הפרק הכי טוב אי פעם

Cant deny

New member
הפרק הכי טוב לפי דעתי..

אם זכרוני לא מטעה אותי, זה היה פרק שגם מגי נכחה בו, שהם הגיעו לעולם כזה שהם היו בו חיילים.. כאילו שכל הרחובות היו ריקים מאדם ועברו מדי פעם מכוניות צבא.. לא יודעת. פרק אדיר.. לא זוכרת בדיוק הכל. היה לפני הרבה זמן...

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

נדמה לי שזה אותו פרק שאני ציינתי- זה שסן פרנסיסקו היא כלא ענק.

Neta20B

New member
נראה לי ש../images/Emo58.gif

הפרק שסן פרנסיסקו היא כלא זה פרק ישן, עם וויד. זה הפרק שמראים בפתיח של התוכנית, כשרואים את ארבעתם יורדים מגבעה כזאת...לא? אני כמעט בטוחה

rocket

New member
אם את מדברת על הפתיח הראשון ,

אז הסצנה איפה שארבעתם יורדים מגבעה זה מהפרק השני - על אמריקה הקומוניסטית.

Neta20B

New member
אהה נכון

זהו, הייתי בטוחה בהתחלה שזה זה ופתאום היה לי מין הבזק כזה של איזשהו סיפור עם רוסיה באותו פרק....
זה אחד המשפטים שנחקקו אצלי: Arturo: was this statue always here? Quinn: who, abe? yeah Arturo: No! Lenin! הטון של הפרופסור הרג אותי....אם הייתי רואה את הפרק הזה הפעם בטח שוב הייתי ממלמלת את המשפט הזה במשך שבועות....

rocket

New member
לא היתי אומרת "אדירה"

אבל זאת בהחלט דמות שמאוד מוסיפה לסדרה.
לעונה 3 אחרי שהפרופסור מת בעונה 3, אופי החבורה מאוד השתנה - ולא לטובה

d a s t

New member
הפרק שהוא אומר את זה, לא היה מזמן?

נכון, כאילו, כבר שידרו אותו, לא? איזה פרק זה היה, כי אני מסתכלת על הרשימה של כל הפרקים, ואני לא מוצאת.

nick at noon

New member
למעשה זה פרק 1

בסוף פרק 1 הם מגיעים לעולם הקומוניסטי ואז הפרופסור רואה את הפסל ואומר את זה.

../images/Emo58.gifהפרק הכי טוב לדעתי

הפרק שהבנות היו לחוד באיזה ג'ונגל והבנים היו מעוכבים העיר אחרת . הבנות היו עם איזה רוצח שהבריח נחשים, והנחשים היו במצב רוח איך להגיד"לא ידידותי" ואז הם הגיעו לאיזה בית שורץ נחשים... <נו טוב זו השריטה שלי לכל מה קשור לנחשים> וכמובן הפרק שבו הם הגיעו לעולם שבו יש דינוזאורים עם גלאי האמת על צווארם והם לא יכלו לשקר...

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif גדול

זכרתי את הפרק עם הדינוזאורים, אבל שכחתי שגם היו להם את הגלאי אמת על הצוואר באותו זמן. זה זכור לי כפרק טוב. לעומת זאת הפרק עם הנחשים זכור לי כדפוק. ואם אני לא טועה הם היו במקור על מטוס. אולי כותב הסרט "נחשים על מטוס" קיבל את הרעיון משם.

למעלה