הפרק שהיה היום ב21:15

BlueyedQT

New member
הפרק שהיה היום ב21:15

שמתם לב שלאודרי יש ממש פחות איפור ממה שיש לה בהמשך העונה..? וצ´אד נראה יותר יפה עכשיו?
או שזאת רק אני..??

ד י י ז י

New member
לא שמתי לב..

לא ידעתי שיש דוסון קריק היום.. ופתאום אני רואה את דוסון וג´ואי מתנשקים! ואז אני כזה "יהיה היום צ´ארליייייייייייייייי"!!! כמעט שכחתי את כל הפרק... הוא דווקא יפה.. זכרתי שלא אהבתי אותו.. לא יודעת למה..

כל כך אהבתי את הפרק הזה!!../images/Emo105.gif

ראיתי אותו מליון פעם!!! ואני לא מגזימה!! בכל הזדמנות!!! מתה על הפרק הזה!!! פרק מהמם!! כווווווווווווווווולם!! :*)

תגובתי:

דייייי איזה חתיך!!!!!!!!!! צ´רלי!!!! ראיתי את הפרק הזה כבר נראה לי אבל לא שמתי
ממש אל צ´רלי כאילו שהוא חמוד רק בפרקים יותר מאוחרים ראיתי רק בגללו כי הוא היה חתיך לאללה!
חחח איזה מצחיק היה שג´ואי וג´ק הקניטו את ג´ן כי היא נדלקה על צ´רלי!
ושגראמס באה כזה..חחח ועכשיו אני מתכוונת לראות את כל הפרקים שצ´רלי השתתף!

BlueyedQT

New member
חחח יאמי! ../images/Emo13.gif

אבל לא נראה לי שהם ישדרו את כולם.. כי עוד מעט תגיע העונה של החורף.. והם ישימו סדרה חדשה במקום דוסון בימי שני..

westlife rules

New member
איזה פרק חמוווודדדד

צ´ארלי חזררררררר
!!!!! (רואים שאני מאושרת, לא?) אני הייתי במחשב ופתאום אני רואה בטלוויזיה את דוסון וג´ואי מתנשקים!! כמה שאני התרגשתי!!!! ככה זה צריך להיות!! ונכון היה מצחיק שג´ואי וג´ק צחקו על (או עם) ג´ן על צ´ארלי (הממי, הייתי חייבת לציין את זה חחח..), שג´ואי אמרה לגראמס : ג´ן פגשה בחור. וג´ק אמר: קוראים לו צ´ארלי והוא לא דפוק...חחחחחחחחחחחחחחחחחח... שמתם לב שג´ן בהרבה יותר מצחיקה שהיא עם ג´ק? ושג´ק ממש חמוווודד??? שיווווווו!!! חחחחחח... אני בהתלהבות ייתר:))))

למעלה