|הפרק השבועי - 308

רינת4

New member
|הפרק השבועי - 308 ../images/Emo41.gif

טוב, הייתי בעבודה ושכחתי לשים הקלטה. כרגע חזרתי ואין לי כוח לבדוק מה היה, אז תקצירים של הפרק ודעותיכם האישיות יתקבלו כמו תמיד, בברכה.

פלגמט21

New member
תקציר

המת של הפרק: בחור מבוגר כבן 60 בשם "אבא'לה", שהיה נשוי לכמה נשים שחיו במעין קומונה שכזאת. ה"משפחה" המוזרה הזאת מתעקשת להסתובב בביתם של הפישרים ולהיות נוכחים בזמן חניטת הגופה. רות, בלהט של הרגע, מנשקת את ארתור שעה שהיא מחזירה לו את הכביסה - ומיד בורחת. מאוחר יותר יש עוד סצנת נשיקה. דייויד וקית משתתפים במשחק פיינטבול, כאשר הם בקבוצות יריבות וכל אחד רוצה לנצח. ליסה מחליטה שהיא רוצה לראות את ברנדה, ומזמינה תור לעיסוי אצלה בשם בדוי. בעת העיסוי, ליסה מתפרקת ובוכה בפרץ כזה של רגשות. ברנדה לא יודעת מי היא. אוליבייה מסנג'ר את קלייר לנסוע למקום מרוחק להביא לו משהו, שם היא פוגשת במישהי שהכירה אותו ("גם אותך הוא מזיין או ששוב הוא בשנה של בנים?"). גם את ראסל הוא מסנג'ר לתייק לו משהו. בתחילת הפרק רואים את פדריקו וונסה ליד הקבר של אמה. פדריקו מנסה להסביר לה שזה לא טוב שהיא מתאבלת כל הזמן. מאוחר יותר בפרק, הוא מקבל טלפון מאחות בית הספר שלחוליו, הבן שלהם, יש כינים. הוא חוזר הביתה ומתעמת עם ונסה, "את חייבת להשתנות". דייויד וקית עושים שלישייה עם חבר מהפיינטבול שנשאר לישון אצלם. ליסה מתחילה להתאפר ולהתלבש יפה, עושה רושם שזה מוצא חן בעיניי נייט. בסוף הפרק, רות מתוודה אודות אהבתה לארתור, לחוכמה שלו ולמוזיקה שהוא שומע והם מתחבקים ומתנשקים. ככה, בגדול. אגב, אם זה יקנה לה נקודות זכות אצלך, מה טוב - כרמית שלחה אותי לכאן (אם כי יצא לי לכתוב כאן בעבר פעם או פעמיים).

heaven is here

New member
אמ

מה הקטע של ליסה פתאום לדעת יותר על ברנדה? הפיינטבול היה משעשע
פיח, איך הם ירו אחד בשני
וונסה צריכה להתחיל להתגבר, זה לא יעבוד אם היא תשכח מכולם ורק תתאבל על אמה. וראיתם שכשקלייר והחבר שלה ראו טלוויזיה היה שם את ג'וני דפ?

Michal Plath

New member
מה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif ושוב: מההה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה זה אמור להביע? מה זו הפדופיליה הפסיכוטית שמפתחת האישה ההזויה הזו?! פשוט ישבתי בפה פעור וצפיתי ברות אונסת את החנון המשונה. ו..דבר שני שהטרידני מעט; ליסה וברנדה לא נפגשו בעונה הקודמת? הרי כשהנייט היה עם ברנדה הם נסעו לביקור אצל ליסה! אז איך זה שברנדה לא זיהתה את ליסה כשהיא באה להתמסז' אצלה?

plastique

New member
ממ

לא חושבת שארתור ממש התנשק עם רות אחרי שהיא אמרה לו שהיא "בוחרת בו." זה היה יותר.. מחול חיזור של שני אוגרים אקזוטיים. הם התחככו בפנים אחד של השניה. ומתי נייט לקח את ברנדה לליסה? נייט וקלייר נסעו לליסה, אז כשהם יצרו את מיה, ולנייט היה התקף. כשליסה האלפקה הפסיכית הזאת אמרה לנייט שיש לו מזל שהיא אוהבת אותו, אני וחברתי פלטנו "חה!" מכל הלב. אלפקה מטומטמת.

eldorado

New member
זו באמת היתה יציאה מוזרה של ליסה

אפילו נייט נראה היה קצת מופתע

MoGanC

New member
נייט נסע עם קלייר אז...

וזה מביא אותי לתהייה הזאתי: נייט סיפר לליסה על ברנדה כשהוא בא לבקר אצלה בעונה הקודמת,אז בפרק אתמול היא שאלה אותו מה הפריד בינו לבין ברנדה....הממ..מה באמת? אולי העובדה ששכבה איתו בזמן שהוא היה עם ברנדה ונכנסה להריון יש חלק קטן בעניין? כאילו,זה פשוט נשמט מזכרונה?

anatile

New member
זה רק אני או

שזה היה אחד הפרקים היותר הזויים שהיו עד כה? אני לא בטוחה שהצלחתי לרדת לעומק האירועים שהתרחשו בפרק... כל מערכות היחסים הביזאריות שהוצגו שם... למישהו יש רעיונות?אם כן אז שתפו אותי בבקשה!

