הפרק של היום, מבט שלי

רסקול

New member
הפרק של היום, מבט שלי

כן אני יודע שכבר נכתב תקציר, ובכל זאת: רייצ'ל
עסוקה במתיחת גבולות הטעם הטוב וההצגה ליד המצלמות. לא קונה את הבכי המזוייף, ההתילדות הפאתטית - מה כבר אמרו לה שמצדיק בכי קורע לב, [אבא שלך חי, הוא נשיא ארגון קהילתי] "התקף חרדה" ושחרור קיתונות של ברכות... שחקנית גרועה רייצ'ל, ושתתבייש לה. ככה גם רמזה לה קאסי בעדינות, אבל רייצ'ל, הרבה שכל בקומה העליונה אין לה.[לא נראה לי שהיא תזכה לחוזה לחברת קוסמטיקה... בשביל זה יש את לקישה באמריקן איידול]. דניס
גם אני הייתי מתקשה להיפרד מ- STUD כמו בעלה. איזה חתיך, כמה מיניות נשפכת ממנו. נראה לי היא בקושי מחזיקה את עצמה רחוק מהגוף שלו, ואני מקנא בה. תביאי לי ת'בעל שלך ללילה אחד, הו דניס. [ארמאנו, איזה שם של רומן רומנטי] ארמאנו רוצה חיים בורגניים ושלווים. לי נראה שהחבילה עם ארמאנו תתפרק כי דניס לא מסוגלת עד כדי כך לשנות את עצמה, אלא אם כן הוא ימשיך להדליק אותה מינית [כי זה הענין שם, לדעתי] והיא תעשה הכל בשביל סקס אתו. בתאני
אני מה זה מתקשה לפרגן לבהמה הזו בתאני. מצטער על הכינוי, אבל זו בחורה גסת מראה, מדברת כמו בובה בחלון ראווה. כזו שהייתי בורח ממנה כמו מאש, כדי לא להתנשא עליה או לרדת עליה. מעניין מה קרה לה באותו ערב [אולי היה לה סקס לשם שינוי, וזה בלבל אותה?] אבל קאסי רומזת הישר ללב הבעיה - כרנאה שעלתה על סוד משפחתי, וגם אנחנו כבר רמזנו כאן, שבמשפחות מהסוג הזה הסודות גדולים ורבים ומעיקים. לא סתם "פייטון פלייס" [מי שלא מכיר, זאת היתה סדרה בטלוויזיה, אבל גם סדרת סיפורים על החברה האמריקאית בעיירות הקטנות ונידחות שסודות גדולים מעיקים על חייהם - כמו גילוי עריות, רומנים, בגידות, הומוסקסואליות לטנטית, ומה לא......] נוצרה סביב דגמי משפחות א-לה-בתאני. [מי שמכיר את הספר, סדרה חושב שבתאני יכולה להיות אליסון?] רנה
הפוסטמה הזו מנסה לכפות על אמה, בעידודה של איאנלה לבוא לתוכנית. האם אומרת מפורשות שהיא לא מעוניינת להפוך למפלצת בטלוויזיה, ואמה צודקת. לי נראה שיש כאן חוסר כבוד בסיסי, בשם "תהליך הריפוי של רנה" לאמא שלה. רנה עברה הטרדה מינית בהיותה בת 5-6, אחיה התעמר בה ללא רחמים [כי היא איטית ובטח נחשבה ל"מפגרת" שאפשר לצחוק עליה, או לשחרר עליה תסכולים]. אני מקווה שאמה של רנה תהיה מספיק חזקה ולא תבוא להציג עצמה לראווה. קאסי
פרשניתנו לענייני ההתפתחויות של הבנות. קנדי
לא מארגנים לה איזו תוכנית הרזיה... אההההההה, אוףףףףףףף

רסקול אתה סוג של גאון! ../images/Emo6.gif

כל כך צחקתי מזה! הפרשנות שלך מצגיה את הפרק באור חד לגמרי.. ואתה כל כך צודקת לגביי רייצל אני גם לא קונה את זה! שועשעתי תודה.

