הפרק של היום-הוליווד 1

SHTRUDIDI

New member
הפרק של היום-הוליווד 1

תשמעו,זה היה מדהים.אני לא יודעת איפה להתחיל,כל כך נהניתי. קודם כל,הפייבוריטים שלי שחיכיתי לראות-כריס דוטרי כמובן, שהשיר שהוא בחר עבד לו מעולה ואני מאוד שמחה שהוא עלה. אותו דבר טיילור היקס,תשמעו,זה היה מדהים, לא זוכרת את עצמי עם דמעות בעיניים אי פעם באודישנים לפני ההופעה המדהימה הזאת שלו.נפלא!!! ליסה טאקר-הייתה מעולה כרגיל,למרות שלא ממש אהבתי את בחירת השיר. מנדיסה-מדהימה כמו שחשבתי שתהיה. הבת של המורה לפיתוח קול (זאת היא,נכון?לא טעיתי?) הייתה מעולה,אין לי מילים. המפתיעים-פריס בנט בחרה היום שיר שעבד לה באמת באמת טוב,נהניתי מאוד,היא גם היחידה שזכרתי שממש עברה בעוצמת הקול את 3 זמרות הליווי.מעולה. בחור אחד שהיה במקבץ הראשון לפני הפרסומות. לא הראו את האודישן שלו והיום הוא היה מדהים,פול, או קאל הוטס או משהו כזה.הוא השתמש בקול בצורה מדהימה וגם עשה לי צמרמורת-מדהים!!! הרוקרית החמודה שעובדת אצל רופא שיניים עשתה עבודה מצויינת!הקסם שלה עובד גם בסגנונות אחרים וזאת הפתעה בשבילי. אייס יאנג-תקראו לי גרופי אבל ההתחנחנות הזאת בקול בהחלט עבדה בשיר של היום והוא היה מעולה לדעתי.הופעה טובה בהחלט. המאכזבים-התאומים הצעירים-סימונס נדמה לי,הראשון ג'ושוע היה טוב יותר מאחיו אבל לצערי שניהם לא עברו. הבריטמנס-אלוהים,איזה סנובים,כמה הם חושבים את עצמם.בכלל הופתעתי שהם כאן בגלל השמועות לגביי הכלא.אבל האמת שהם שרו טוב והיו חמודים מאוד על הבמה,בעיקר השני שהופיע. קרייזי דייב-די,טוב שזה הסתיים. הקאובוי החמוד היה טוב לדעתי,הוא נורא התרגש כצפוי אבל שר טוב.איזה כיף שהוא עבר. סיכום תוכנית-היה מעולה לדעתי,כל הפייבוריטים שלי עלו ועוד כמה שהנחתי שיהיה נחמד אם יהיו שם. רק למה לא הראו את ג'ייסון הורן?מישהו שם לב באיזה שורה הוא היה?

Fairywitch

New member
לא אספיק להגיב על כל התכנית, כי

אני רצה תיכף לראות "נולד לרקוד", אבל... יש
טיילור עבר עוד שלב. זה יהיה מרגש אם הוא יגיע ל-24
סימנתי לי את "קונסי" של 2006- החמוד הזה עם הקארה
שני אלה עם הבטחון העצמי המופרז עפו. הם שרו בסדר, לדעתי, אבל אני לא סובלת אנשים כאלה, אז גוּד רידנס

Fairywitch

New member
בעע, נשלח לפני הזמן../images/Emo46.gif

רוב מי שאהבתי עלה. התאומים סימונס לא, אבל הם באמת די איכזבו, בעיקר השני שעלה. הראשון יכול היה לעבור, הוא היה יותר טוב משני התאומים המעצבנים השניים (בריטנם האלה), שאגב- נראים לי כמו מטיפים נוצריים מגודלים כאלה או משהו...
השני מביניהם שר טוב, אבל הראשון לא כ"כ- לא ברור לי למה הוא עבר הלאה...
קלי פיקלר
איזה יופי שהיא ממשיכה- מקווה שההתרגשות שלה תירגע. שמחתי מאוד גם שההיא עם האמא המורה לפיתוח קול עברה הלאה, וגם המתולתלת בת ה-16, ופריס כמובן. יש לי הרגשה שעוד נראה אותם ב-טופ24. זהו, אני אמשיך יותר מאוחר

ששוניקו

New member
רציתי להגיד שאנחנו באותו ראש

כי טיילור מדהים! אני מת על הסגנון שלו, והתנועות שלו, הוא פשוט ענק. אבל אייס הזה מעצבן, אני צופה לו להגיע לtop 5 במידה והם העבירו אותו, אבל הוא שר מעצבן, השטויות שהוא עושה עם הקול, וההתחנחנויות. מה שכן הוא שווה, אין לי ספק. אבל טיילור לבנתיים הוא הבחירה שלי.

Fairywitch

New member
אייס זה זה עם הקארה, נכון?

אני פשוט אוהבת את הטיפוס
זה לא קונסי, אבל זה הכי קרוב שיש השנה...

MoGanC

New member
יש לה קול טוב והיא חמודה

לא מזכירה את מקיילה בשום מאפיין. ^^ טוב,אולי בזיופים של האודישן הזה.

למעלה