הפרק היומי

osh360

New member
הפרק היומי

הכול על הפרק
לכאן
נ"ש לכול אוהבי המורדים: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1713594

osh360

New member
חחחחחחחחח

כן,צפייה נעימה לכולם
והמשך ...היתמכרות נעימה

osh360

New member
יאללה אני זזה מהמחשב להכין שיעורים!

ביי נשמות אני רוצה גם להספיק לרבלדה...

Pollitaaaaaaa

New member
כריססססססס תעשה ליייייי BEBE =]

מואעעעעעעעעעעעעעע עלייךךך חיים שלי
חיחיחי

חניניתה

New member
גם ליייייייייייייייייייי

אני רוצה ידלים ובנחמין ופונצ'ו!!!! ואז החיים יהיו מושלמים!!!!!!!!!

חניניתה

New member
אני בכלל!! אני רוצה ילדים בלונדינים

ארגנטינאים, וילדים מקסיקנים מושלמים כמו פונצ'ו!!!!!

ooOMoRoShOoo

New member
צפייה נעימהה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

שיהיה הרבה רוברטה ודייגוו

רוית 15

New member
צפייה נעימה ../images/Emo140.gif

וכמו שאמרו מעליי ,שיהיה הרבה הרבה רוברטה ודייגו

אני מכירה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מצטרפת לחן
אויי הוא כל כך חמוד! חן ראית פלוריסיינטה? הראו אותו בלי חולצה

elena20

New member
פרק נחמד! מה זה אהבתי את

השימלה של ויקו!וואי הרוקו הזה וסול אני שונאת אותם אוף!!! לאיודעם לשחק ונראים ילדים בני12!!! והלבישו את סול בצורה מזעזעת מה זה הירוק הזה????ולמה לא מראים את מיה ומיגל???????????????? כל הפרק הראו אותם רק פעם אחת חוצפה!!!! מיה ומיגל
מיה ומיגל
מיה ומיגל

Hadas 87

New member
סיכום

פרק קצת מעצבן.. טוב נסכם מ"מ (שמתם לב שתמיד מתחילים איתם את הפרק ואז בהמשך הפרק לא שומעים מהם יותר? חח למה זה?) - חמודים אהבתי שמיה אמרה לו "דיגה אלגו" ומיגל כזה "אלגו" חחח איזה מתוקים הם ביחד! אפילו בלי קוצי מוצי.. ככה שיחות רגילות הם ממש חמודים! מספיק שזה שניהם זה כבר מענין! חחח אבל מיה קצת הגזימה עם אבא שלה, טבעי שהוא ירצה לדעת איפה היא זו הבת שלו וגם מתחילים הלימודים.. זה לא בסדר איך שהיא דיברה אליו. רוברגו- מסכנה רובר איזה מניאקקק דייגו! עכשיו הוא שוב לא נחמד אליה! למה?! אולי בגלל הקטע עם אמא שלו זה גורם לו להיות יותר ויותר דומה לאבא שלו ולשחק אותה קשוח כזה.. איזה אדיוט! אופי מגעיייל! ועצבן אותי שכשתומס שאל אותה מה גסטון עושה שם שוב דייגו שיחק אותה כאילו זה לא איכפת לו! להזכירו כל התכנית להעיף את גסטון היתה בשביל דייגו ובגלל שגסטון סיפר לאבא שלו על הלהקה, לא רק שהוא לא שיתף פעולה בהעפה של גסטון הוא גם מתנהג כאילו זה ממנו והלאה... איזה מגעיייייל הדייגו הזה! איך אפשר לאהוב את הדמות שלו?? לוחאן ממש מעצבנת העונה הזוווו! כמה בטחוןןןןן יש לה??? למההה?? חח מסכן תאו עם מי הוא נתקע חחח איך והיא ורוברטה התיחסו כמו כלבות לראקל! זו חברה לכיתה שלהן! למה הן כ"כ מגעילות אליה?? הן מכירות אותה כבר שנה שלמה.. מה הקטע שלהן?!?! כנ"ל לגבי סלינה וויקו, סתם הן היו רעות לסול מבלי בכלל לברר מי היא קודם. נכון שהיא זבל ובמקרה הזה הן צילפו חח אבל היא יכלה גם להיות הבחורה הכי חמודה בעולם, הן בכלל לא נתנו לה צ'אנס מהרגע ששמעו שיש איתן עוד בחורה בחדר הן שנאו אותה, כאילו שהיא אשמה או משהו. ומה הקטע הזה עם החדרים?? זה ממש לא מתאים לרוברטה להתמרד על כזה דבר! ועם יש עוד מישהי איתן בחדר אז?? מה כ"כ קשה לה לחלוק? זה ממש אגואיסטי כל ההתנהגות הזו... מי יישמע מה קרה.. מה היה עוד? אלמה ופרנקו- דיי על זה נמאס לי להגיב, זה חוזר על עצמו כל פרק מחדש. כל הכבוד על הריסון העצמי של פרנקו לא להחטיף לה כאפה. זהו כל השאר מעצבנים.. חח העונה הזו מעצבנת. רק מ"מ שווים צפיה. חח יאללה ביי חחח

