הפרק היומי.

סליחה? אתם כנראה שכחתם את

האובססיה של ג'ק כשאשלי נכנסה להריון. הבן-אדם לא ירד ממנה לשניה וכמעט איבד את כל העשתונות כהיא חזרה ל"חוטב העצים"
(בראד-כדבריו בפרק אתמול). אבל מה, לא שמתי לב אפילו שהיא רבה עם בראד בגלל העניין של ג'ק ושהוא ישן במשרד. אז בואו נגיד שהאחים אבוט, שניהם אובססיבים אחד לחיים של השני.

Kalla

New member
לא שכחנו, ידענו עליה כל הזמן.

מאשלי ציפיתי לקצת יותר שיקול דעת.

taish

New member
הוא שאמרתי!

ממש לא אמרתי שאשלי לא מספרת לפיליס כי היא מבינה שזה לא בסדר - על זה ממש לא הייתי מוכנה לתת לה קרדיט. אמרתי שהיא לא מספרת לפיליס כי היא יודעת שזה יפגע בג'ק וכתוצאה מכך יהרוס את מערכת היחסים שלה איתו ויגרום לה לאבד אותו. הקרדיט ניתן לה על כך שלפחות היא מראה שיפוט הגיוני בכך שהיחסים שלה עם ג'ק, וג'ק עצמו, חשובים לה יותר מהשנאה שלה לפיליס. על כך ניתן לה הקרדיט, ורק על כך.

זה לא יהיה גן-עדן כי את תהיי שם../images/Emo6.gif

אמרה מאק לבריטני ופורום צח"מ בישראל שותק! אני מצטערת, אבל רק היום ראיתי את 2 הפרקים האחרונים של השבוע ולכן אתייחס לשניהם. קודם כל! זו הפעם הראשונה מאז חזרת צח"מ למרקע שאני ממש נהנית מהצפיה ! (תאכלי את הלב אוליביה
). סוף סוף קצת אקשן,עקיצות,מכות,גילוי סודות, דברים התחילו לזוז! נתחיל בדבר ה-1 שמצא חן בעיני! בפרק של יום רביעי, בילי,מאק ובריטני: מאק מעצבנת אותי כשהיא עושה את עצמה סמרטוט ליד בילי ומתחננת בפניו לפיסת מידע בקשר ליחסים הביזארים שלו ושל בריטני. ואז כשמגיעה השרלילה בעלת הפנים של זקנה מתחילה, היא נותנת לה את העקיצה של הלייף!: "זה לא יהיה גן-עדן כי את תהיי שם", והכי חשוב שזה היה ליד בילי. שמחתי, כי מאק הצילה את כבודה אחרי שקצת רמסה אותו לפני שבריט הגיעה. וגם אהבתי שבריטני הביאה אותה בהפוכה: בילי אומר לה "למה עקצת את מאק? היא בטוח מתעצבנת שהיא לא באה איתנו לפלורידה". ואז בריט עקצה את בילי (בכוונה תחילה או בלי כוונה) "אני לא חושבת, לדעתי היא שמחה להישאר כאן עם ג'י.טי" וכבר אמרתי שאני אוהבת את מאק וג'.טי ביחד
?! הם כאלה חמודים וחבל שמאק קוטעת את זה! בקשר לג'יל: שחר, אני מצדיקה אותך בכל מילה
ג'יל סתם מרושעת, עוד מבלי שייצא לה כלום מזה. אין לה אקשן ועניין בחיים אז היא הורסת חיים של אנשים אחרים וזו לו הפעם הראשונה. אבל תודה שבלעדיה היה לנו משעמם!
וחבל שניק לא ירש את הגנים הטובים של אבא שלו. האיש נמצא עם קרטר 2 דקות וכבר מריח שמשהו מסריח! ושוב שרון פתחה עיני איילה טועה לקרטר, מה היא חושבת שהוא, המלאך המושיע שלה? ולמה אתמול היא לא חיכתה לויקטור שהוא ייצא מהתא של ניק? יותר נוח לה לנסוע במכונית המרופטת של העבריין מאשר היגואר של חמה המיליונר?
אח... אני בחיים לא יבין את האשה הזאת... אבל מה, היא נראית מצויין בפרקים האחרונים, ממש מדהימה!

למעלה