הפרק של היום - 18.2.02

Carpet Crawler

New member
הפרק של היום - 18.2.02

שם הפרק:
The Susie/"סוזי"
פרק 15 בעונה 8; פרק 149 בסדרה.
שודר לראשונה ב-13 בפברואר 1997.
כתב: דייויד מאנדל
ביים: אנדי אקרמן שחקנים אורחים:
ג´ון או´הורלי, בתפקיד ג´יי פיטרמן
ריצ´רד הרד, בתפקיד ווילהלם
לי ארנברג, בתפקיד מייק מופיט
שאנון קני, בתפקיד אליסון
מגאן קול, בתפקיד פגי סינופסיס:
קרמר מחליט ששעון הקיץ מתעכב מדי, לכן הוא מכוון את שעונו שעה אחת קדימה.
מייק מופיט, שפעם קרא לג´רי "מזוייף", הפך לסוכן הימורים.
פגי, אישה שעובדת עם איליין, קוראת לה "סוזי".
ג´ורג´ מתלהב לקראת הנשף של סטיינברנר. הוא מקווה להשוויץ בחברתו הבלונדינית והגבוהה בכניסה מרשימה. במקום זאת, היא אומרת שהיא צריכה לדבר, והוא בורח כדי שלא תוכל למצוא אותו ולכן לא תוכל להפרד ממנו - הכל בגלל שהוא כל כך רוצה לבצע את הכניסה המרשימה לנשף.
קרמר אומר לג´רי שהוא חייב למייק 100 דולר על הימור שהוא עשה על המשחק של הניקס. אלא שג´רי עצמו לא הימר, וקרמר עשה זאת בשמו. למעשה קרמר נכח במשחק ונקלע לקטטה שגרמה לג´רי לזכות בהימור.
פגי מדברת עם "סוזי" על התזכיר של איליין. פיטרמן שומע על התלונות ודורש לראות את איליין, פגי ואת "סוזי" במשרד שלו למחרת בבוקר.
מייק אינו יכול לשלם לג´רי, לכן הוא מציע לעזור לו עם בעיה בדלת תא המטען במכוניתו, ותוך כדי ג´רי בטעות סוגר את הדלת על הידיים של מייק ושובר את האגודלים שלו.
קרמר נפרד מג´ורג´ בשמה של אליסון.
איליין מצליחה לשרוד את הפגישה במשרד של פיטרמן בבוקר.
מייק נלכד בתוך תא המטען של ג´רי, ושומע שיחה של ג´רי ואיליין תוך כדי נסיעה במכונית, בה מוחלט לחסל את "סוזי".
ג´ורג´ מיישר את ההדורים עם קרמר.
איליין מביאה את נאום ההספד בהלוויה של "סוזי", ופגי מבולבלת.
קרמר וג´ורג´ מבצעים כניסה מרשימה לנשף.
מייק נמלט מתא המטען של ג´רי ומאשים אותו ברצח.
גורלה של איליין בעקבות מותה של "סוזי" מזכיר את גורלו של ג´ורג´ לאחר מותה של ארוסתו סוזן - פיטרמן מציב אותה בראש קרן המוקדשת לזכרה. הערות/פרטי טריוויה:
הפרק בו מייק מופיט קרא לג´רי "מזוייף" אכן התרחש כ-5 שנים לפני הפרק הזה, בפרק "The Parking Space" מסוף העונה השלישית של הסדרה, ששודר בפברואר 92´. לי ארנברג גילם את מייק מופיט גם בפרק ההוא.
פרק זה מכיל את אחד הקטעים הקלאסיים בסדרה, עם ההודעה במזכירה האלקטרונית של ג´ורג´ בה הוא פוצח בזמר. הנה המילים של השיר לכל המעוניינים: Believe it or not, George isn´t at home, Please leave a message at the beep. I must be out, or I´d pick up the phone, Where could I be? Believe it or not, I´m not home. ציון אישי לפרק זה:
שלכם, זוחל השטיח.

hospital_food

New member
תודה,פרק מבריק

הכי טוב בעונה אחרי "הידה ידה" ו"תשובה מוחצת". זה הפרק הכי מתוחכם בעונה והמזכירה אלקטרונית של ג´ורג´ לוקחת כל מזכירה אלקטרונית של כל תוכנית טלוויזה. רציתי לשים תקובץ של המזכירה בפורום אבל אפשר רק עד 250 קיי ,אז אפשר להוריד אותו מאודיו גלקסי,פשוט תכתבו: georges answering machine אז מי לעזזל הרג את סוזי??????? זה היה יכול להיות כל אחד כולם חשודים בלעעעעעעעע

איזה פרק טוב ../images/Emo6.gif

בייחוד הקטע שאיליין וג´רי מדברים במכונית על חיסולה של סוזי
ועל ההודעה של ג´ורג´ אין מה לדבר
כל כך הרבה פעמים שמעתי אותה!

סתם שאלה כללית

אתה רואה כל פרק לפני שאתה כותב את התקציר? כי אם לא,מאיפה הזיכרון עד-כדי-ירידה-לפרטים-קטנים?

Carpet Crawler

New member
מצטער לאכזב, אבל...

לכתיבת התקצירים אני פשוט נעזר במדריך פרקים מפורט, ולרוב אני מתרגם את התקצירים משם ופה ושם משנה את הנוסח בשביל לא לספיילר יותר מדי. כמו כן קורה לפעמים שאני לא לגמרי מבין איזה משפט או שניים ממה שרשום בתקציר ולכן אני מציץ בפרק בשביל לנסח כראוי את אותו הפרט. בדרך כלל אני זוכר מספיק בשביל ש-5 הדקות הראשונות בפרק בלבד מספיקות לי. אבל בלי המדריך למשל לא הייתי יכול לדעת פרטים כמו שמם האמיתי של רוב השחקנים האורחים בפרקים, ועל אחת כמה וכמה את תאריך השידור המקורי של הפרקים בארה"ב, ועוד. זוחל השטיח, שובר מיתוס.

or001

New member
פעם ההודעה של ג´ורג´ הייתה במזכירה

שלי. אח שלי הוריד מהאינטרנט ושם את זה במשיבון של המשפחה שלנו, וסבא שלי התקשר ולא הבין מה נחת עליו - הוא חשב שטעה במספר....

למעלה