הפרק הראשון אי-פעם...

• פותח הנושא GDSAG
  • פורסם בתאריך

GDSAG

New member
הפרק הראשון אי-פעם...

אני לא אשכח את יום השבת שבו זיפזפתי להנאתי עד שלפתע ראיתי פרומו לתכנית חדשה בשם "חלומות בהקיציס" שתשודר מיד בפעם הראשונה, ומאחר שטל פרידמן נשמע לי מוכר,נשארתי לראות.לא הצטערתי. אמנם אני לא זוכר את דברי הפתיחה של קיציס,אבל ברגע שפרידמן נכנס כרוח סערה בתור מראדונה ורץ ללא הפסקה באולפן תוך כדי מלמולים חסרי פשר- ידעתי שזו תחילתה של ידידות מופלאה. אני זוכר שבתכנית התארחו מירי בוהדנה וצביקה פיק- ושקיציס לא הפסיק לנסות לשכנע את מירי להראות קעקוע במקום צנוע מאד... אה כן..וכמובן טל התחיל את מסורת:"ב-ט-ב-ר-נ-ה,עם שמעון פרנס" במשך מספר חודשים ניסיתי לשכנע את חבריי לכיתה לראות את התכנית,אך כולם ענו משהו בסגנון:"נראה לך שנישאר ערים עד 12 בלילה בשביל זה?" מה אומר ומה אספר...המלאכה היתה קשה,אך לאט לאט זה עבד
אמנם אני לא כ"כ מתלהב מהפורמט הנוכחי של "החטא ועונשו"- אבל תמיד אזכור את העונה הראשונה,המחתרתית,כאחת מחוויות הטלויזיה הגדולות שלי!

~*~gaL

New member
נשמע כ"כ נחמד! ../images/Emo13.gif

מתי, מתי ישדרו את העונה הזאת שוב, מתי?! מתי? אמרו עליה שהיא הייתה גרועה, אמרו, תמיד אומרים כאלו דברים, אבל, מי הם אותם אנשים בכלל? מי הם שיחליטו? רוצים לראות את התוכנית של פעם, את ההתחלה... מי, מי יעזור לנו וישדר את העונה הזאת של "חלומות בהקיציס" שוב? מי?

GDSAG

New member
מילא אמרו שהיא גרועה...

זה עוד איכשהו בסדר,כי מי שאמר את זה לפחות ראה אותה... רוב האנשים הסתכלו עלי כמטורף חסר-חיים שמבזבז את לילותיו על תכנית עלומה (צריך לזכור שתרבות הלייט-נייט שואו עוד לא הגיעה עד אז לארץ!) שלא שווה את ההמתנה לשעה זו. מבחינתם,הסיבה לשיבוץ תכנית בשעה כה מאוחרת,היא סימן לכך שהיא חסרת טעם ורוב האנשים לא ימצאו בה עניין. וזה בדיוק העניין!-אם היו רוצים רייטינג,היו לוקחים את יגאל שילון מותח בעזרת אלי יצפאן את דודו טופז-->זה היה מביא המון רייטינג,והמון כאב ראש... שעת השידור המאוחרת היתה היתרון-קיציספרידמן יכלו להשתולל,להגיד מה שבראש שלהם,עד שכל דקה מצאתי את עצמי חושב:"זה באמת עבר צנזורה?זה באמת שידור מישראל?בטח מחר יהיה רעש בעיתון ויורידו את התכנית..." וכשראיתי שכלום לא קורה,ידעתי שגם בשבת הבאה ב23:45 אני אהיה ער מול המסך...

~*~gaL

New member
נכון נכון...

אגב, זה עד עכשיו ככה, רק לא בקשר לשעה, אלא בקשר לתוכניות של קיציס ופרידמן... יכולים לדבר על משהו, ולהזכיר לי קטע מתוכנית שלהם, ואז אני אצחק, וישאלו אותי: "למה את צוחקת?" אז אני אגיד: "זה הזכיר לי משהו" ואז יעשו לי "מה, שוב קיציס ופרידמן?! אולי דיי כבר עם זה?!" אנשים פשוט לא מבינים... אפשר לחשוב שהם צופים בדברים יותר טובים (לא).