א ו ר3

New member
באמת לא הבנתי מה נסגר עם רייצ'ל...

די הגעיל אותי שהיא רוצה עוד מידע על "העבר הפלילי" שלו בעוד שהוא עושה משהו כ"כ טוב בחיים שלו כמו לעזור לחסרי בית... שתתאפס כבר ואולי תלך לפגוש אותו או לדבר איתו ...

סלינוש

New member
תגיד,

יש מישהו שאתה כן מסוגל לפרגן לו? חוץ מארמאנו שבא לך עליו? אין שום בסיס לדברים שאתה כותב. חבל.

רסקול

New member
תגידי

חוץ מהתעצבנות אישית שלך, על מה ביססת שאין "בסיס"?! מה חקרת את הנושא? יש לך מידע נוסף על המידע שבתוכנית? אולי עשית דוקטוראט על התוכנית הזו? או בקיצור ממוש, את ממש לא חייבת לקרוא, את יודעת.

סלינוש

New member
לא, אני לא מתעצבנת דווקא

אבל אני חושבת שהדברים שכתבת מעליבים וחסרי רגישות, וכן, חסרי כל בסיס. לא הייתה אחת שלא מצאת על מה לבקר אותה, כאילו בשנינות אבל לא פחות בגסות. חשבתי לרגע לפרט לך את דעתי, אבל אני לא מעוניינת לריב פה. לא רואה בזה שום טעם. הבעתי את דעתי. אתה גם לא חייב לקרוא.... שיהיה לך סופ"ש מצויין.

רסקול

New member
בקיצור אין לך מה להגיד

אבל את ממשיכה להגיד את מה שאין לך. לא התימרתי להיות רגיש, בשביל מה?! זו תוכנית בידור מבחינתי, בניגוד אלייך אינני רואה בה הרים וגבעות. אני די בז למאמנות שם [למעט איאנלה, שיש לה קטעים גדולים, אבל היא קרציה חסרת רגישות גם] בוודאי שאני גם גס רוח, זה חלק מהמשחק שלי כאן. לכן, אם את רוצה לשמור על טעמך הטוב, לא להיפגע מגסותי - באמת אל תציצי. את יודעת שהורדת את הויכוח שלנו לרמת "את/ה טיפש/ה" כשכתבת לי שגם אני יכול לא לפתוח הודעות שלך? זה מצביע על יכולת די חלשה לנהל קרבות וויכוחים, ובוודאי אם בודקים את השרשור, עד שקראתי את הודעתך הראשונה/תגובה לא היתה לי סיבה להימנע מקריאת הודעתך. ברגע שהתחלת להטיף לי מוסר, כמו דודה טובה, באותו רגע הבנתי שלך אסור לקרוא את ההודעות שלי, כי זה נורא יזיק לך. החוכמה זה לא לכתוב לי שגם אני יכול "לא לפתוח", כאילו חידשת לי משהו שלא ידעתי. בפעם הבאה - אכתוב בכותרת: לא לסלינוש ולא למשקולת....

אני שומעת את מה שאתה אומר..

וזה נשמע לי כמו: אוי אוי אוי.. חחח, מעניין שאתה צורם לכולם. יחי אוזניים ערלות וצרות נמלים.

רסקול

New member
למדי חביבתי

לדבר רק בשם עצמך ולא בשם כולם. לך אני צורם כי חשפתי את הצביעות הבסיסית שלך, את גסות הרוח שלך. לידך אני נשמע כמורה לנימוסים ולהליכות. אבל כאן אני מסיים את ההסתייפות אתך, כי זה לא ממש מעניין ל"ריב" אתך. איפה ימי וויליס העליזים - הבחור יודע בהחלט להשיב מלחמה שערה כמו שצריך.

