|הפרק השבועי - 308

רינת4

New member
סתם...לא משהו מיוחד

אין לך מה לדאוג בקשר לנקודות שלך...(אם הייתה לך סיבה ממקודם)

Level 42

New member
לדעתי השבוע הזה היה פרק חלש..

משחק פיינטבול מייגע, היחסים בין רות לארתר מתחממים, עוד מקרה מוות, נייט וליסה עוד פעם רבים וכ'ו... לעמותו הפרק שלפני שבועיים היה יותר חזק. נראה לי כל שבוע זה עולה ויורד. אבל בסך הכל אני מאוד נהנה מהסידרה הזאת.

הל

New member
למה אתם לא אוהבים את ליסה?

אני דווקא אוהבת אותה. אולי היא ונייט לא מתאימים. אבל מה עדיף לו להיות עם הברנדה שמזדיינת עם כולם? אני חושבת שליסה הוא אמא טובה וברנדה עם כול הבעיות פסיכולוגיות שלה לא בנויה להיות אם.

B a r r B e e

New member
אני אישית לא שונאת את ליסה...

אבל הי די מציקה בעלת רגשות נחיתות שבאמת לא מתאימה לנייט.... מצד שני אני אוהבת את ברנדה אבל היא באמת לא בסדר...(מבחינה נפשית ומהבחינה שהיא מזדיינת עם כל מה שזז)

anatile

New member
עם כל הכבוד...

נראה לך שלליסה אין בעיות פסיכולוגיות?! ברנדה לפחות חכמה עמוקה מעניינת. משם גם נובעות ה"בעיות" שלה.

plastique

New member
ולא רק זה

אלא שהיא גם מטורפת לשליטה בלתי נסבלת. זכורה לך הסצנה בה היא עשתה לרות את המוות אחרי שהיא האכילה את מיה בחמאת בוטנים, או איך שהיא נזפה בנייט שהשתמש באבקת הכביסה הלא נכונה?

varty

New member
לשתיהים יש בעיות פסיכולוגיות

רק שברנדה יותר מוחצנת וליסה יותר מופנמת. לכן זה נראה שלברנדה יש בעיות פסיכולוגיות ולליסה לו.

הל

New member
את רק בת 17../images/Emo8.gif

הית יכולה להבין את ליסה אם היית אמא (כמוני למשל) חמאת בוטנים באמת אסור לתת לתינוק.

anatile

New member
ובכל זאת

ההתנהגות של ליסה היא לא בדיוק כמו של כל אמא ממוצעת. ברור שהיא צריכה לדאוג לבת שלה יותר מלכל דבר בעולם אבל יש גבול! ואני לא מדברת על סצינת חמאת הבוטנים, אלא בכלל. חוצמיזה, הקנאות שלה לנייט מוגזמת! היא די "קונטרול פריק" ולא מודעת בכלל למה שהולך סביבה. הבעיה החמורה ביותר היא שהיא בטוחה שהיא בכזאת שליטה וכזה מקום בטוח, מה שבכלל לא נכון! וברנדה...היא כזאת חכמה ויש לה מודעות עצמית מטורפת. היא צריכה להתמודד עם 2 התכונות הללו, בנוסף לידע שרכשה על נפש האדם מאז שנולדה בעקבות כך ששני ההורים שלה היו פסיכיאטרים, ולפעמים זה "כבד" מידי והיא "מועדת" ו"עושה טעויות" כדי להשתחרר מכל זה.

למעלה