הפרק של היום בביפ!

B a n j o

New member
ככה

השיער שלו שחור כי הוא מחליף צבע שיער לפי השעה ביום בערך. אנג´ל נכנס לבית של פיית´ כי היא גרה במלון אז זה ציבורי בערך. זה לא בית פרטי. כמו שערפדים נכנסים למלון שלו בסידרה

ד י י ז י

New member
אני חושבת שבגלל שזה מקום דיי ציבורי

בית מלון.. הרבה אנשים עוברים שם..

Buffy1

New member
פיית´ גרה בחדר במלון

שזה מקום ציבורי, אז הוא יכל להכנס. ונראה לי שסת´ גרין הצטלם אז לאוסטין פאוורס, מכאן צבע השיער. הפרק באמת מעולה ומצחיק בטירוף! ~שומעת ברקע את virgin state of mind~ מסכנים קייס צ´וייס, נשברו להם התופים... גם אני חיכיתי לקטע עם אנג´ל: Angel: Willow´s dead...Hey, Willow...Wait a second. Xander: We´re right there with you, buddy.
ולקטע: Willow: It´s horrible! That´s me as a vampire? I´m so evil and... skanky. And I think I´m kinda gay. Buffy: Willow, just remember, a vampire´s personality has nothing to do with the person it was. Angel: Well, actually... That´s a good point. אבל וואמפ ווילו לא לסבית, היא דו (כמו ווילו האמיתית). הרי ביקום המשאלה זאנדר הוא בן הזוג שלה, ויש לה יחסי סאדו-מאזו עם אנג´ל (חד צדדיים), ובמובן מסויים גם זאת מערכת יחסים (מעוותת)... ו-Vamp Willow חמודה! (למרות שהיא לא הייתה אוהבת את המחמאה הזאת
). אגב, שמתם לב שזאת פעם ראשונה שאנג´ל ואוז מדברים? הם חמודים ביחד, שניהם קולים כאלה.

רינת4

New member
אה,ונזכרתי בעוד משהו!

ואלו לא ציטוטים מדוייקים... זאנדר:"she wad much batter than me..." ג´יילס:"much much batter..." ואח"כ שזטנדר ובאפי חיבקו אותה,היא ביקשה אוויר, ואיך שהם עזבו אותה-ג´יילס חיבק אותה חזק...:) אה,וגם כשג´יילס אמר שמשהו מאוד מוזר קורה כאן. אז זאנדר:"והם הניחו לו ללכת"(על המועצה) או משהו כזה. בקיצר-כל הפרק רק ישבתי וצחקתי...

ANGEL N

New member
שמתם לב שהשיער של אוז כל הזמן בצבע

אחר. זה ממש מצחיק. אפילו בעונה השניה, פעם השיער שלו שחור, פעם בלונדיני כזה. שימו לב לזה בפרקים "הפתעה" ו"תמימות" (2 הפרקים בהם אנג´ל מאבד את נשמתו) בעונה השניה! דרך אגב איזה מס´ הפרק הזה (ייולו הכפולה) 16?

Schnickelfritz

New member
אני לא מאמינה שאף אחד לא

כתב את הציטוט הזה עדיין: Buffy: It was exactly you, Will, every detail. Except for your not being a dominatrix. (uneasily) As far as we know. Willow: (rolls her eyes, grins sardonically) Oh, right. Me and Oz play ´Mistress of Pain´ every night. Giles furrows his brow. Buffy and Xander´s eyes glaze over. Xander: Did anyone else just go to a scary visual place?

הייזל

New member
אילו הודעות בדיוק?

עם ההתרעה על הספויילר או בלי ההתרעה על הספויילר?

למעלה