הפרק היומי

didalf

Well-known member
מי זה השני שהיה עם תאו ופרסיסקו

בחדר

osh360

New member
../images/Emo99.gifאוייש...

מאוריסיו
פונצ'ו
פרנסיסקו
_______
חמודים חחחח

MoYaL MaMi

New member
אחחחח היה פרק פצצה!

מ"מ היה מושלם!! אחחח איזה יפה לדייגו הליפה ואיי איזה שקסי! פרנסיסקו איזה מהממם הוא כזה מאמו'ששששששששש חח רוברטה מצחיקה אותי איך היא עלתה עליו! מיהה יפה מאוד איך שהיא אמרה לאבא שלה מה שמגיע לו! מסכן דייגו! ומזאת הסול הפאקצה הזאת בואנה מאיזה כוכב באה??? זאתי האניטה הזאת חח היא שיחקה בחברים לנצח נכון?? חח היא מכוערת!!

ilana blumin

New member
פרק 219../images/Emo27.gif

איזו בושה! איזו אכזבה!
מנהל בית ספר מכובד שלומדים בו הילדים של האנשים הכי חשובים במקסיקו מתגלה כאדם ששנים לא החזיק ספר ביד!
שהוא בעצמו הודה שהוא שכח איך לקוא... זה מוביל אותי לחשוב שאולי זה יותר מסצנה רדודה שנועדה להצחיק...אולי זו קריצה למציאות במקסיקו?? האם זה ניסיון מחאה שקט על מה שנעשה במוסדות חינוכיים שנחשבים מכובדים במקסיקו?? או שאני סתם ניכנסת לפרטים.??.....חחחחח

Hadas 87

New member
את סתם נכנסת לפרטים חח

אגב, חסר לך is בחתימה
ואם בחתימות עסקינן- מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???

ilana blumin

New member
תודה על התיקון! את יכולה

לתרגם לי את החתימה שלך? הסתבכתי אחרי הפסיק

NiM®0D

New member
פרקים יפים מאוד...יש לי שאלה

בעצם 2... מי זה מאוריסיו...זה שהיה בחדר עם תאו ופרנסיסקו...תהיה לו עלילה?משו?הוא מופיע בתמונה עם כולם ביחד.. בפרק של יום שלישי או של רביעי לא זוכר..הראו את הקטע שפילר באה לדבר עם הבנות ושואלת אותם איך הצבע החדש שלה בשיער...או שחתכו את זה?

ilana blumin

New member
../images/Emo58.gifבקשר למאוריסיו ../images/Emo58.gif

לפי סירטונים ממקסיקו ולפי קליפ הפתיחה ממקסיקו הבנתי שהדמות תעזוב

Hadas 87

New member
זה ציטוט של מ"מ מהפרק של אתמול

שהם דיברו על האגדה והמדורה והשבועה... מיה: "אני אוהב אותך תמיד, עד המוות" מיגל: "גם אחרי המוות" בעברית זה לא נשמע כזה יפה חחח

ilana blumin

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לי מה לומר כול מילה זהב

ooOMoRoShOoo

New member
תגובה על הפרק../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

רוברטה ודייגו היו חמודים אבל מיש לדייגו? איזה חוצפה פתאום הוא מתייחס אליה לא יפה אחרי שאתמול הם סיכמו להיות ידידים טובים ממש לא מובן ואחרי זה שהוא הלך אל תומס הוא התייחס אליו רגיל לא יפה
מה רוברטה אשמה בקטע עם אמא שלו? הוא מבואס בגלל זה והוא מפיל את זה על אחרים אלמה ופרנקו איי סתימה במוח אין דרך אחרת לתאר
ואלמה מעצבנת מה החבר של פרנקו ניקי אשם בזה שהיא לא מחבבת את פרנקו? איך היא התייחסה אליו מגעיל.. מיה ומיגל עוד פעם הראו אותם 2 שניות? נו מה ניסגר? חח ולא הבנתי למה מיה לא ענתה לפרנקו על השאלה..הרי הוא אבא שלה ואם היא לא באה בתחילת הלימודים היא צריכה להודיע לו כן? למרות שאם היא תודיע לו הוא בטח יתגאה בקשרים שלו וישר ירוץ לשם להחזיר אותה. הקטע של לוחן ותאו היה מיותר חחח קוצ'י מוצ'י פוצ'י טוב הבנו אותה. אוי הסול הזו ממש מעצבנת מתנהגת כמו תינוקת בת 4..

ג ב ש ו ש

New member
היה פרק מדהיםםם../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

חבל על הזמןן.. סורי לא היה לי זמן להגיב אתמול בקושי הייתי בבית
יאללה נחכה ליום ראשון בע"ה לפרק הבא

למעלה