הפרק של היום בבאפי-

רינת4

New member
הפרק של היום בבאפי-

אני מתה על הפרק הזה!!!!!!!!!!!!! קודם כל-זה הפרק שבו זאנדר וקורדיליה מגלים שהם נמשכים אחד לשני. הם פשוט קורעים אותי כל פעם מחדש... ובנוסף-מה אפשר לבקש יותר מספייק,דרו ואנג´ל באותו הפרק??? כמובן שדיוויד נראה פשוט מדהים.אהבתי את הקטע שהוא ניסה לעצבן את ספייק,ושדרוסילה:"זה בשביל אחותי,זה בשביל אמא שלי,זה בשביל דודה שלי"וכו´(לא ציטוט). וקנדרה הזאת-לדעתי,קצת הגזימה עם המיבטא,לא? אבל כשבאפי חיקתה אותה זה היה יפה. או כשהיא וג´יילס צחקו מהספר שהוא חלק 6 ממשהו... אה,ושאלה:אני לא זוכרת כל כך, זה שהסגיר את אנג´ל,זה לא השד הזה שהראה לו את באפי מההתחלה,ואמר לו שזאת הקוטלת ושהוא צריך להשגיח עליה?

mscooter

New member
בל אני מבין את הבילבול שלך

מישהו יודע אם השחקנים\דמויות קשורים זה לזה במציאות או בסידרה, אולי הם אותו אחד? אני מדבר על וילי הברמן המלשין, על השד בעונה ראשונה שמדריך את אנג´ל, ואת השד בסידרה אנג´ל בעל החזיונות?

רינת4

New member
רגע...

הפרק שבו מראים את כל הקטע הזה שאנג´ל צופה בבאפי עוד מלפני שהיא הגיעה לסאנידייל, היה בעונה 1 או 2? כי אם בעונה 1,זה אומר שפיספסתי אותו,מה שדי מבאס אותי...

B a n j o

New member
הפרק הזה

היה אם אני לא טועה ב- BECOMING חלקים 1 ו-2 שהיו בסוף עונה שנייה לבחור שהדריך את אנג´ל קראו וויסטלר (שרקן, בתרגום חופשי)

ANGEL N

New member
רינת בקקשר ל"מה עוד אפשר לבקש?"

אפשר לבקש את אנג´ל באפי ספייק דרוסילי ו...דרלה

רינת4

New member
טוב,צודק...

איך שכחתי את דרלה??? אבל היא כרגע מתה,אז בגלל זה... אז אם אפשר,הייתי מצרפת גם את הרמוני לרשימה. היא כל כך מטומטמת שזה כואב... אבל אני אוהבת אותה.

רינת4

New member
ד"א-ווילו לסבית...

האמת? כרגע זה לא ממש מסתדר לי. עכשיו שאני רואה את הפרקים הישנים,אני לא מבינה- אז מה היה כל מה שהיא הרגישה לזאנדר בהתחלה?(היא הייתה מאוהבת בו,היא נמשכה אליו-כמו כשהם בגדו בקורדי ואוז), ובכלל- שהיא אהבה את אוז,הוא היה הראשון שלה,היא נמשכה אליו. פתאום היא לא נמשכת לגברים? זה מוזר... לדעתי היא פשוט דו"צ. מה אתם אומרים?

ANGEL N

New member
כן היא דו

למרות שלדעתי היא תחזור למוטב וזה היה"קטע" חולף. ועכשיו אני כבר מחכה להתקפות של כמה אנשים

ANGEL N

New member
ממש אהבתי אותה ואת אוז ביחד...

אז חשבתי אולי יש סיכוי, אבל סבבה. אני בעד כולם סטרייטים, הומואים, לסביות כולנו אותו דבר. שכל אחד יעשה מה שטוב לו

גם אני אהבתי

אותה ואת אוז ביחד. זה היה חמוד. אבל זה גם היה צריך להסתיים. אהבתי שהפכו אותה ללסבית , כי זה מסמל משהו קצת יותר בוגר שבכלל התאים לסדרה כולה ש´התבגרה´ אם אפשר לומר את זה ככה. וזה גם היה בזמן, אם למשל היו הופכים אותה ללסבית בעונה השנייה זה היה קצת לא במקום לדעתי. וחוצמזה, אני פשוט מאוד אוהבת אותה ואת טארה ביחד
. ולא חשבתי שתקפת את קהילת ההומואים סטרייטים לסביות, אני פשוט לא חושבת שאפשר להתייחס למה שיש לה וטארה כלקטע חולף, או למה שעבר עליה ועליהן כקטע חולף. ואל.

buffstar

New member
תחוזר למוטב?!

מי החליט שזה לא טוב? וכן אני חושבת שווילו היא דו, היא נמשכה ואהבהאת זאנדרואת אוז...

Idomania

New member
מה שמציק לי בהודעה שלך...

שאתה אומר שהיא תחזור למוטב.. כאילו עכשיו היא כבר לא... ולדעתי היא באמת דו... כי בפרק שאוז עזב לגמרי היא עדין חשבה האם לבחור בטארה או באוז אז לדעתי הייתה לה משיכה לשניהם עדין אבל היא החליטה ללכת על טארה (החלטה טובה..) אני בכלל בעד וילו כלסבית ובעד הקשר שלה עם טארה לדעתי זה הקשר הכי יפה בסדרה ... כן כן אפילו יותר מבאפי אנג´ל...

לא נראה לי

שהיא דו, היא מבהירה את זה די טוב שהיא לסבית בעונה החמישית, אני לא ממש יודעת איך היא הגיעה לכל המסקנה הזאת של היציאה מהארון, אבל יכול להיות שטארה עוררה בה את זה, וזה היה שם כעיקרון,(רמזים בולטים בווילו הכפולה) לא במובן של זה בוער לצאת מהארון, כי היא אהבה את אוז. אבל כנראה טארה עוררה בה את זה. קשה לדעת. ואל.

Idomania

New member
כן אבל ב"משאלה"...

אנחנו רואים שוילו הערפדית מאוד קרובה לזאנדר הערפד אז אולי היא באמת דו...

וואו

עבר כל כך הרבה זמן מאז שראיתי את המשאלה, אז עכשיו כשאני חושבת על הפרק הזה, אתה די צודק. ואל.

B a n j o

New member
היא די "דו"

העיניין הוא שהיא לא מגדירה את עצמה, היא תמיד הייתה סטרייטית אבל פשוט לטארה היא מרגישה משיכה וקירבה (לאו דווקא בכיוון המיני) והיא מרגישה שהן מתאימות. או לדוגמא אני אצטט את הטרמפיסט מ Jay & silent Bob strike back: "It´s the new Millenium"

למעלה