התבאסתי שלא הבנתם למי התכוונתי
ולכן, הנה ההודעה שוב אבל הפעם עם רמזים למי הכוונה. הפייבוריטים-כריס דוטרי (הרוקר הקירח אבל עם הפיאות). טיילור היקס (שיער אפור). ליסה טאקר-בת ה16 ששרה וויטני באודישן הראשון, מתולתלת ואח"כ ראו אותה גם בסיור שהם עשו נכנסת לקודאק,נדמה לי,] ומתרגשת. מנדיסה-אישה שחורה ומלאה ביותר,אחרי האודישן שלה סיימון שאל אם יש במה גדולה יותר השנה והפעם היא שרה ובאמצע פיזרה את השיער. המפתיעים- פריס בנט-נו,את זה כולם יודעים כבר. בחור אחד שהיה במקבץ הראון לפני הפרסומות.שר את THE FIRST CUT IS THE DEEPEST והשתמש בקול בצורה נפלאה,לא הראו אותו באודישנים אז אין לי שמץ מי זה ושכחתי את שמו.פול או קאל, משהו קצר כזה. הרוקרית החמודה שעובדת אצל רופא שיניים-ג'ינה, מישהו הזכיר את זה פה עכשיו. אייס יאנג-נו,החמודון ששר בצורה מתחנחנת,שיער קצת ארוך חום. המאכזבים-התאומים הצעירים יותר שבאודישן שרו לפולה. הבריטמנס-הקרציות המבוגרים יותר. קרייזי דייב-כולם יודעים. הקאובוי החמוד, הצעיר,שמעולם לא ראה ים. ג'ייסון הורן-מארגן ההלוויות השמח!הראו רק איזה קטע איתו שהוא מדבר או שדיברו עליו אבל לא הראו אותו שר. ואני מצטערת שכל ההודעה עם שמות,זה פשוט יותר קל מלקרוא לכולם זאת וזה, בייחוד כשהתלהבתי מכל כך הרבה אנשים.