סליידר

New member
חבל שהשעה לא נשארה ככה עד היום

בגלל שמאז העונה השלישית כשהם הוקדמו, הכל נהיה פחות טוב בגלל שילדים התחילו לצפות והם נאצלו להיות פחות גסים. וזה שבר מבחינתי את האהבה אליהם. זה לא אותו הומור. אולי רק בחטא בעונשו כי אז הם היו בביפ וזה ערוץ בלי צנזורה.

~*~gaL

New member
בקשר לשעה - נכון...

אבל אני בטוחה שהם ניסו לעשות את כל מה שאפשר כדי שזה ימשיך להיות טוב... ביפ זה באמת מקום מצויין בשבילם, יש להם שם חופש, לדעתי הם צריכים להמשיך לעבוד שם.

סליידר

New member
יכול להיות שקשת משתלטת על ערוץ 10

זה יכול להיות יגרום לסגירה של ביפ. ואולי בגלל זה תכנים מביפ יעברו לערוץ "קשת". במקרה כזה לא נראה לי שקיציס ופרידמן יהיו גסים עוד בשום מקרה אלא אם ישימו להם שם תוכנית ככה ב12 בלילה כמו פעם.

mati88

New member
לא נכון!!!

לא רוצה.... ביפ זה נראה לי הערוצ הכי טוב...(אולי היחיד שטוב...) ואם יעבירו תוכניות מביפ לערוצ 2/10, זה אומר ש... נו מור החטא ועונשו!!! לא רוצה.... שונאת אותם.... אני עצוב.....

~*~gaL

New member
סגירה של ביפ?

אני דווקא לא כ"כ בטוחה... לא נראה לי שהעובדה שקשת תעבור לערוץ 10 תפגע בביפ, קשת היא עדיין קשת, לא משנה באיזה ערוץ היא... לא? מה שגם לא יתנו לערוץ להסגר עכשיו לדעתי, הוא רק פורח ומספק תכנים מאד טובים, ועובדים שם על תוכנית חדשה מאד יקרה (לא הכי קשור, אבל לדעתי לא יהרסו להם פתאום כשהם באמצע העבודה... או בהתחלה שלה... או מש'ו כזה... ולדעתי היא לא תהיה מתאימה לשידור בערוץ כמו ערוץ 10).

סליידר

New member
כי ביפ שייך לקשת

ואם קשת תעבור לשדר 7 ימים עדיף לה כבר לסגור את ביפ ולהשתמש בתכנים שלה במקום לקנות עוד תכנים. המצב הכלכלי של היום לא משהו. למרות שקשת הזכיינית הכי מצליחה.

~*~gaL

New member
אבל...

ביפ הוא ערוץ דיי דל תקציב, ולאט לאט יותר אנשים צופים בו, אני בטוחה שיש ממנו רווח מסויים... יהיה חבל להם לסגור אותו.

~*~gaL

New member
יכול להיות שמתישהו...

אבל אני לא זוכרת ממנו כלום. ראית פעם את הסרט "נהג מונית"? ...

~*~gaL

New member
רוצים את האמת?

אבדתי את שניכם
אוףףףףף מתי לעזאזל אני אוכל לישון כברררררר... אני כ"כ עייפה שזה לא יאמן.

סליידר

New member
חחחח

כששאלתי אם ראית את הסרט ריקוד מושחת היית אמורה להגיד "לא, למה זה דומה?" ואז "אז זהו שזה לא דומה, כי כאן זה מדינההההה קטנה, כאן זה לא סקורסיזי......."

צוריאל 5

New member
יפה אמרת

אחחחח...מלים כדורבנות... אכן משובחת ביותר!! ואם כבר הזכרת את הפרומו (שכמובן אסור להגיד כך..) אז הזכרת בי נשכחות.. הראו שם את דנה מודן וקיציס.. ואז דנה אומרת :להפליץ מתחת לשמיכה.. וקיציס עושה פרצוף מגעיל.. אחחח אלו היו ימים... (מה נפל על אמא שלי???) טוב..אז ברוך הבא לפורום.. וחג שמח לכולם. ביי.שרי.

S

sunshineBK

Guest
יש לי שאלה...

על מה כולם מדברים פה? שאמרו על חלומות בהקיציס? מי אמר מה ומתי?! (מי מי אני אקרע אותו.. חחח)

למעלה