הפרק של היום, מבט שלי
כן אני יודע שכבר נכתב תקציר, ובכל זאת: רייצ'ל
עסוקה במתיחת גבולות הטעם הטוב וההצגה ליד המצלמות. לא קונה את הבכי המזוייף, ההתילדות הפאתטית - מה כבר אמרו לה שמצדיק בכי קורע לב, [אבא שלך חי, הוא נשיא ארגון קהילתי] "התקף חרדה" ושחרור קיתונות של ברכות... שחקנית גרועה רייצ'ל, ושתתבייש לה. ככה גם רמזה לה קאסי בעדינות, אבל רייצ'ל, הרבה שכל בקומה העליונה אין לה.[לא נראה לי שהיא תזכה לחוזה לחברת קוסמטיקה... בשביל זה יש את לקישה באמריקן איידול]. דניס
גם אני הייתי מתקשה להיפרד מ- STUD כמו בעלה. איזה חתיך, כמה מיניות נשפכת ממנו. נראה לי היא בקושי מחזיקה את עצמה רחוק מהגוף שלו, ואני מקנא בה. תביאי לי ת'בעל שלך ללילה אחד, הו דניס. [ארמאנו, איזה שם של רומן רומנטי] ארמאנו רוצה חיים בורגניים ושלווים. לי נראה שהחבילה עם ארמאנו תתפרק כי דניס לא מסוגלת עד כדי כך לשנות את עצמה, אלא אם כן הוא ימשיך להדליק אותה מינית [כי זה הענין שם, לדעתי] והיא תעשה הכל בשביל סקס אתו. בתאני
אני מה זה מתקשה לפרגן לבהמה הזו בתאני. מצטער על הכינוי, אבל זו בחורה גסת מראה, מדברת כמו בובה בחלון ראווה. כזו שהייתי בורח ממנה כמו מאש, כדי לא להתנשא עליה או לרדת עליה. מעניין מה קרה לה באותו ערב [אולי היה לה סקס לשם שינוי, וזה בלבל אותה?] אבל קאסי רומזת הישר ללב הבעיה - כרנאה שעלתה על סוד משפחתי, וגם אנחנו כבר רמזנו כאן, שבמשפחות מהסוג הזה הסודות גדולים ורבים ומעיקים. לא סתם "פייטון פלייס" [מי שלא מכיר, זאת היתה סדרה בטלוויזיה, אבל גם סדרת סיפורים על החברה האמריקאית בעיירות הקטנות ונידחות שסודות גדולים מעיקים על חייהם - כמו גילוי עריות, רומנים, בגידות, הומוסקסואליות לטנטית, ומה לא......] נוצרה סביב דגמי משפחות א-לה-בתאני. [מי שמכיר את הספר, סדרה חושב שבתאני יכולה להיות אליסון?] רנה
הפוסטמה הזו מנסה לכפות על אמה, בעידודה של איאנלה לבוא לתוכנית. האם אומרת מפורשות שהיא לא מעוניינת להפוך למפלצת בטלוויזיה, ואמה צודקת. לי נראה שיש כאן חוסר כבוד בסיסי, בשם "תהליך הריפוי של רנה" לאמא שלה. רנה עברה הטרדה מינית בהיותה בת 5-6, אחיה התעמר בה ללא רחמים [כי היא איטית ובטח נחשבה ל"מפגרת" שאפשר לצחוק עליה, או לשחרר עליה תסכולים]. אני מקווה שאמה של רנה תהיה מספיק חזקה ולא תבוא להציג עצמה לראווה. קאסי
פרשניתנו לענייני ההתפתחויות של הבנות. קנדי
לא מארגנים לה איזו תוכנית הרזיה... אההההההה, אוףףףףףףף
כן אני יודע שכבר נכתב תקציר, ובכל זאת: רייצ'ל