הפרק הראשון?

DJNYC

New member
הפרק הראשון?

אני גר בניו יורק.. בשבוע שעבר היה פרק מאוד מוזר... בדיוק ג´רי ואיליין נפרדו.. והיו בארוחה שבו ג´רי ראה מישהי שמוצאת חן בעיניו אבל לא יכל לשאול לשמה כי איליין ישבה לידו.. בפרק הזה יש גם שחקן אחר שמשחק את מורטי, אבא של ג´רי.. הפרק יחסית איטי וגם מוזיקת הרקע שונה.. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי אם זה הפרק ה-ראשון?

איליין לא הייתה...

בפרק הראשון. וזה ממש לא מזכיר לי שום פרק אחר כי החל מהפרק השני כל הפרקים היו עם המוזיקה המוכרת. והכי חשוב, לא היו שום פרקים על זה שאיליין וג´רי היו ביחד כך שהם גם לא נפרדו... אפשר עוד פרטים?

DJNYC

New member
עוד פרטים...

איליין מבקשת מג´רי ללוות אותה ליומולדת של חברה שלה, הוא מגיע בלי מתנה ועם גי´נס, ומולו מתיישבת בחורה שעובדת בחברת עורכי דין. כל מה שהוא מצליח לקבל מהשיחה איתה זה איפה שהיא עובדת... הוא לא יכל להמשיך לדבר איתה, כי הוא היה עם איליין, והיא היתה עם מישהו שהוא לא ידע מה טיב היחסים (אח"כ מסתבר שמדובר היה בקרוב משפחה) ג´רי מגיע הביתה, ומתייעץ עם ההורים שלו (הם ישנו אצלו בדירה, והוא ישן אצל קריימר, וכפי שציינתי השחקן של האבא שונה)... ג´רי הסביר שהוא לא יכול לבקש מאיליין את הפרטים של הידידה, בגלל שלמרות שהם עכשיו ´חברים´ הוא לא מרגיש בנוח.. ובסוף הוא מחליט לארוב לבחורה (שאת שמה הוא לא מכיר) בבנין שבו היא עובדת. הוא הולך עם ג´ורג´, תוך כדי שהם מחכים, הם מנסים להמציא סיבה לכך שהם בבנין שלה, ואז ג´ורג´ מציע שהם יגידו שהוא ארכיטקט שעובד בבנין.. אחרי שג´רי ביטל, הם החליטו שהם יגידו שהם באו לבקר חבר... מי החבר? אחרי הרבה שמות שעלו הוחלט על ´ארט ואנדלה´ (שם, שמוזכר בפרקים אחרים גם) שעוסק.. כן כן.. ביצוא/יבוא.. למישהו זה מצלצל מוכר?

ארט ואנדליי...

צפית בפרק השני שבו דווקא כן יש את המוזיקה הרגילה.

shy-1

New member
למעשה זה היה הפיילוט של הסדרה כולה

שלאחר מכן שודר שוב (לאחר 4 פרקים). Pilot - July 5, 1989, originally called "The Seinfeld Chronicles”

A Pig in a Cage

New member
טעית

הפיילוט, "The Seinfeld Chronicles", הוא הפרק הראשון בסדרה, בו ידידה של ג´רי מגיעה לניו יורק ונשארת לישון אצלו, ובסוף הוא מגלה שהיא מאורסת הפרק המדובר הוא הפרק השני, "The Stakeout", בו גם הומצא האלטר-אגו של ג´ורג´, ארט ונדליי

למעלה