הפרק של היום(24/1/2004)

omer landau

New member
הפרק של היום(24/1/2004)

אייייייייייכס ככה מתחילים פרק עם מיק ומאק ביחד בלאאכס גועל נפש מעניין מה יהיה חהלק המעניין של הפרק כן אם לא שמתם לב תגובות לפרק כאןחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צפייה נעימה!!!

יואווו

אני פשוט לא מאמינה, דיוויד כזזזזהההה מדהיםםם!!!! ואיזה חמוד האדמירל!!! הוא כזה מותק איך שהוא תמיד מסדר את העניינים... חצי מהפרק כמעט בכיתי...

omer landau

New member
זה היה פרק ....פחוווווות

פחות אהבתי את הפרק הזה יש פרקים הרבה יותר יפים ומרגשים רציתי להרביץ לו או לזרוק עליו משהו על הארם די כבר לחשוב שהוא יכול הכל נכון שהוא מושלם חח אבל עדיין שלא יתפוס מעצמו יותר מידי נו באמת לעזוב את גאג הייתי תולה אותו התאכזבתי חשבתי שיהיה משהו עם המטוס הזה כי בעוד כמה פרקים דיברו עליו לפחות אחד נכון שהיא מושלמת אבל הייתי משנה אצלה משהו אחד מוריד לה את האצבע הזאת או לפחות הטבעת או את הקרצייה הזה ששמו מיק

היו דברים קצת יותר חשובים בפרק

כל הסיפור של באד והארייט... כלכך עצוב.
מסכנים. ושמתם לב ששרה\קתרין ממש לא טובה בלהיות פיקודית? כל פעם כשהיא מתחיל לצעוק פקודות ולהשתמש בדרגה שלה אני חושב לעצמי שאם היא היתה המפקדת שלי לא הייתי קונה את זה. היא פשוט לא טובה בלהיות פיקודית, אין לה קול דיסטנסי כזה.

Dark Storm

New member
לא יודע...

דווקה היו פרקים בעונה 2 או 3 שבו היא ממש הראתה מזה להיות קצינה במארינס...

omer landau

New member
זה מזכיר את המקרה שהיה עכשיו בארץ

על הרופא לב הזה באיכילוב שעזב מטופלים באמצע ניתוח לטובת מטופלים פרטיים והוא הואשם בהריגה וכל מיני כאלה זה מזכיר את זה קצת הוא באמת אשם הרופא של הארייט שהוא נסע לנסיעת מבחן אבל זה לא בסדר שהיא לא אמרה שכבר היה לי גידול כזה בעבר

Nushi G

New member
לא מסיכמה.. אני דווקא חושבת שיש

לה אחלה סמכותיות וכריזמה... אבל בכל אופן, כמה באגמי הם חושבים שאני יכולה לסבול????? גועל נפש... מה העברת את הטבעת???? א-י-כ-ס-ה!!!!! ותגידו, מה הם הולכים ומתפטרים לי שם על ימין ועל שמאל??? ובאד והארייט- פשוט השחקנים הכי טובים בסדרה.. נקודה.

omer landau

New member
נכון כמו בפרק עם הצוללת

זה היה מצחיק איך היא פתאום התנפלה על החיילים האלה בתא שלה בצוללת זה היה כל כך מצחיק כמובן שגם הארם צחק על עם זה חחחחחח לא יודע אם הם השחקנים הכי טובים אבל הם שחקנים טובים בפרק שעבר הארייט הייתה מצוווווווווווווווווינת זה היה כל כך מצחיק באמת מה זה מתפטרים לי שם גם ברמבי גם הארם חבל שהתסריטאי האחד הזה שועשה את כל הדברים הרעים לא עשה את זה

זה באמת הפיתרון המהיר שלהם לכל דבר.

... טוב... לא מרשים לילעשות מה שבא לי... אז אני מתפטר! חתת.. האמת שבקטע הזה הארמי קצת עיצבן אותי... אבל זה היה מסיבה טובה אז נבליג... אם באמת היו נותנים לו להתפטר זה היה גרוע... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * אל תשכחו שבעונות מתקדמות יותר הוא מתפטר בשלב מסויים כדי להציל את מאק... חאלס עם כל ההתפטרויות... אתם בצי גוד דאממיט!!! אתם לא יכולים להתפטר כל פעם שלא מתאים לכם!

omer landau

New member
נכון-בצבא צריכה להיות משמעת

וכזאת טובה ולפני כמה עשרות שנים אז הארם האב עשה ילד קצת עם האויב ובכלל הם שוכחים את האוייבים שלהם די מהר מה שלא קורה במציאותתתתתת וגם זה היה מוזר לראות 2 אנשים עם מדים של מדינות שונות מתמזמזים להם יחסי שלום טובים ,טובים מידי הייתי אומר

:)

gil and sozzi sitting in a tree. k-i-s-s-i-n-g.... :))) היא בטח תגיע עוד מעט.... היא תמיד נעלמת במסתוריות בסופשים....

Dark Storm

New member
טוף...

אני מקווה שהיא לא כועסת עדיין על שנטשתי ביום חמישי... השארתי הודעה בסוף...

למעלה