מערכות יחסים ביזאריות

זה בטוח קשור למוות איכשהו הלו?!!!! אבאל'ה בלה בלה אם כי קלייר יוצאת סופר חנונית אין מספיק פרטים עסיסיים על המין בשלושה של דייויד ונו.. הזשלו ליסה בוכה כמו מפגרת וברנדה יוצאת קולית לאללה! הדבר היחיד שהיה באמת מעניין זה כל הקטע עם רות' ולא הראו ממנו מספיק הסדרה מדרדרת לכיווני שולחן לחמישה. אין מספיק מהתכנים העמוקים וגילויי הרוחות שאפיינו את הסידרה בתחילתה, סתם עוד דרמה נסבלת לצפייה לא מוצאחן בעיני בכללל

benjo11

New member
זה בדיוק מה שהתכוון

היוצר לעשות.. נייט התעורר מהניתוח אל חיים שלא הכיר, עם הרגשת ניכור מחיי הנישואים החדשים שלו ומחייו... אלן בול יוצר בדיוק אותה סיטואציה אצל הצופים ומשלח אותם אל מחוזות שהם לא מכירים,בהתחלה בלי ברנדה, עם נייט פתאום נשוי, עם הבנאליות, המוזרויות, כל ההרגשה ההזויה...שהיא בעצם הווית החיים. לקראת ההמשך הכל יתבהר יותר... אתם תראו..לא רוצה להרוס.. ב.

benjo11

New member
זה בדיוק מה שהתכוון

היוצר לעשות.. נייט התעורר מהניתוח אל חיים שלא הכיר, עם הרגשת ניכור מחיי הנישואים החדשים שלו ומחייו... אלן בול יוצר בדיוק אותה סיטואציה אצל הצופים ומשלח אותם אל מחוזות שהם לא מכירים,בהתחלה בלי ברנדה, עם נייט פתאום נשוי, עם הבנאליות, המוזרויות, כל ההרגשה ההזויה...שהיא בעצם הווית החיים. לקראת ההמשך הכל יתבהר יותר... אתם תראו..לא רוצה להרוס.. ב.

plastique

New member
זו דעתך, מותק

עמוק באדמה התחילה גאונית ועודנה גאונית, ומשום מה נראה לי שתשאר גאונית עד הסוף המר.

מותק אחותך

בעצם היא לא כזאת מותק, בעיות גנטיות. את\ה האחרון שתגידי לי שאני חושבת שהסדרה הזאת לא גאונית אני אמרתי שהיא לא גאונית?! אבל כרגע יש יותר מדי קטעים מביכים, פחות מדי מוות פחות מדי... ואני מצפה לראות שכל זה ישתנה כי אני מאמינה בעמוק באדמה אז ככה זה כן שלהיות ביקורתי זה אחלה ודיבור של סוסה מזדקנת זה לא כל כך זהו

plastique

New member
הו

להיות ביקורתי זה אחלה, ללא ספק. אז בואי נגיד שאני הבעתי ביקורת על הקביעה שלך כי "הסדרה מדרדרת לכיווני שולחן לחמישה", אוקי? רק שלא תתחיל פה מלחמת עולם. חיפשתי סמיילי של סוס ואין. RATS.

tribe spirit

New member
היה מוזר.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

במסאז' חשבתי שזאת ברנדה,אבל היא פשוט כלכך לא נראתה כמוה!כל הסצנה התחבטתי בשאלה אם זאת היא או לא. איזה בעסה,ראיתי רק את העשרים דקות האחרונות... ליסה..היא מעצבנת,אבל טוב שנייט סופסוף קצת שמייח
גררר...אוליבייה הדוחה הזה!גו קלייר... נורא מוזר לי הקטע של ארתור ורות'.פשוט תמוה.שיהיה להם לבריאות...מעניין איך זה ימשיך.

Carlo Cest Moi

New member
לא נראה לי שלקראת סוף הפרק ליסה

באמת "התחילה להתאפר ולהתלבש יפה", לאחר השיחה החיובית שהייתה לה עם ברנדה במסאז', ליסה פחות לחוצה מאויימת ומוטרדת וכמובן שזה מתבטא במראה החיצוני שלה, הפנים שלה קורנות עם חיוך אמיתי ולא מאולץ כמו שהיה לה בפרקים הקודמים, נייט הרגיש שיש שינוי אבל כמובן שהוא לא ניחש מה זה היה אז הוא שאל אותה אם היא שינתה תסרוקת או משהו, אבל הכל נובע מבפנים. עכשיו לזה שקרא לרות פדופילית, ארתור מעל גיל 18, פדופיליה אינה המילה הנכונה לתאר את זה, אם יש לך בעיה ביחסים בין בני זוג עם הפרשי גילאים, אז לפחות תבטא את זה כמו שצריך.

רינת4

New member
../images/Emo6.gif

אל תדאג, כרמית עשתה לך יחסי ציור מצויינים...

למעלה