הפרק הכי טוב שהיה :0)

הפרק הכי טוב שהיה :0)

מה? אתם חושבים שהפרק האחרון הוא הכי טוב ? הוא היה גדול כו כל הפרקים אבל הוא לא משתווה ל מרק הנאצי זה היה פרק ענקי איליין "no more soup for u NEXT!!!!!!!!!! זה היה דגול תודו!!!!!! ובכל מקרה תמיד יש לי זמן לדבר על סייפלד אז ICQ 121847498 מחכה לתשובות :0)

S.tal

New member
אממממ.......

הסופ נאצי הוא פרק מעולה, והפרק האחרון לא היה הכי טוב..., וקשה לי לחשוב איזה פרק הכי טוב..., יש כל כך הרבה.... טל, t@l

rodeo_girl

New member
יאדה יאדה יאדה

אתם לא נורמלים ! מה אם הפרק של היאדה יאדה יאדה ! זה היה ללא ספק הפרק הכי טוב .

S.tal

New member
פרק נחמד...

ה- יאדה יאדה יאדה, וגם הפרק ההפוך! הוא פרק ממש מיוחד..., וגם שמתי לב שבתחילת הפרק, הם העלו את החברה הזו שמשדרת את התוכנית (אין לי מושג איך לקרוא לה...), ולא בסוף הפרק, לא חשוב...... וחוץ מזה, הרבה פרקים של סיינפלד הם מעולים ולא רק אחד! טל, t@l

אני אהבתי את הפרק ההפוך

זה רעיון קטלני....פרק גדול.... אבל הפרק הכי אהוב עלי היה הסופ נאצי ............הרבה אוהבים אותו הכי הרבה

west99

New member
../images/Emo41.gif

הפרק הכי טוב היה זה של מרב גריפין שואו (עם הנץ והסנאי) יש לי 30 קלטות של שלוש שעות כ"א ואני מדקלם אותם סיינפלד זה הדבר שאני הכי אוהב והייתי מוכן להיות העציץ שג´רי משקה

S.tal

New member
פרק גם טוב...

אהבתי את הסנאי עם הנץ..., היה מצחיק, ואיך שניומן אומר: you go girl!

צוחה

New member
הפרק הכי טוב..... (אחד מהכי טובים)

The Marine Biologist ג´ורג´ - the sea was angry that day my friend like an old man tring to send back soup at a dally ואז כשהוא מראה את הכדור גולף.... סיימתי לצחוק רק 5 דקות אחרי סוף הפרק והתגובה של קריימר כשהוא מראה לו את הכדור.... פשוט גדול

S.tal

New member
גם פרק טוב!

וגם אני אוהבת לצטט את זה....! טל, t@l

assafus

New member
נסיעה במונית שכג´רי וג´ורג נאצים

הפרק הכי טוב.

pumic

New member
מה קרא לכם הפרק הטוב ביותר היה

הפרק של לה...לה...לה.. ואם משהו לא זוכר זה היה הפרק שהחברה של ג´רי מדברת מהבטן