הפרק של היום בביפ!

Shades Of God

New member
הפרק של היום בביפ!

אני יודעת שבטח כבר נמאס לכם לדסקס על הפרקים האלה שהם כבר בשידור חוזר בפעם האלף. אבל הייתי חייבת לציין שהפרק של היום היה פשוט קוטל מצחוק!! ובנוסף קייס צ´וייס הופיעו שם עם השיר המדהים הזה... :) והשיחה הזאת: (הרגה אותי!! LOL ) WILLOW: It´s horrible! That´s me as a vampire? I´m so evil and... skanky. And I think I´m kinda gay. BUFFY: Willow, just remember, a vampire´s personality has nothing to do with the person it was. ANGEL: Well, actually... That´s a good point.

idan3k

New member
שיר מדהים?

"אני יושבת על כיסא וכותבת את המילים הבאות"
אם זה מדהים לדעתך את צריכה לשמוע את השירים ששמים ברק בישראל של איזה משוררת מוזרה...

ד י י ז י

New member
true

פתאום "היי! קייס צ´ויס!" בכל מקרה , פרק עננננק! אהבתי את הקטע שאנג´ל בא נסער והכל ואומר משהו כמו "uh buffy,, willow´s dead. hey willow! wait a second.." evil willow rule!

Shades Of God

New member
יו יו יו! עד קייס צ´וייס !

לא הקשבת למוזיקה??? עצובה כזאת.. וליריקה/פואטיקה לא חייבת להיות מובנת לכל אחד באותה רמת עומק. זה כל היופי. בעיני השיר הזה הוא-אחד המדהימים של הלהקה המצויינת הזאת :) אה-לא נראה לי שזאת טארה,למרות שהמחשבה גם עברה לי בראש באותו רגע.. ועוד קטע מצחיק..עם כל החיבוקים שהם נתנו לווילו ..LOL "אני שמחה שהתגעגעתם אליי..בטוח שלא לקחתם ערמה של סמים?" (אממ..כן..בערך)

WillowFreak

New member
OMG !!!!!!!!!!!!

קייס צ´וייס מופעים באנטוורפן בבלגיה!!! Fu*k אני לא יוכל לראות אותם...
עולם אכזר.... אוקי ועוד משהו שגילתי עכשיו על הלהקה הזאת.... הם מבלגיה?
לא ידעתי.... לשיר שהם שרו ב-"ווילו הכפולה" קוראים Virgin state of mind והוא שיר ממש לא מוכר שלהם (טוב... נו... חוץ מאיתנו
) אבל זה שיר מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hospital_food

New member
לשיר קוראים

"Virgin State of Mind " ולמה רוב מעריצי "באפי" אוהבים כל כך את קייס צ´ויס, היא להקה די בנאלית וביינונית. אבל השיר הזה באמת מקסים.

רינת4

New member
ד"א-השיר הזה מופיע בפסקול

של הסדרה. וזו להקה חמודה,יש להם כמה שירים יפים. לא שמעתי הרבה שירים-אבל ממה ששמעתי-הם בסדר...

ANGEL N

New member
"תמיד יש מישהוא בבית, תמיד יש...

מישהוא בבית, תמיד יש מישהוא בבית, תמיד יש מישהוא בבית,תמיד יש מישהוא בבית, תמיד יש מישהוא בבית, תמיד יש מישהוא בבית יעקב. איזה שיר איכותי

Schnickelfritz

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

וגרם לי לתהיה מטרידה: מי החליף לווילו ולואמפ-ווילו בגדים
וגם- אמרו פה באיזה שרשור שההיא שווילו העבירה לה את היד בשיער זאת טארה- יכול להיות. לא ראו אותה ממש בבירור, כי הראש שלה היה מוטה כלפי מטה, אבל היא בהחלט הזכירה לי אותה ויש סיכוי שזאת היא (אלא אם מוכח אחרת)

ד י י ז י

New member
משהו שחשבתי עליו...

כשהחליפו לואמפ-ווילו את הבגדי עור לבגדי ווילו , למה שמו לה גם את הגרביונים? והיה ניטפוק (למרות שצפוי שיהיה ניטפוק..) - שהואמפ ווילו תופסת את ווילו בפעם הראשונה , אז רואים את הפנים של ווילו ולא של הואמפ-ווילו , וכשמצלמים את הפנים של הואמפ-ווילו , רואים פתאום פאת לחיים ג´ינג´ית (לא בדיוק פאת לחיים.. you know what i mean?) שלא היתה שם..

WillowFreak

New member
1 - !!!!

נא לא ללכלך על k´s choice זאת אחת הלהקות הכי טובות אי פעם אז... HUSH!!! 2- פרק מצויין!!! אחד האהובים עלי מכל פרקי הסדרה!!! (2 ווילו!!!! ואמפ ווילו!!!! גן עדן....
) 3- אני לא חושבת שהבחורה שווילו העבירה לה את היד בשיער היתה טארה, כי בטוח הייתי שמה
חוצמזה שהיא היתה רזה מדי בשביל להיות טארה

14מתן

New member
לא ראיתי את הפרק היום אבל

זאתי שהיא מציקה לה ושואלת איך קוראים לה ואני חושב שהיא גם "אוכלת" אותה אחר כך אז היא הערפדה שמוצצת את הדם לריילי ואז הוא הורג אותה...

B a n j o

New member
אלה הפרקים

שבהם אני עדיין אוהב את ווילו
פה היא ממש חמודה

צריך להיות

כתוב בפילמוגרפיה של אמבר בנסון לא? פרק מעולה.. אין כמו ואמפ ווילו(בפרק הזה יותר מהמשאלה) היא נהדרת. ו..
6 למחצה: גם פרק די נבואי. ואל.

14מתן

New member
מזאת אומרת ../images/Emo58.gif 6

נבואי למה ? אולי לעונה הרביעית בקשר לזה שהיא לסבית אבל מה נבואי לעונה שישית ?

רינת4

New member
פרק מצחיק בטירוף!!!

כמה שנקרעתי כשאנג´ל בא ואמר לכולם שווילו מתה,ואז הוא כזה "היי ווילו"... חיכיתי לרגע הזה כל הפרק! או כשווילו נכנסת לברונזה ועושה שלום לאוז. רק למה לאוז יש שיער שחור? הוא הצטלם לסרט או משהו באותה תקופה? אה,ויש לי שאלה בקשר לפרק של אתמול:איך אנג´ל נכנס לבית של פיית(כשהיא חנקה את זאנדר ואנג´ל חבט בה בראש)?

smgfan

New member
טארה לא אמרה בפרק "who are u"

מעונה 4, שהיא בחיים לא היתה בברונזה?

למעלה