הפרק הכי אהוב עליי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הפרק הכי אהוב עליי

כל האנשים חושבים שסופ נאצי זה הפרק הכי טוב או לא יודע מה, התחרות , או ההפוך.... אבל ! אני רוצה להזכיר לכולם את הפרק שקרמר הופך מהדירה שלו לסטודיו של מרווין הזה או איך שקראו לו ... זה היה אחד הרעיונות הכי מצחיקים בסדרה EVER שאני יכול לזכור... והקטע הכי טוב, לפחות בין הטובים ביותר הוא שג´רי מתקשר לברה שלו ואומר לה ITS ME אחחח אני מת על הקטע הזה אבל יש לי דילמה בינו לבין הקטע פארודיה על JFK עוד לא החלטית מי מביניהם אכן יותר טוב

bryant

New member
לא הנאצי,הפוך,התערבות,גריפים

לא יותר טובים מהפרק ה-ע-נ-ק שג´רי וקרמר החליפו דירות. מישהוא יודע איך קוראים לפרק הזה באנגלית

S.tal

New member
המ.............

כל הפרקים האלו טובים..., וביחוד הפרק שהם החליפו דירות, (קני), ועם בובת הפיתום הזו, מיסטר מארבלס, של קריימר...., חחחח...

rodeo_girl

New member
כול הפרקים האלה טובים

אבל אני ממשיכה בשלי הפרק הכי טוב הוא ללא ספק היאדה יאדה יאדה למרות שראיתי אותה כבר איזה 7 פעמים (הורדתי אותו מקאאזה) הוא עדיין מצחיק אותי ועוד קטע קטן שהצחיק אותי הוא שאישה מתקשרת אל ג´רי ושואלת אותו אם הוא רוצה לעשות מנוי לניו יוק פוסט (או משהו כזה ) והוא אומר: yes!! ומנתק לה. ועוד קטע מצחיק זה בפרק של החניון שג´ורג´ מתווכח אם הילד שהילד אומר לו שהוא מכוער. ויש עוד מלא מלא מלא ועוד משפט מצחיק אחרון :"meby the DINGO ate your BABy?!?!"

למעלה