הפרק של היום, מבט שלי

אורטל

שתי תגובות לי אליך: א. לגבי רסקול - אני לא רואה שהוא לא נהנה, יש כאלה שנהנים לראות דברים אחרת, לבקר, לקטול יש כאלה שעושים מזה קריירה. במקום להעלב בשביל הבנות תקשיבי לו, יש לו לשול חדה, ומוח די חריף. אני לא מסכימה איתו תמיד, אבל בהחלט מעניין לראות שווית נוספת. אבל התגובה שלך שבאמת הצחיקה אותי היא בקשר לאמא של רנה. מה זאת אומרת מה אכפת לה להופיע בטלוויזיה - בטח שאכפת לה אם כל הכבוד לבת שלה ויש כבוד - היא לא מוכנה להחשף - ואת יודעת מה - אני מבינה אותה לגמרי גם אני לא הייתי מוכנה להופיע בטלוויזיה הפרטיות שלי חשובה לי, כנראה שגם שלך - כי הנה אנחנו שתינו כותבות בפורום, תחת כינוי. שכל מה שיודעים עלינו זה הגיל (וגם זה לא בטוח שהוא נכון
) אין תמונה, אין כתובת, אין קטעי וידיאו. אם לא חשוב לך מהפרטיות היית שמה אותם נכון? אז למה הפרטיות של אמא של רנה פחות חשובה משלך או שלי? התוכנית הזאת משודרת בכל העולם - זכותה של אמא של רנה להגיד, אני אדם פרטי, את בחרת להחשף זכותך, אבל הבחירה שלך היא לא שלי ואני לא רוצה להחשף - למרות שהיתה עושה רושם יותר רציני אם היתה אומרת את זה ככה במקום לדבר שטויות על כלבים. לעומת זאת - אם טובת רנה ולא טובת הרייטינג היתה עומדת מול העיניים של ההפקה היה אפשר לעשות את אותו התהליך בדיוק בלי מצלמות ואז לדווח על מה שהיה שם. לא ראיתי שמישהו הציע את זה, אולי עוד יציעו..

just ortal

New member
פותחת בחומוס..איך קוראים לך?הנה התגובה שלי >>

אממ תראי לגבי רסקול את צודקת,זה לא שאני נגדו או משהו אבל לא ממש ברור לי למה הוא צופה בתוכנית אם הוא לא כ"כ נהנה ממנה.בכל אופן,אני בלי קשר קוראת את התגובות שלו,וכן,לפעמים הן מעניינות ומשעשעות. ולנושא של רנה-תראי אני חושבת שבאיזשהו מקום את צודקת,אני מבינה קצת גם את אימא שלה עם כל הנושא של הפרטיות וכל זה,כי בכל זאת,זאת באמת תוכנית שהרבה אנשים רואים.אבל תראי,אני חושבת שאם כבר היא מפחדת שיזהו אותה,אז להסתתר זה לא בדיוק הפתרון,כי תחשבי שאם כבר מישהו יזהה אותה,אז הוא גם בטח יזהה את הבת שלה,ככה שבטח זה אותו דבר. אבל את צודקת,באמת שרציתי להגיד זה שאולי הם יהיו עושים את הטיפול הזה בלי מצלמות וככה כולם היו יוצאים מרוצים..בכל אופן,למרות שאני מבינה את העניין הזה,לי יש הרגשה שגם אם זה לא היה מצולם,אמא של רנה בהכחשה והיא בטוחה שהכל בינה ובין הבת שלה בסדר גמור ושיש להם יחסים נורמלים כמו לכל אם ובת.אבל הזמן יוכיח,מה אני אגיד לך.

למעלה