הפרק של היום-הוליווד 1

Fairywitch

New member
יש משהו בזה שהוא נשמע כמו בו דווקא-

אולי בגלל המבטא הדרומי.

Fairywitch

New member
אה, וגם-

גם אני מאוד מקווה שסיימון אמר שנמאס לו מהגישה המסריחה לאחד מהתאומים- הם באמת... בלעעע
אין לי אפילו תיאור בשבילם...
מסכימה גם לגבי פריב- ממש מפמפמים אותה, אה? לגבי קרי- היא הבייבי הנוכחית שלהם, אני מבינה אותם... וזאת הזדמנות שלהם גם לעשות לעצמם עוד קצת פרומושן
עסקים כרגיל. וגם אני מקווה שנראה את הרוקר ואת שיער-אפור (טיילור) גם בהמשך

נועה167

New member
ישש

סוף סוף מתחילים החלקים הנורמלים של הסידרה (האודישנים נחמדים אבל זה יותר מידי לדעתי) בכל מקרהההה יש כבר כמה ששמתי עליהם עין ובטח יגיעו רחוק אבל לודעת ת'שמות שלהם עדין! טוב עם הזמן. היה את המופרע הזה.. שלא ברור למה העבירו אותו אבל הוא חמוד חח קורע כזה.. דווקא מצחיק שהעבירו אותו :) אבל עכשיו עף.. טוב, מן הסתם .

ג'ינה מלכה!

הפייבוריטית הראשית שלי היא ג'ינה! אני מת עליה ואני ממש שמח שהיא עברה. התאומים (הבריטמנס) האלה, כמו שהרבה אמרו כאן - הבייתה! לא אכפת לי איך הם נשמעים כשהם שרים, הגישה שלהם יותר מדי גרועה כדי להשאר באיידול. טוב שדייב הודח, נראה לי שהוא רצה בעצמו לעוף משם... ליסה ופריס היו מצויינות וטוב שהן עלו. חבל שלא הראו את הקוראנית ואת הזאתי עם השמלה הפרחונית שרות, מעניין אם הן עברו. סה"כ היה פרק מעולה שמאוד נהנתי ממנו!

Fairywitch

New member
מי זאת ג'ינה?../images/Emo12.gif

לשמחתי- ההיא עם השמלה הפרחונית עברה, כי הראו משהו איתה מהפרק הבא.

SHTRUDIDI

New member
ג'ינה זאת ההיא שעובדת אצל רופא שיני

ושרה באודישן לסיימון.

SHTRUDIDI

New member
התבאסתי שלא הבנתם למי התכוונתי

ולכן, הנה ההודעה שוב אבל הפעם עם רמזים למי הכוונה. הפייבוריטים-כריס דוטרי (הרוקר הקירח אבל עם הפיאות). טיילור היקס (שיער אפור). ליסה טאקר-בת ה16 ששרה וויטני באודישן הראשון, מתולתלת ואח"כ ראו אותה גם בסיור שהם עשו נכנסת לקודאק,נדמה לי,] ומתרגשת. מנדיסה-אישה שחורה ומלאה ביותר,אחרי האודישן שלה סיימון שאל אם יש במה גדולה יותר השנה והפעם היא שרה ובאמצע פיזרה את השיער. המפתיעים- פריס בנט-נו,את זה כולם יודעים כבר. בחור אחד שהיה במקבץ הראון לפני הפרסומות.שר את THE FIRST CUT IS THE DEEPEST והשתמש בקול בצורה נפלאה,לא הראו אותו באודישנים אז אין לי שמץ מי זה ושכחתי את שמו.פול או קאל, משהו קצר כזה. הרוקרית החמודה שעובדת אצל רופא שיניים-ג'ינה, מישהו הזכיר את זה פה עכשיו. אייס יאנג-נו,החמודון ששר בצורה מתחנחנת,שיער קצת ארוך חום. המאכזבים-התאומים הצעירים יותר שבאודישן שרו לפולה. הבריטמנס-הקרציות המבוגרים יותר. קרייזי דייב-כולם יודעים. הקאובוי החמוד, הצעיר,שמעולם לא ראה ים. ג'ייסון הורן-מארגן ההלוויות השמח!הראו רק איזה קטע איתו שהוא מדבר או שדיברו עליו אבל לא הראו אותו שר. ואני מצטערת שכל ההודעה עם שמות,זה פשוט יותר קל מלקרוא לכולם זאת וזה, בייחוד כשהתלהבתי מכל כך הרבה אנשים.

MeetLofe

New member
דעתי על הפרק= ]

אוקיי בוא נתחיל עם ליסה טאקר ה-מ-ד-ה-י-מ-ה אין היא ללא ספק הפיבוריטית שלי אודישן מעולה פריס-אודישן מעולה יותר טוב מהראשון לדעתי הפתיעה אותי עכשיו נמשיך בלי שמות בערל כי אני לא כ"כ זוכר
אייס(נראה לי) עם הקארה חתיך והיה לו אודישן יותר טוב מהראשון:) הרוקר הקירח גם היה טוב מאוד לקלי גם היה אודישן הרבה יותר טוב מהראשון התאומים האלה כ"כ עיצבנו אותי^^%#$ השניים היו צריכים לעבור!!!! ויש לי שאלה קטנה..הבחורה ששרה לסיימון אז..היא הייתה?o_O

SHTRUDIDI

New member
ג'ינה

אכן הייתה ועברה,לבשה חצאית ג'ינס קצרה למדיי ובסוף גם הראו אותה רצה מאושר כשאמרו שיש כאלה שחגגו כי הם ממשיכים הלאה. אגב,בקטע הזה שהראו את החוגגים היה מישהו שנראה כמו אחיו התאום של ג'ון לג'נד,עוד מישהו שם לב?

מרי לי

New member
לא יודעת אם שמתם לב אבל איבדנו

זוכרים את האוסטרלי החתיך ששר קאנטרי
העיפו אוו יחד עם שני השחצנים איזה באסההההההה
חשבתי שהוא יגיע רחוק
טוב אני מתנחמת בזה שהוא הפייבוריט היחיד שהלך נראה לי שאפשר לעשות GREATEST HITS מהבחורה הצעירה הזאת (הנכדה של הזמרת) מכריס- THE FIRST CUT IS THE DEEPEST כמעט בכיתי מהזה עם השיער הלבן מליסה בת ה16 ועוד כמה כמו הבת של המורה לפיתוח קול ובטח שכחתי עוד כמה כי נורא נהניתי היום
איך פולה נבהלה מדייב
איזה פרצוף של אימה היה לה...מסכנהההההה

keren

New member
שאלה

האם משהו יודע א קלי פיקלר והבחור ששר פרנק סינטרה עברו?

MoGanC

New member
כאילו שלא צפוי שפיקלר תהיה ב24

could it BE any more predictable?

למעלה