סלינוש

New member
תגובתי

אני לא מעוניינת לפתח את היכולת שלי לנהל קרבות וויכוחים ואני לא רואה בכך חיסרון. אם אתה גא ביכולתך להתכסח עם אחרים זה עצוב מאוד. אם יש משהו שדוחה אותי, זה אנשים מתנשאים, ואין ספק, אתה מתנשא ויהיר שאפשר להקיא, לכן - תחסוך לעצמך להזהיר אותי בכותרות שלך, אני באמת לא אטרח לקרוא עוד, ולמען האמת, אני תוהה בשביל מה טרחתי לכתוב לך מלכתחילה, אתה חירש מתנשא וגאה, ואין ממש עם מי לדבר.

אתם סתם רעים

למה ישר להאשים את הבת 20 (כמוני, חי חי) המסכנה הזאת שכל החיים אמרו לה שאבא שלה מפלצת בזה שהיא שחקנית? כ"כ קשה להבין שמילה אחת טובה עליו לא תשנה שטיפת מוח כ"כ בקלות ושדברים התנפצו לרייצ'ל בפרצוף? אמרה איאנלה (האלילה של רסקול - למה אתה לא מקשיב לה? חוצפן) שמה שקשה לרייצ'ל בידיעה החדשה זו העובדה שהמשפחה שלה ניצלה וניתבה אותה למה שמתאים להם לאורך כל חייה! גם אני הייתי חושדת במישהו כזה שכל החיים, מגיל מאוד צעיר, הציגו לי אותו כלא טהור ואפילו הייתה חוויה רעה בגיל 4, שהוא לא כזה מלאך ויש שם משהו מסריח. קצת סלחנות ופחות ציניות חבר'ה. אגב, לדעתי רייצ'ל מאוד יפה ואם היא תרזה איזה 20-30 קילו היא בהחלט יכולה לקבל קמפיינים איפור. בתאני לא בהמה. בתאני מתנהגת כמו אחת מעיירה קטנה בטקסס וזה בסדר גמור. אולי היא שמנה בעקבות תסכול ודיכאון אחרי שהיא איבדה את הזכרון? המבטא שלה מעצבן וגם הביישנות מוטלת בספק ובכל זאת, היא לא כזו בהמה. רסקול חלאס להחצין ולהקצין את הנטיות המיניות והחרמנות שלך. בעלה של דניס סתם מהגר עם לוק ממוצע ומבטא כאילו הוא מדבר אנגלית יומיים. איכס עליכם

רסקול

New member
חחחחח, מי זה 'אתם'?

משקולת, אכן כבדה את ביחסך לתיאור ציני-משועשע. את מאמינה, אני לא מאמין. בתאני בהמה בריבוע, לא בגלל המשקל שלה, על זה כבר הסברתי שאיני אינה צרה במשקל שלה מה גם שאני שמן
שוב, לא מתאים לך תדלגי על ההודעות שלי או תלמדי לקרוא אותן באמת ולא להתייחס לקישוטים המילוליים. איך אמרה רוחלה המשוררת: צר עולמי כעולם הנמלה תחשבי על זה קצת. ואני אקצין ואחצין את הנטיות המיניות שלי כמה שאני רוצה, למה יש לך בעיה עם הומואים? אם יש לך בעיה לכי ללמוד להתמודד אתה ומהר.

