הפרק השבועי- 4.3

asias1

New member
הפרק השבועי- 4.3

מה דעתכם על הפרק? אני לא התלהבתי במיוחד. פרק איטי ולא ממש מעניין. הדבר היחידי שעניין אותי בפרק הזה היה הפרידה של אלנה וטום, אהבתי את אלנה, אני מקווה שהיא תחזור בעתיד. אז מה דעתכם על הפרק?

necky

New member
ראיתי את הפרק...

לפני יותר משבועיים ולפי מה שזכור לי זה היה פרק טוב

פרינז

New member
דעתי...

הפרק היה חסר קצת כמו שאמרת הסוף לעומת פרקים אחרים לא השאיר "בום" כזה במחשבה לטעמי גם הפרידה היתה דרמה שלא אהבתי הפעם איזאבל מתחילה להיות בהחלט מאיימת ומעניין מה שון יעשה ואם הוא ימשיך ללכת בדרך שהיא תחליט בקיצור מקווה ששבוע הבא נחזור לקצב מטורף בסדרה :)

michaIHP

New member
מעין פרק "גשר", לא לקרוא לזה FILLER

פרק מלא פוליטיקה - דניס נגד אלאנה (לא) נגד גארי נגד טום (ודיאנה) שמצילים את גרי מדניס ונפרדים מאלאנה. בלי אפקטים של מצלמה או קיום**, , כולנו יודעים שאפקטים משרתים את הסיפור ולא להפך. **אפקטים של קיום כלומר למשל ביקור תכוף של טום באולם הכחול מעבר למציאות, המחסן של 4400. מי שאוהב את הסידרה יספוג פרק כזה, תלוי כמה הוא מעריך את דניס ריילנד וזוכר מה הוא רוצה ויחסו לג'ורדן שעוד ישוב. מחכה בקוצר רוח לפיסגה ג'ורדן - ריצ'רד - שון/טום - אליזבת. האם למפיקים יש מושג מה קורה שם למעלה ? שהסדרה רק לא תהפך למוטציה של באפי, רוזוול, ד"ר הו ואהלמנט החמישי.

ענתר

New member
אחד הדברים שסיקרנו אותי

מתי החליטו לשחרר אותו (אוף אני לא טובה בשמות) כל הזמן מראה שהכוונה באמת לעשות החלפות, ורק ברגע האחרון משחררים אותו באמת, אבל התעודות היו מוכנות מראש מצד שני, אם היו מתכוונים לשחרר אותו הוא היה קורא את המחשבות שלהם. נראה לכם שלא היה אומר על זה מילה?

פרינז

New member
אם הבנתי

אני גם לא זוכר שמות הכוונה מתי החליטו לשחרר את הקורא מחשבות? הם החליטו כנראה אחרי שעשו את ההחלפה...כלומר הוא לא ידע שהם חושבים לעשות את זה הוא ידע שהם מתחרטים אבל באותו הזמן הם עוד לא חשבו להציל אותו. אהבתי את התשובה שדיאנה (נדמה לי) נתנה ללמה לא יפרסמו את כל המקרה של השיחרור שלהם

ענתר

New member
בהתחלה גם אני חשבתי כמוך

אבל איך היו להם שתי תעוודת מוכנות מראש?

פרינז

New member
אהה לגבי הסוף...

הממ היתה קפיצת זמן לא היתה תעודה מוכנה מראש לאלנה הרי אותה הם חשבו להשאיר ושלא יהיו בעיות אז כנראה שעברו כמה שעות והיה זמן לארגן דברים עד הרגע של הפרידה אבל לנו לא הראו את זה שוב רק השערה

ענתר

New member
אולי

לי נראה שלא כי הם פחדו שיתפסו אותם, לכן נראה לי שמאוד מהרו מעניין מה האחרים חושבים

יסמין@

New member
ברור שהם החליטו

לשחרר אותו מראש וגם הכינו את התעודות מראש. והוא ידע ולא אמר דבר. לא כל דבר שיודעים אומרים. גם קודם הוא ידע דברים ולא גילה. הוא ידע שהם רוצים לשחרר אותו, שמח על כך והיה רגוע כשמסרו אותו כאילו לידי אלו שהתכוונו לענות אותו. ולהם הוא בוודאי לא היה אמור לומר דבר, הרי הוא לא טיפש ולא רוצה לקלקל לעצמו...

יסמין@

New member
וכמובן, התסריטאי

לא שם בפיו דברים שהיו פוגעים בהפתעה שלנו

למעלה