הפרק הכי טוב אי פעם

GrandPrix2006

New member
הפרק הכי טוב אי פעם../images/Emo47.gif

מהו לדעתכם הפרק הטוב ביותר של גולשים בזמן?

GrandPrix2006

New member
הפרק הכי טוב לדעתי:

Into The Mystic - הפרק הראשון בעונה השנייה עם המחווה המדהימה לקוסם מארץ עוץ. שם גם זכינו להצצה ראשונה במערבולת של העונה השנייה שזאת המערבולת הטובה ביותר מכל העונות

Silly LoveSong

New member
מה אתה לא יודע? ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

שינוי חזות המערבולת! זה ספוילר ענקי!

Fairywitch

New member
אני זוכרת פרק אחד../images/Emo58.gif

שהם מגיעים למקום וחושבים שהגיעו הביתה- ואז מגלים שגשר שער הזהב של סן-פרנסיסקו כחול. מאוד אהבתי את זה, וזה נשאר לי בראש- אז כרנאה שזה היה פרק טוב
אהבתי גם את הפרק עם ההיפים, ואת הפרק שסן פרנסיסקו היא כלא אחד גדול.

grasshopper2006

New member
../images/Emo58.gif(עונה 2) הכי גדול

אני חושב שזה היה פרק שני עונה שניה (כי נדמה לי שזה היה הפרק אחרי הקוסם מארץ עוץ) שהם מגיעים הביתה ובגלל שתיקנו את השער של הבית של קווין אז הוא לא חרק, והוא חשב שהם בעולם הלא נכון.......... חזזזזזזזזזזזזזזזזזזק אגב אני חגי בן 22 ואני חדש פה הייתי רואה את הסידרה כשההיתי ממש קטן

shumdavar1

New member
גם אחד האהובים עליי

וואי אני זוכר הייתי רואה את הסדרה הזאת לפני הרבה שנים וזה כיף עכשיו כל יום להזכר בנוסטלגיות. כמובן שאין על העונות הראשונות חוץ מהעונ החמישית ששמה פרשתי רשמית מצפייה בגולשים בזמן.

Neta20B

New member
לא יודעת אם הכי טוב. שיהיה ../images/Emo58.gif

אבל פרקים שאהבתי ובהחלט נשארו בתודעה שלי (או יותר נכון חלקים מפרקים): כשהם ברחו מהעולם של הצרעות הענקיות, וכמה רדפו אחריהם למערבולת, וכשאחת טיפסה על הגב של ארתורו קווין זרק עליו אבן ישר לתוך המצח- זה קרע אותי ..... את הפרק שבו הם מגיעים לעיר ומעליהם רואים את הצונאמי- פשוט מעולה!! ותמיד פיספסתי מה קורה בהמשך, עד שפעם אחת ראיתי- אבל זה די הרס את העניין כי זה לא היה משהו מיוחד. כמובן היה את הפרק עם ההגרלה, אבל תמיד הכי כאב לי על הכלב....
אה ונראה לי שזה היה בפרק בו נשים שלטו בעולם- עד היום כשאני שומעת את השיר tears on my pillow, pain in my heart אני חושבת על רמי שהתחיל לשיר בשביל לקבץ נדבות... וואי ויש עוד מלא....העולם בו השתבש רצף הזמן, כשהפרופסור מת (איך בכיתי..), איך לא כשהם הגיעו הביתה והשער לא חרק...

Neta20B

New member
איזה קטע

זו הפעם הראשונה שפתחתי לראות מאז שהתחילו לשדר בAXN ובדיוק הגיע הפרק שדיברתי עליו...חחח מעולה

OnlyLeigh

New member
זה כזה מוזר!!! ../images/Emo58.gif

כל מי שאני מכירה כמעט פספס את הפרק של אחרי הצונאמי! זה פרק מעונה חדשה או משהו שבגלל זה אנשים פספסו? כי אני ראיתי את הפרק שאחרי מליוני פעמים. כשסיפרתי לאנשים הם לא האמינו לי

rocket

New member
גם אני ככה,

כשראיתי את הפרק עכשיו בכלל לא זכרתי שראיתי אותו אי פעם בעבר ...

ממ...../images/Emo58.gif, מן הסתם.

אהבתי את העולם חסר האנטיביוטיקה, העולם שבו אסטרואיד עומד להתנגש בכדוה"א והם בונים את פצצת האטום, ומסתבר שפעם אהבתי את הפרק עם הגשם החומצי, כמה חבל שאני לא זוכרת אותו. זה קשה להגיד עכשיו, הרי הסדרה שודרה ממזמן, וכבר הספקתי לשכוח את רובה.

MetalSlider

New member
../images/Emo58.gifאחד הטובים לדעתי:

הם מגיעים לעולם של אנשים ממש נדיבים וטובים, והאנשים האלו מאמינים שהאנשים הטובים יזכו לגלוש לעולם טוב יותר.הם נותנים את כל רכושם וכספם לפני שהם גולשים במכונה (שמתבררת פשוט כמשרפה) איזה שלטון של 2 אחים שבנו את המקדש והמכונה..בסוף שקווין וחברים שלו מגלים את זה שולחים אותם למשרפה(עם שאר האנשים הטובים ש"זכו"). וברגע האחרון כמובן,הם גולשים.

אורי 2 1

New member
../images/Emo58.gif

The Exodus,שני החלקים,אהבתי את כל הפרקים עם ריקמן אבל לדעתי אלה היו הכי טובים

nick at noon

New member
מהעונה השניה ../images/Emo58.gif

העולם שבו כמעט כל הזכרים מתו ולכן הזכרים שנותרו מנוצלים כמו פרי הרבעה. בעיקר כי שלא כמו בהרבה מקרים אחרים שבהם הגולשים היו יכולים להישאר אנונימיים ובגלל מזל רע ו/או טיפשות הם נעשו מעורבים בעולם, בעולם הזה לא היה להם סיכוי שלא ישימו לב אליהם.

למעלה