"אתם" זה גם אתה

אני לא חושבת שאני כבדה ביחסי למשהו בתכנית הזו או לתכנים שעולים בפורום, לא חסרות פעמים שהשתתפתי במצגת הציניות, ההגזמות, הזלזול וגם חוסר חיבה לכמה מהמשתתפות. א. אתה לא שמן. עודף המשקל שלך די קטן ואני בטוחה שביחס לגובה שלך ולמבנה גוף + טיפוח עצמי שבטח לא חסר לך - אתה בבת עינם של רבים בסצינה ולא חסרים לך לילות לבנים ורוויי "ספורט". אומנם "ספורט" שקט או בגן ציבורי
מפאת האמא הפולניה בחדר הסמוך, ובכל זאת. ב. על בתאני אפשר להדיין וגם לא להסכים, וזה בדיוק מה שקורה כאן. לכן זה פורום פתוח ואנחנו אנשים שונים שרואים את הדברים אחרת. ג. מאוד מתאימות לי ההודעות שלך. גם בפורומים אחרים נתקלתי בהן ואתה תמיד משעשע והנימה והיחס שלך לדברים הרבה פעמים נרעננת ומצחיקה. לעיתים רחוקות צורמת לי ההגזמה והזלזול בדברים שבעיניי אין לזלזול מקום. קורה, לא? :) בקשר לנטיות המיניות.. תשמע, התנסיתי בדברים ואני מכירה את הנושא מקרוב. אני מקבלת כל אדם באשר הוא, ללא הבדל דת\גזע\מין\נטיות מיניות. אני לא פוסלת אף אחד, ואפילו מאוד נהנת מנוכחותם והתנהגותם של הרבה הומואים סביבי. אבל. וזה אבל די גדול שאני מקווה שתקבל ברוח טובה כי אין לי כוונה אחרת: כשאדם בעל נטייה למינו שלו מדבר עליה בכל הזדמנות, מתהדר בה כאילו הייתה האופי שלו ומה שמגדיר אותה ומסתכל על אנשים והעולם במבט מיני בלבד\רב, זה קצת צורם לי. כי אני בטוחה שחוץ מהיותך הומו אתה גם עוד דברים. שים לב שכמעט בכל הודעה שלך בכל פורום אתה מציין את העובדה הזו. אוקיי, אתה הומו, הבנו, הלאה. "אני הומו", "זו אינטואיציה של הומו" זו לא תשובה לכל דבר. אתה לא חושב שיש בזה משהו? אח של בתאני והארמאנו הזה של דניס הם לא רק חור להכנס בו, למה בחרת לבקר את היופי שלהם ומה היית עושה להם ולא את המבטא, מה שהם אמרו, מה אתה חושב שהם מסתירים? אני לא מסתובבת בכל מקום ומצהירה שאני סטרייטית. אם הומואים ולסביות דורשים להיות שווים לכולם אז אולי כדאי שיפסיקו להבדיל את עצמם. *זו דעתי האישית ואין בה יצוג של אף דעה או זרם. אני לא נגד ולא בעד אף אחד. אין לי כוונות לריב ואני מאוד מחבבת את רסקול. אשמח אם נשמור על ראש פתוח נטול כעסים ומילות גנאי צורמות. תודה :)* יום טוב מותק..

רסקול

New member
כי את סטרייטית, מתוקה, זה כל ההבדל

אבל אני מתייחס לגברים כאל אובייקטים מיניים, כי כך מתאים לי. לא התייחסתי לאף אחד מהם כ-חור [גועל נפש, ואת מדברת עליי], ואני משוכנע שאת הומופובית. ואני חוזר- לא מתאים לך אל תקראי את ההודעות שלי. מתאים לך, נפלא, ביקורת אישית תעבירי על מישהו אחר ולא עליי. עברתי את וויליס, אעבור גם אותך, באחריות.

Liri 1983

New member
איכסה פיכסה

קיטונות כאלה של ביקורת ושינאה יכולים לצאת רק מאגו מצומק ונפש קטנה ומרירה. מרחמת באמת על אלו שנאלצים להיות עדים לרעלים שלך ובמיוחד על אלה שלא מבינים את המקור הפתטי והדוחה שלהם.

לפעמים

ניתן להסכים על כך שלא מסכימים { וזה בסדר גמור }. "ובא לציון הגואל" או גאולה. תלוי בפרפירנס... בברכת סוף שבוע רגוע .

Nadav נדב

New member
../images/Emo6.gif

מסכים עם כל מילה על רייצ'ל. בכיינית מזויפת. ובאשר לבתאני - - - - זה רק אני או שהיא *ממש* רזתה ואיבדה המון מהבהמתיות? היא לא נראיתה גדולה במיוחד ליד דניס.

