הפרק היומי

ענת 19

New member
איך את יכולה לאהוב את ברוק?

מצד אחד היא אומרת קבל עם ועדה שהיא מאוהבת נואשות לעד ולעולמי עד בניק, מצד שני היא נותנת לרידג' רמזים שהיא רוצה לחזור להיות משפחה איתו. ובו בזמן גורמת לפירוק הנישואים של רידג' וטיילור. נכון, אני מסכימה שלטיילור מגיע משהו הרבה יותר טוב מרידג' אבל ברוק ממש לא צריכה להתערב. היא פשוט משחקת אותה עכשיו הטובה והתמימה כאלו היא רק מנסה "לעזור" לרידג' אבל בעצם היא ניהנת לדרוך על טיילור וראות את הסבל שלה ושל סטפני. אני אישית לא אוהבת אותה ואף פעם לא אוהב . היא מניפולטיבית, מעצבנת, והכי מרגיז שהיא שמחה לאיד. לא ברוק! ואני גם לא אוהבת את רידג' יש בעית אישיות חמורה.

לינה18

New member
אני מסכימה שברוק לפעמים מניפולטיבית

למרות שבתקופה האחרונה(חוץ מעלילת הפרידה שלה מריג' שאותה לא ראיתי) לא ראיתי אותה ככזאת. לפעמים היא מעצבנת כשהיא חושבת את עצמה יותר מדיי, אבל בד"כ היא לא כזאת. בד"כ היא הקורבן ואני מיזדהה איתה וסטפני היא המניפולטיבית הראשית של הסידרה, לא ברוק. אני אישית לא שמתי לב שהיא שמחה לאיד הפעם(אתמול בפרק)-לפחות לא ראו את זה לפי הפנים שלה. כמובן שזה לא סותר את העובדה שהיא שמחה לאיד בלב. חוץ מזה- שנים של אהבה לא זונחים!(הכוונה אלי ואל ברוק) ריג' היחיד שמוכן לזרוק לפח איזה 10-15 שנות נישואין(אין לי מושג כמה הם היו נשואים לפי שנות הסידרה וכמה שנים טיילור היתה "מתה").ובאמת ניראה לי יש לו בעית אישיות חמורה.

Indiman1

New member
יום שישי - איזה פרק טוב !

טיילור מוציאה את כל הזבל על ברוק החוצה אחרי הרבה שנות איבה. וכמובן שכל הזבל הזה נכון לאמיתה. כל מילה חקוקה בסלע. לשכב עם כל משפחת פורסטר + , זה הישג לא רע בכלל וכמו שטיילור אמרה - כנראה אין שם לתסביך של ברוק. גו טיילור !!! ואיך שברוק ענתה לה - "כלבה יהירה" !!
ענקית! ניק ובריג'ט סתם היו מיותרים הפרק. היה עדיף קמת עוד מנה של טיילור וברוק

זה כל כך בולשיט

כאילו שטיילור לא הייתה עם אריק, רידג' ות'ורן. קאט דה קראפ. היא בדיוק אותו הדבר פשוט לא התחתנה עם כולם.

faery18

New member
טיילור ואריק חחחחחחחחחח

סלחו לי על הכפלת האותיות אבל זה היה פשוט בלתי נשלט! טיילור אף פעם לא הייתה עם אריק. מעולם לא. זה הדבר המופרך ביותר ששמעתי. לא היה ולא ניברא. ואין להשוות את טיילור לברוק שוב ושוב כי זה דבילי. ברוק קוראת לסטפני וטיילור צבועות בזמן שהיא לא מפסיקה להיות מאושרת שטיילור איבדה את רידג' לא מפסיקה לחזור על הסיסמא הנדושה שלה:"עכשיו אתם רואים שטיילור היא כמוני, עכשיו אתם רואים שהיא לא כזאת מושלמת?" ושניה אחרי היא רצה לטיילור להגיד לה שחבל על הנישואים ועל הילדים ושהם צריכים לחזור! זה ניקרא צביעות!! טיילור שיחקה היום פשוט נהדר
כל ירידה על ברוק הייתה פשוט במקום. כל מה שהיא אמרה לה היה נכון. וברוק עם הסיסמאות הקבועות שלה:"לא ידעתי שאת כזאת טיילור", "חשבתי שאת בן אדם טוב טיילור" לגבי רידג' אין לי מילים. הוא פשוט אדיוט. או שהוא מת חולה על טיילור לא יכול בלעדייה, או שפיתאום הוא מחפש כל תירוץ כדי לסיים איתה את היחסים. אם זה בהתחלה ההתקף לב של סטפני ואם זה עכשיו בגלל המיקרה המטומטם עם ג'יימס לפני שמונים שנה. הכי הרג אותי שהוא פיתאום רוצה להתחתן עם ברוק! איזה חוצפןן! הוא לא חושב על טיילור איך היא מרגישה עכשיו?? לא מספיק מה שהיא עוברת עכשיו אז הוא רוצה גם להתחתן לה מול הפרצוף שנייה אחרי שהוא זרק אותה? ועוד עם האויבת המושבעת שלה?? אני במקום טיילור הייתי עוברת לגור עם הקטור! לא מגיע לו בכלל אישה כ"כ ניפלאה כמו טיילור! שיילך אל ברוק! מצא מין את מינו!

