הפרק של היום בבאפי-

רינת4

New member
מה זה "לא מגדירה את עצמה"?

בטח שהיא מגדירה את עצמה כלסבית! היא אפילו אמרה את זה לקורדי(בפרק עם הרמוני,שקורדי חשבה שהרמוני מתחילה איתה) זוכר?

B a n j o

New member
את שמעת אותה אומרת? ../images/Emo13.gif

בכל מיקרה, לא מתייחסים שם לעיניין בצורה המינית אלא יותר בקשר בין אנשים. כמו שהיא אהבה מאוד את אוז והיא הרגישה שהוא חלק ממנה, ככה היא מרגישה כלפי טארה רק יותר חזק

רינת4

New member
לסבית זה לסבית,

בלי שום קשר לאיך מתייחסים לזה... אם היא אהבה את אוז והרגישה שהוא חלק ממנה, ואם היא אוהבת את טארה ומרגישה שהיא חלק ממנה, והיא נמשכת לשניהם... אז היא דו. אולי האהבה שלה לטארה או המשיכה אליה יותר חזקים,אבל זה כמו שאפשר לאהוב שני גברים,או לאהוב שתי נשים- דבר בלתי אפשרי וצריך לבחור,אז טארה במקרה הזה היא הרגש החזק יותר.

וולי

New member
וחוץ מזה היא כן אומרת...

אני לא מומחית כמוכם לפרקים אבל היה פרק שבו אניה מאוימת מווילו וווילו אומרת לה "Gay now remember"...או משהו בסגנון

talrv

New member
היא אמרה שהיא לסבית

לא זוכרת באיזה פרק או באיזה עונה (בחמישית או בשישית) - "Hello? gay now!" לדעתי היא לסבית עכשיו ומגדירה את עצמה כלסבית. היא אהבה את אוז וכנראה גם את זאנדר, אבל רק אחר כך היא גילתה שיש לה משיכה לנשים. אחרי שהיא התאהבה באופי של טארה, היא הבינה שהיא נמשכת גם לנשים, ולכן היא מוגדרת מבחינתי כלסבית כרגע. לפעמים לוקח לאנשים להבין למי הם נמשכים יותר, ואם היא אומרת שהיא לסבית ומעוניינת בקשר עם נשים בלבד אז כנראה שהיא לסבית. אם היא תהיה פתוחה לשני המינים אז היא תהיה דו מינית.

קיי

אני ממשיכה לשנות את דעתי. כן, לזה התכוונתי כשאמרתי רמזים מהעונה החמישית, היא די הצהירה על עצמה כלסבית מצד אחד. מצד שני, על סמך אהבות העבר.. זה סימן שאלה גדול. ואל.

B a n j o

New member
טוב מה אני אגיד

אולי היא מגדירה את עצמה כל פעם מטעמי נוחיות ?
בכל מיקרה, זה לא חייב להיות לכאן או לכאן, זה לא לבן או שחור ויש גם איזור אפור (ראס תעזור לי כאן אולי ???...) קומסי - קומסה

גם לדעתי היא דו

נכון שבחצי האחרון של העונה ה4 והלאה היא נמצאת עם טארה, אבל קשה לי להאמין שהיא לסבית וזהו. היא נהנתה גם מהיחסים שלה עם אוז, אהבה את זאנדר, ואני לא חושבת שאי אפשר להתייחס לעובדות האלה.

Mnementh

New member
קנדרה הזו מצוינת ספוילר

איזה חבל ש*********ספוילר****** לא לא נראה לי שזה באמת ספוילר, איזה חבל שהרגו אותה. MR POINTY והכל. היא היתה מצוינת. כשחושבים על זה, אין ספק בכלל שהעונה השנייה היא הכי טובה והכי מרגשת - כ´כ הרבה מוות כ´כ הרבה כאב כ´כ הרבה אהבה כ´כ הרבה יופי. עונה מושלמת שלא תחזור אף פעם לא משנה מה.

idan3k

New member
huh?!

1. שידרו את זה ב98 אז מן הסתם זה ממש לא ספוילר... 2. העונה השניה? טובה? הכי טובה?? אני מנחש שלא ראית את החמישית-שביעית, נכון? עליי אישית העונה השניה הכי פחות אהובה.

The Flash

New member
העונה השנייה היא הההההעונה!

העלילה הכי טובה הפרקים המצויינים גם אוז גם איינג´ל גם ספייק וגם ג´יילס! הקאסט הכי טוב והעונה הכי טובה

matanbu

New member
גם לפי דעתי, מאמצע עונה שניה יש

בבאפי פרקים שלא יחזרו עוד לעולם. SUPRISE INNOCENCE PASSION BECOMING פרקים מדהימים, עם כמו שאמרו לפני, כל כך הרבה אהבה וכל כך הרבה כאב. מהבחינה הזו, זו העונה הכי טובה, לדעתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
ניחוש לא רלוונטי. אני ראיתי את *כל*

פרקי באפי אנג´ל ששודרו עד היום (בלי יוצאים מן הכלל) ואני עדיין מחזיקה בדעה שהעונה השניה של באפי הכי טובה.

The Flash

New member
היא הכי טובה....

אם תאל בפרקים המויינים אז ר בגלל התהוות!

למעלה