הפרק של היום(24/1/2004)

תחח.. היא כעסה...

אבל היא תסלח לך... כל פעם שהיא תכעס תזכיר לה שהפכת לשיפר בשבילה... :)) אבל אל תגיד לה שאני אמרתי את זה~~

דעותיי חלוקות.. למרות שאני מחייכת

נורא כרגע... אחח....אני חולה על אייג'יי!!!!! תחח עומר אתה כזה מצחיקול... תמיד חייב להיות זה שפותח את השרשור הא... :)) טוב כהרגלי- ניתוח הפרק מאת דניאל- הרע- 1.אוקיי.. בפרק של יום חמישי כבר אפילו התחלתי לרחם על רנה קצת על כל הירידות שהיא חוטפת מאיתנו כאן... אבל זהו. תם ונשלם. היא פוסטמה! סופית! איכס מה זאת היתה ההתנהגות הפרחולית הזאת היום?? קוראת להארמי מותק... גועל נפש... אה וההצעה שלה להתחלק בכסף שהארם יחסוך בין שלושתם..(היא הארמי וקלייטון) חחחח קטעים איתך !! את כזאת מצחיקה!!! לא. 2. בראמבי. הוא הרוויח כמה נקודות אצלי כשהוא התפטר מהמשרד של המושחת ההוא מטעמי רגשי חברות לבאדיבוי והארייט.. אבל מעבר לזה.. באאאגמי. וכל מילה נוספת מ-י-ו-ת-ר-ת! 3. מאק- איכזבתיני... העברת את הטבעת ליד השנייה... עם הנעל שלי היתה פוגעת בטלויזיה אבאמא היו מאוד כועסים עליי... אבל הכל בגללך! למה עשית את זה?? טוב דניאל.. לנשום .... להירגע... פשוט תגידי לעצמך "לייפיין... לייפליין...." אוו... אוקי זה עזר.. נרגעתי :) ועכשיו הטוב- הארמי
וגם כאן כל מילה נוספת מיותרת... אבל אני יגיד בכל זאת! אהה מושלמון שלי! איזה חמוד הוא שהוא כבר היה עם רגל אחת מחוץ לצי כדי ללכת להציל את אחיו החמוד... ::)) פשוט הגיבור הנצחי... 2. כמו שציינתי בתחילת ההודעה- אייג'יי המלך!!! תחח.." זה לא טוב.. זה לא ב3 עותקים..." מצחיקול... חולה עלייך איג'יי!!!!1 אני מחכה בחוסר ציפייה לפרק הבא... לפי הציטוטים שקראתי מ"גן הוורדים"... מצפה לנו פרק מצויין!!!!!!!!!!! :)) אוווף אני רוצה שיום שבת הבא יגיע.... טוה אני אתן לכם טעימה-
Mac: I declined to defend Hollenbeck so I would not be forced to use that information. Why would I slip it to someone else? Kate: One less woman to stand between you and what you want. Mac: And what "do" I want? Kate: Harm Mac: You're really reaching. Kate: There's something going on between you two. Mac: I'm engaged. Kate: To the man of your dreams? Mac: That is not any of your business! אין לי מושג מי זאת קייט... אבל מה זה משנה?!?! :)))))) לי זה נראה מבטיח... וגם שאר הציטוטים שיש שם.... אבל לא רציתי להרוס הכל.. :)

Nushi G

New member
כרגיל- you've read my mind!!!!

לא ייאמן.. מסכימה עם הכל ב-100 אחוז...

חח.. נעמה את יודעת שאני מתה עלייך

נכון? :) יוו נכון שכמעט התפוצצת כשמאק העבירה את הטבעת ליד שמאל??? רציתי לצרווווווווווווח!!!!!!!!!!! ושמיק ייתחרש בתהליך..... איכס. זה גם נשמע כל כך רע...."מיק ומאק"... כמו בדיחה אוסטרלית לא מוצלחת...

Nushi G

New member
חחחחחח בדיוק מה שאמרתי!!!

מאק ומיק... כ"כ מגוחך!!!! לעומת זאת- מאק והארם... או שרה והארם.... כ"כ יפה!@@@@@

omer landau

New member
../images/Emo2.gifאבל השם לא כל כך מתאיםם

שרה ראב???????????????????? והנה תמונה עדכנית של הכלב החמוד שלי חחחחחח מלפני דקות מספר מישהו יודע איפה גאגית חחחחחחחחח?

אה אה אה... אני מבקשת...

קצת קורקטיות פמיניסטית.... שרה מקנזי ראב... לא יודעת מה אתכם אבל לי זה נשמע ממש טוב...

omer landau

New member
את רוצה שיהיה להם בן מארינס או טייס

אין לי מושג מה הקשר חחחחחחחחחחחחחחחח

Dark Storm

New member
יש גם טייס מארינס

הם בדר"כ מטיסים הורנטס (F-18) ראה "כנפי הזהב"

omer landau

New member
אני יודע... וראיתי כנפי הזהב

סידרה מעולה אין לי מושג מה רציתי בהודעה שלי

Nushi G

New member
גם אני ראיתי את זה!!!

סדרה מעולה! אזיה אהבת יותר? עם הצוות של הארבעה או עם הטייסים המתלמדים של ההורנטס?

omer landau

New member
לא יודע זאת סדרה מעולה

אני מת על סדרות וסרטים של הצבא האמריקאי כל הטכנולוגיה האקשן הדרמה חחח זאת סדרה טובה בכלל היום ראיתי סרט על הצוללן השחור הראשון בצי לפני חמישים שנה שהפך להיות מישהו גדול זה היה סרט ממש יפה אני מת על סדרות וסרטים כאלה את כנפי הזהב ראיתי בשבתות לפעמים כשלא נסענו לאנשהו ושהיה בחופש הגדול בבוקר ובכל מיני פעמים כמו שאני אוהב את גאג מת על סדרות וסרטים כאלה זה ממש מרגש ויפההההההה

נהיה הוגנים-

אם זה בן-
, ואם זאת בת- מארינס!! כי בן טייס זה הדבר הכי סקסי בעולם... ובת מארינס..... פשוט כי מאק לא תסכים אחרת... חחחחחחח יוו אני כל כך יכולה לראות אותם רבים על זה.... :))))))

omer landau

New member
לדעתי בת טייס - הטובים לטייס חחחח

ועם הגנים האלה אי אפשר אחרת בדיחה ממש לא מצחיקה של שעה מאוחרת זאת איזה מזל שהשם משפחה של מיק זה לא ציז מאק & ציז חה חה חה לא

חה חה.. זה לא משנה כי../images/Emo58.gif

הם לא מתחתנים בסוף נא נא בננה!!!! :)) סליחה.. הייתי צריכה להוציא את זה.. :))

למעלה