Indiman1

New member
../images/Emo45.gif

למרות שיש לך טעות קטנה - היה משהו קטנטן בין אריק לטיילור, תאמרי פצפון, תאמרי מיניאטורי אפילו מחיידק, אבל היה. וטרחתי להסביר לצפניה מה ההבדל בין מה שהיה בין אריק לטיילור לעומת מה שהיה בין אריק לברוק בהודעה שמתחת.

Indiman1

New member
איך עשית מזבוב פיל.

לגבי אריק - העלאק "רומן" שאתה מדבר עליו שהיה לטיילור עם אריק היה בסך הכל פלרטוט קצר (מצדו של אריק בכלל אם אני לא טועה) . היא אולי אולי נישקה אותו פעם אחת ולא יותר מזה (אלו אולי היו כמה פרקים שאפילו לא הפכו לאיזו עלילה משמעותית) . ומה ברוק עשתה עם אריק ? אני לא רוצה להתחיל לפרט.
לגבי ת'ורן- כאן אולי היתה זוגיות בין טילור ותורן אבל גם היא הייתה קצרה מאוד. ושוב - לעומת זאת ברוק. אני לא אתחיל לפרט אפילו... ההבדלים בין ברוק לטיילור בנושא הזה כל כך תהומיים שאין מה להשוות אפילו. אני לא מבין איך אתה טורח אפילו להשוות בינהן בנושא הזה. אפשר להגיד שלעומת ברוק, טיילור היתה בתולה.

faery18

New member
זו לא הדחקה זו עובדה.

טיילור היא לא ברוק, לא הייתה ולא תהיה. אתה יכול להמשיך עם ההשוואות הטיפשיות והלא רלוונטיות האילו עד מחר. העיקר שאנחנו-מכנה טיילור, יודעים את האמת. שטיילור שלנו מעולם לא פגעה באף אחד ותמיד הייתה הגונה וישרה. ונכון,אף אחד לא מושלם,אבל יש הבדל גדול בין להיות בן אדם דוחה ולא מוסרי,לבין להיות-בן אדם.

לינה18

New member
את קצת אומרת דברים לא נכונים

"מעולם לא פגעה באף אחד"-היא פגעה מברוק כשריג' בחר בה על-פניה, גם בעקיפין זה נחשב לפגוע. היא פגעה במורגן כשהפילה אותה ומורגן איבדה את בנה בגללה(אני יודעת שזה נחשב כתאונה). היא פגעה בפירס כשאמרה לו שהיא מעדיפה את ריג' על-פניו. פגיעה נפשית גם כן פגיעה. אין דבר כזה לא לפגוע באף אחד. אה, ושכחתי עד כמה היא פגעה בגבי ותומס כשניסתה להפריד ביניהם ולגרום לגבי להיות מגורשת מארה"ב. אין בן-אדם שלא פוגע באף אחד. "תמיד היתה הגונה וישרה"-אה, לא ממש, בן-אדם ישר היה מספר לריג' על ג'יימס לפני שנים ועל זה בדיוק ריג' כעס עליה.

Indiman1

New member
חזרתי ../images/Emo9.gif

GUYK מדבר על ניהול מערכות יחסים - אז ככה : 1. טיילור ניהלה מערכת יחסים עם תורן. זה נכון. אבל עם ארי בטח ובטח שזו לא היתה מערכת יחסים אלא כמו שרשמתי, זה היה מן פלרטוטן קצרצר. בפירוש לא מערכת יחסים. 2. היום בפרק הטיעון של טיילור לא היה שברוק ניהלה מערכת יחסים עם כולם אלא זה שהיא זגזגה וקיפצצה מהמיטות של כולם אחד אחרי השני וחוזר חלילה (יעני "שכבה עם כולם" בעברית צחה) 3. בברכה, (וסעיף 3 הוא סתם בדיחה. פשוט אני מרגיש כאילו כתבתי מכתב צבאי
)

טוב. זה כל כך מיותר

ובכל זאת, אני אצטט כי פספסת את הפואנטה: "גם ברוק וגם טיילור היו עם כל גברי פורסטר. זה שברוק הלכה עד הסוף וטיילור רק ניהלה איתם מערכות יחסים בלי לשכב איתם, לא אומר שהן לא עשו אותו הדבר" לא משנה אם היתה רק נשיקה, חיבוק או הריון. זה כל כך לא משנה. לצורך העניין - בגלל שטיילור התנשקה עם כולם, גם היא קיבלה את כל מאגר הגנים של פורסטר דרך הרוק. נקודה.

Indiman1

New member
אם אתה רציני לגבי המאגר גנים

ובלה בלה בלה אז אין מה לדבר. יש הבדל בין המערכות יחסים של שתיהן. זה ועוד איך משנה אם היתה רק נשיקה, חיבוק, הריון או כל דבר אחר. ברוק וטיילור היו אולי עם כל גברי פורסטר (ואפילו על זה אני חולק כי מה שהיה בין אריק לטילור לא נחשב בכלל) אבל הן היו מעורבות איתם (עם תורן ואריק) לא באותו מובן. וכשטיילור דיברה על כך שברוק הייתה עם כל גברי פורסטר, היא התכוונה לאופן בו ברוק היתה מעורבת איתם. אז תרשה לי, אבל אתם פספסתם את הפואנטה שנאמרה בפרק.

למעלה