ilana blumin

New member
יש לי תאוריה לגביי התחלת הפרקים

עים מ"מ..אז ככה : אם יתחילו את הפרקים איתם אנחנו נחשוב שיש המשך ואז ניצפה בכול הפרק במטרה לראות את ההמשך שאנחנו מצפים לו ...אומנם לא ניראה אותם שוב בפרק אבל בכול זאת הרייטינג (לפחות במקסיקו) יעלה (אצלינו זה לא מי יודע מה קריטי) דוגמא מהעונה הראשונה: זוכרת שאבא של מיה אמר לה שהמסיבה שלה מבוטלת ומיה החילה לבכות ...ואז מיגל שבהתחלה צחק עליה בא לכיוונה במטרה לנחם אותה..ואז לא הראו המשך של הסצנה והמשיכו כאילו כלום לא קרה...חשוד..מאוד חשוד.. . עד לפה התאוריה הבלומיניסטית.....חחחחחח בקשר להכול את לא יכולה להיות יותר צודקת..במיוחד בקשר לרובר

MoYaL MaMi

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט!

לא אהבתי איך שרובר ולוחן התייחסו לראקל! היא לא חדשה או משהו מה יש להן נגדה.....? וגם סול בהתחלה לא הייתה סנובית או משהו היא אמרה להן שלום! אז מה הקטע שלהן??? ובאמת זו רק חלוקת חדרים אז?????????

osh360

New member
טוב מה קורה פה תסכמו חעחע

הייה פרק ממש יפה! אבל כמו שהדס אמרה באמת מעצבן..! =נתחיל מהבחינות של החדשים-איזה חתיך פרנסיסקוווו
דיי הוא מושלם איזה גוף איזה פנים הוא ניראה מצחיק אוהבת כאלה
אבל אין על אלפונסו
גם החדש השני מאוד חתיך..זה עם העיניים הירוקות..ממש חתיך.. =רוברטה והזבל דיי איזה צחוקים איתה ועם פרנסיסקו חעחע הוא אומר לה כזה:"את ילדה מיסכנה..." חחח ניקרעתי אבל איך היא עלתה עליו
היא הייתה עם חצאית..
=מיה ומיגל איזה חמודים כ"כ מושלמים בייחד..איך הם ככה..מיתנשקים שמחים צוחקים עושים פוזות אחד על השני..
= דייאגו-פרנסיסקו-תומאס-חעחע איך דייאגו מתחיל כבר בשינאה שלו אל פרנסיסקו ותומאס מפריד ביניהם חעחע מעניין מה עוד יקרה כשהוא יגלה שהאהובתו בתסריט חעחע היא האהובה של האויב שלו חעחע =אלמה&פרנקו-דיי זה כבר נהיה שטותי ונדוש..ככה גם חשבתי בהמורדים..כאילו זה כבר לא מצחיק פעם וד איכשהו כן.אבל נימאס כבר קולוצ'י,קוליצ'י,נימאס לי כבר.היא יותר מדי מיתערבת לו גם.זה החיים שלו ושל הבת שלו אז יאללה שתזוז מהדרך.קטע שטותי ומיותר ביותר.

למעלה