הפרק של היום(24/1/2004)

omer landau

New member
חלוקות על מה????חחחחחחחחח

מה כבר הספקתי לכתוב?????????. ותודה אני כותב את השרשור כבר בתחילת הפרק כדי שלא יהיו מאה שרשורים וזה סתם מעצבן ועושה בלאגן אהבתי את הניתוח שלך לפרק הארם למרות שהוא מושלם וטייס טוב אתה כוכב הסדרה אבל דיייי אתה לא יכול לעשות מה שבא לך תרגע קצת ואני במקומך הייתי נשאר בגאג עם קצת דאגות לא לוקח ללב יותר מידי אח שאתה בקושי מכיר שהסתבכת בגללו נו באמת אני עדיין לא מאמין שהוא אח שלו לדעתי הארם האבא עדיין בחיים מאק הזאת מה את רוצה?????? את רוצה שהארם ילבש מכנסיים קצרים אפשר לסדר את זה למה לרוץ למיק המגעיללללללללל כן גם אני מת על איי גיי הוא כזה ענק והוא שחקן מצוין

דעות חלוקות על הפרק... :))

לא על התגובה שלך! :))) מצחיקול~~ חמודי אתה הופך לשיפר!!! חהההההההההה אתה הופך לשיפר!! תקרא שוב את ההודעות שלך.. :)) איזה כיף... גם עומר הופך לשיפר... :))) אתה אמנם עדיין לא תומך בפומבי בקשר בין הארם למאק... אבל אתה מגנה את הקשר של מאק עם מיק (איכססס... מאק ומיק
) וזה כבר משהו... אני מרוצה. :) אייג'יי שולט!!! אני חושבת שזה לא פתוח לוויכוח....:) מסכימה גם אם מה שכתבת על הארמי... גם ציינתי את זה איפשהוא למעלה בשרשור... ומה עוד... אה כן גם לי נראה שהtרמי סיניור עוד ישוב אלינו בעתיד..... ואם כבר מדברים על אנשים שצריכים לשוב..... גל וסוזי- donde estas?

omer landau

New member
לא אמרתי שלא !!!

כמה בנות פה הפכו אותי לאנטי כי כתבתי כמה דברים לא אמרתי שלא אבל אני לא כזה מחכה לזה בקוצר רוח וכל מיני דברים ואל תדביקו לי את הכינוי אני ניטראליי אבל נגד מיק ומאק ועוד כל מיני נושאים מוזרקים שכאלה בכלל נגד מיק חחחחח ומזה זה השיער הזה??????זה נראה כמו עשב עם קצת נפט הפוני הזה או איך שלא קוראים לדבר הזה

Dark Storm

New member
טוב אנשים...

הגיע הזמן לראות את הפרק האחרון של האודיסאה 5 וללכת לישון לפני משמרת בוקר מחר ונסיעה לת"א... עם סוזי תבוא תמסרו לה את אהבתי וש... טוב היא בעצם יודעת איפה להשיג אותי
אז ביי בנתיים.....

דוגרי... סוזי אמרה שהיא תהיה היום

בלילה... וגל בכלל MIA כבר כמה ימים.... גם שירה ושי חסרות לי כאן.... וגיל הלך לראות אודיסיאה... נעמה ועומר.. הרק שלושתינו כאן?? (ורוחו של אלעד שמרחפת ומשגיחה עלינו..... :))

omer landau

New member
חחח גם אני זז נדבר מחררררררר

לילה טובבבבבבבבבבב לכן בנות ואלעד אני צריך להשלים שעות שינה וגם מחר בית ספר ביי ביי אהבתי את המרחפת ומשגיחה חחחחחח

יאפ... נראה ככה

מה קורה איתך בובה? לומדת לקראת יום שלישי ? אני מצטערת להעלות את זה... אבל זה פשוט נורא מטריד אותי שאני לא עושה כלום עם זה... ואני תוהה מה מצבם ש אנשים אחרים בנושא...

הבנתי אותך... כן אני גם נראה לי

אפתח איזה ספר או שניים מחר... היום אין לי כוח\רצון.... :)

Sweet SuGaR

New member
לא לא

אני כאןןןןן פשוט חרשתי לחיי את היסטוריה!!!!1 לכתוב לכם על הצהרת בלפור!? אולי על השימוש בתעמולה במלחמת העולם הראשונה!?!?!?!? אררררר אבל פיניתי זמן לג'אג ואני אגיב על הפרק מחר!!!! אוהבתתתתתתתתת מאוד!!!! גוד נייט

למעלה