הפרק השבועי- 14

הפרק השבועי- 14

פרק משעמם בכללי, אבל הסוף היה טוב

loli kiss

New member
דווקא לדעתי היה פרק מעולה :)

היה פרק מרענן , לא כבד מדי ולא קל מדי . אהבתי את רייצ'ל - אני חייבת להתיל מזה שרייצ'ל משכנעת אותי כי היא באמת משו מיוחד. היא עוזרת לברוק לא משנה מה קורה וזה יפה מצידה בתור חברה, נכון שבדרך היא עושה דברים לא ממש יפים אבל הכוונה טובה. אהבתי גם את לייטון - הם כ"כ חמודים יחד ! רואים שהם אוהבים , חוצמזה שפייטון הייתה כ"כ חמודה שהיא חתמה כ"כ מהר על החוזה של ברוק עם "ויקטוריה סיקרט'ס" :) שונאת את שלי - היא מעצבנת אותי והיא מתנהגת יותר מדי כמו שרמוטה .. :/ הסוף היה כ"כ מפתיע ! OMG למרות שהיה נראלי מוזר שפתאום ברוק וניית'ן משחקים ככה בממטרות .. זה נתן הרגשה שיש /היה משו בינהם. יאוו הייתי כ"כ בטוחה שזאת פייטון ! אבל מה ברוק קשורה לניי'תן יאאא אללה.. איזה קטע: עכשיו יוצא שגם ברוק בגדה בפייטון (כי זה בטח היה בשפייטון וניית'ן היו יחד) , ועד שברוק הסכימה לסלוח לה פייטון לא תסלח לה P: עוד משו קטן : מישו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר שהיה ברקע הסצנה ששלי יצאה מהחדר של מאות' אחרי שהם שכבו ? -דנה- 3>

loli kiss

New member
דרך אגב.. שמתם לב..

איך ניית'ן ולוקאס כ"כ גדלו במשך בעונות שעברו לא כשחקנים אלא כדמויות .. תחשבו כמה הם עברו , מה הלך בכל השלוש וחצי עונות שעברנו איתם .. הם גדלו מכ"כ הרבה בחינות , לא רק חיצונית ולא רק לוקאס וניית'ן , פשוט בפרק הזה הם ישבו ודיברו ושמתי לב לזה שהם כ"כ שונים פתאום .. חח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifפרק נחמד..

דן מעצבן אותי, עם הטוב-לב הנוראי הזה! גם אם הוא כבר הפך לכזה, הוא יותר מדיי!!! בקשר לסוף, לדעתי לאפחד אין סיבה לכעוס על אפחד. דיי ברור שהקלטת הזאת צולמה ממזמן כשפייטון ונייתן היו ביחד, אם כבר פייטון צריכה לכעוס על ברוק שתמיד אמרה שהיא גונבת לה את לוקאס. היילי צריכה לסתום ת'פה ואין לה שום זכות לכעוס עליו! מאות' כרגיל - מסכן. למרות שיש קטעים שאני יכולה להזדהות איתו.

haley17

New member
אני לא מבינה את ברוק ..

כאילו מה הקטע שלה היא כעסה רצח אל פייטון על זה שהיא התנשקה עם לוקאס אבל בעצם היא שכבה עם נייתן ... היא לא יכלה לשכוח מהנשיקה כי כאילו הם תיקו הם היום חברות מזה טובות.. והיה פרקק אלוף!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאולי יש משהו שאנחנו לא יודעים..

ויכול להיות שברוק סתם סתומה.. או רצתה להסתיר את זה בכל דרך

גליש33

New member
../images/Emo58.gif ברוק לא עשתה שום דבר בכוונה רעה וזאת

כשברוק ונייתן שכבו זה היה בזמן שפייטון והוא נפרדו ! יותר נכון היו בהפסקה ... אז גם זה היה מזמן וגם זה היה כשהם לא היו ביחד . פייטון התחילה עם לוקאס פעמיים ממש לא מזמן ועוד בזמן שהוא וברוק היו ביחד ! ועכשיו פרק הבא היא עוד תתעצבן בטירוף על ברוק . היא תרשום לה "זונה" על השמלה . מה כילו היא לא זוכרת מה היא עשתה ?! איף מעצבן ! וצ'ייס ייפרד מברוק :(

רבההה

New member
../images/Emo58.gif ממ לא ממש..

הם לא ממש נפרדו או היו בהפסקה. הוא שכב עם ברוק חמש דקות אחרי שפייטון נפרדה ממנו. וגם הם תמיד נפרדו ככה וחזרו, אז זה לא ממש נחשב שהם נפרדו.

Dark and Twisty

New member
פרק טוב...

אהבתי את ברוק וצ'ייס הם חמודים ביחד.. צ'ייס מתאים לה... ורייצ'ל יצאה ממש בסדר... רואים שיש לה לב טוב.. (איפשהו
) היילי מסכנה... המרכז היה כל כך חשוב לה... ועכשיו היא פותרה
פייטון ולוקאס... כל כך לא עוברים מסך..הכימיה ביניהם נראית כל כך מזויפת, אצל סופיה וצ'אד הכימיה הייתה הרבה יותר טובה, גם אחרי שהם נפרדו..

למעלה