זה לא שהיא רזתה,

זה פשוט שדניס נהיית יותר ויותר בהמה מרגע לרגע (ואני לא בהכרח מדברת על משקל, זה ממש לא מטריד אותי, סורי
)

שיט, נרדמתי כמו פגר - ארוך

והפסדתי את הפרק
התקציר ממצא להפליא, כמה הסתייגויות ארמאנו - לפי ההתמרחות של דניס עליו כנראה שיש עליו כמה תרגילים שמוציאים ממנה את האוץ' אבל...יאק... מזכיר לי את הדמויות הראשיות מהסינרומים ופוטורמנים של שנות השישים (בטח רובם של ההורים שלכם לא נולדו אז
) - אבל ככה היו כל הגיבורים, לטינים מלוקקים כאלה ...כל אחד והטעם שלו. כמו כן אני מוצאת את רייצ'ל מצודדת ביותר - יש עליה חן, אולי לא כוסית קלאסית אבל לפעמים בהחלט נראה בעיני. הקטע של הבכינות לא מפתיע אותי בכלל. הילדה מעריצה את אמא שלה - הזכר של אמא שלה הוא הדבר היחיד היציב בחייה, פתאום אומרים לה שאמא שלה שקרנית. אין מצב שהיא עוברת ידיעה כזאת בצרחות שמחה. היא חייבתצ לנסות לעשות סדר והצדקה לאמונות אחרת כל העולם מתפרק לה - רסקול בחייאת, אתה לא קולט דיסוננס קגניטיבי שאתה רואה אותו?
- שום מה די ברור לי שהנגעת בפסיכולוגיה בעברך
מתה על הקטע של הסידרה, לעזור לבנות עאלק.. - אתם באמת רוצים לעזור לבנות - תנו לרנה להיפגש אם אמא שלה בלי המצלמות - במשולש, רנה, איאנלה והאמא. אחר כך תדווחו מה היה שם לטובת הריטיינג - אבל זכוןתו של האדם לא להחשף בטלוויזיה - זה שהבת שלי רוצה לפתוח את החיים שלה בפני כל העולם לא אומר שאני צריכה להסכים עם זה? באתני ירדה במשקל חבל"ז - אגב מישהו קלט מה הקטע עם הכתר? דניס - אני מנועה מלהגיב - האישה עושה לי חררה וקנדי, משקל זה נושא כואב בבית ספרנו
, אוכל הוא הרבה פעמים פתרום לכעס, אולי אחרי שתתחיל להוציא כעס בדרכים אפקטיביות תתחיל לרזות יאללה - שבוע חדש

just ortal

New member
כמה דברים.

קודם כל,רסקול-אני לא נגדך אישית או משהו כזה אבל אני באמת לא מבינה למה אתה פה אם אתה כל כך סובל מהסדרה הזאת,ומה שאני עוד יותר לא מבינה,זה למה אתה צופה בה בכלל?תוכנית לא אמורה לגרום להנאה כשצופים בה?אצלך זה לא ממש ברור. ולנושא אחר, רנה. אני לא מבינה למה כולכם אומרים שהיא בכיינית וכל זה,ושאי אפשר לסבול אותה,לפי דעתי היא עברה הרבה דברים קשים ורואים שזה עשה לה רע,ותאמינו לי שאם אימא כמו שלה,כולכם הייתם בבית "מתחילות מחדש".אימא שלה פשוט נוראית.מה אכפת לה להופיע בטלויזיה או לא?הבת שלה יותר חשובה מכל שטות שכזאת.הדברים האלה מתגמדים ליד הבעיות של הבת שלה שצריכות להיפתר.אני לא מבינה את האישה הזאת ואני לא אבין.וגם אם היא תבוא לבית "מתחילות מחדש" בסוף,זה רק יהיה בגלל לחץ של רנה ואיאנלה וזה ברור.אישה פשוט מגעילה.

למעלה