהם: מיקי מקבל דלקת קרום-מוח בקטריאלית, וקרמר מקבל... זיבה.
איליין מוודאת שפאדי אכן דתי.
קרמר תחילה לא מתלהב מהמחלה אותה עליו להציג, אך לאחר מספר מילות עידוד מג´רי בנוגע לכושר הופעה קרמר נכנס לתפקיד חולה זיבה עד הסוף.
סופי משאירה לג´רי הודעת "זו אני". לאחר מכן היא לא מזהה את קולו של ג´רי בטלפון וחושבת שהוא מישהו אחר, וג´רי מגלה שהיא לא סיפרה לו את סיפור הטרקטור.
לפאדי אין בעיה שאיליין לא דתיה. "אני לא זה שהולך לגיהנום".
ג´רי וג´ורג´ מנסים לנחש מהו סיפור הטרקטור.
איליין מתחילה לדאוג בנוגע לגיהנום.
קרוגר מוציא את כולם מהפרויקט מאחר והם היו משעממים, וכעת ג´ורג´ הוא החבר היחיד בצוות.
קרמר מקבל ביקורות נלהבות על הצגת הזיבה שלו, אך מרגיש שהדביקו לו דמות.
ג´רי מבחין בצלקת על רגלה של סופי ומניח שהיא כתוצאה מתאונת טרקטור.
ג´ורג´ מגלה שהוא זה שצריך לעשות את כל העבודה בפרויקט, בעוד קרוגר ממציא תירוצים ולא ממש עובד בעצמו.
פאדי מגלה אדישות לכך שאיליין תישלח לגיהנום.
קרמר גוזל את המחלה של מיקי.
איליין ופאדי מתייעצים עם הכומר קרטיס על לאן יחסיהם מובילים.
לפני שסופי מספיקה לספר לג´רי את סיפור הטרקטור, ג´רי מרגיע אותה.
קרמר ומיקי מתווכחים על הזיבה וסופי מיישבת את הויכוח. בעקבות זאת, ג´רי פורש בשיא.
בינתיים, קרוגר מחליט לפרוש בשיא בישיבה ומשאיר את ג´ורג´ לבד. הערות/פרטי טריוויה:
פרק זה הוקדש "לזכרו של חברנו הטוב לויד ברידג´ס", שנפטר מאז מועד השידור המקורי של הפרק הקודם. ברידג´ס, שחקן הקולנוע הותיק, גילם את דמותו של איזי מנדלבאום התחרותי בפרקים "הפצוע האנגלי" בעונה 8 ובפרק "הדם" בעונה זו.
בתחילת הפרק, כשאיליין מתחילה ליסוע באגרסיביות במכוניתו של פאדי, אנחנו לא רואים אותו ברקע למרות ששניה לפני כן הוא עמד בצמוד לחלון. זאת כמובן כתוצאה מכך שהשתמשו בשקופית מסך כחול כרגע במקום צילום בסט בחוץ.
בפרק של "תהרוג אותי וזהו" ששודר לפני פרק זה, הייתה התייחסות לסיינפלד כאשר איש אחד אמר שהוא "קסלר מדירה 5B".
ציון אישי לארץ:
2\1 זוחל השטיח, מתאושש מהאוסקר.

למעלה