הפרק היומי.

Kalla

New member
הפרק היומי.

שחר בטח ממש גאה בפיליס היום. הסטירה שהיא החטיפה לג'ק הייתה מהטובות והמצלצלות שנראו אי פעם בטלוויזיה. באמת בחורה ישר ולעניין. ותגידו - לארי וורטון באמת עד כדי כך מפגר או שזו איזו סצנה דמיונית, כמו שצח"מ אוהבת לעשות לפעמים, שחושפת את פחדיו העמוקים ביותר של קרטר הלחוץ והעצבני? פשוט קשה להאמין שאפילו אידיוט חסר תקנה כמו לארי הוא עד כדי כך אידיוט.

kawa

New member
זה לא ברור לי איך אחרי תוכנית

כזו גאונית להפליל את ניק הם מחבלים בתוכנית בצורה כזאת. קודם כל למה אתם מדברים לעצמכם? היום קרטר דיבר לעצמו בבית כלא על כך ששרון תהיה שלו רגע לפני שויקטור הגיע. כשאנשים מדברים כך לעצמם זה פשוט יהיה מאד קל לפול הבלש לגלות WHAT R THEY UP TO. ולארי. איפה החכמה? אוף. איפה קצת הגיון? הוא כבר הסגיר את עצמו בסגנון על ראש הגנב בוער הכובע. וזה היה מדהים, אם שרון לא שמה לב, וקודי לא שם לב הם פשוט סתומים!!! קרטר היום, בהתעקשות שלו ***לא**** להתקשר למשטרה, בהתעקשות שלו **** לדבר בחוץ **** עם לארי מה עוד הם רוצים, קודי, שרון, ויקטור? היום שרון ראתה בהתנהגות של קרטר **** הוכחה **** לכך שהוא משת"פ פעולה עם וורטון. כל ההתנהגות של קרטר הסגירה זאת. על מה שיש לו לדבר 'בחוץ' עם לארי???

הוכחה???

חשבת על זה שאולי הוא פשוט רצה להרגיע את העניינים, לטפל בבחור שלא יטריד את שרון? במקרה הטוב חשדות לגביו, הוכחה חותכת ממש לא. את סיכום שאר הפרק רשמתי בשרשור הקודם - שם היתה התגובה הראשונה שלך לפרק ופתאום החלטת לפתוח שרשור חדש. נו שיהיה

dvd3434

New member
אכן לארי דפוק

הפיל את עצמו בגדול ואת קרטר-חבל, רציתי לראות את rich boy מאחורי הסורגים. לגבי ראוליטו...מתבשל איזה סיפור איתו- נראה לי הוא הולך לחלות באופן קשה. ולגבי יום ראשון...נראה לי ששון ישלח את מאק לביתן הבריכה והיא שוב תגלה את בילי ובריט בקטעים שלא למתחת גיל 14.

Kalla

New member
עובדה ששמת לב שזה לא אותו הדבר.

טוב, סולחת הפעם.

דבירית

New member
יזה טיפש לארי. לא חשבתי שזה ייגמר

כה מהר ומה קורה עם טרישה? לא רואים אותה לאחרונה. ופיליס, יופי שלח סטירה.

Dawn12

New member
לא יודע אם אני כל כך גאה

ברור שהסטירה המצלצלת הזאת הגיעה לג'ק, אבל כל הסיטואציה הזאת היתה צריכה להראות אחרת ורציתי שהוא יהיה זה שיספר לה את האמת ולא ג'יל. היום הבנתי שיש לה הרבה מאוד דברים משותפים עם אוליביה. שתיהן כלבות עקשניות ומתוסכלות מינית שכבר שכחו מתי בפעם האחרונה היתה להן מערכת יחסים נורמלית. שתיהן תמיד רואות שחורות ומפיצות את הנגטיביות שלהן בכל פעם שהן פותחות את הפה. שתיהן מתנכלות לחיים של הבנים שלהן ולא משאירות להם אף ברירה אלא לשמור מהן מרחק (ועם נייט זה רק עניין של זמן עד שזה יקרה). The list goes on אבל נראה לי שהנקודה ברורה. מוזר שהן עוד לא הפכו לחברות טובות. וגם אם מתעלמים לרגע מהדעה המאוד-משוחדת שלי בענייני ג'ק ופיליס - מה יצא לג'יל מהמהלך הזה? כלום. ג'ק יתעב אותה עוד יותר ממה שהוא חש כלפיה עכשיו, אשלי אולי תחוש הקלה בהתחלה אבל אני בספק אם ג'יל תגזור על זה קופונים ממנה בהמשך, והכי חשוב - ג'יל הצליחה לחבל בחברה שלה, בנכסים שלה וברווחים העתידיים שלה. אף אחת מהתוצאות של המהלך הזה לא תתאים לאינטרסים שלה, מה שמוביל אותי למסקנה (ויסלחו לי מעריצי ג'יל באשר הם) שהיא פשוט מטומטמת. וגם זה משהו שיש לה במשותף עם אוליביה.

זאת השוואה מעניינת

ג'יל ואוליביה.... ההבדל רק הוא שאת ג'יל אוהבים! אולביה OUT! האינטרס היחיד של המהלך ההוא הוא להרוס מערכת יחסים מתוך ק-נ-א-ה טהורה של ג'יל המתוסכלת מינית.

pumiki25

New member
בכמה מילים... (שפו-כה! ../images/Emo178.gif)

אחלה פרק. כמובן - הסטירה המצלצלת המדוברת, אין צורך להרחיב. ובעניין לארי - כן, הפעם הוא אכן הרחיק לכת. צעד מטומטם למדי, אכן
מה שכן - התמוגגתי לנוכח הבעתו ההמומה והטרום-היסטרית של קרטר
Speechless!

nimix

New member
צורך להרחיב ... ../images/Emo12.gif

מאז שצעירים חסרה ראיתי בחסד פרק אחד .. כן כן .. בגלל העבודה .. והשעה (טוב , כמה כבר טחנו את הנושא..) אז אם תוכלו להאיר את עיניי לגבי למה פיליס סטרה לג'ק (חשבתי מתוך פור פליי כזה שלהם לא? :) ) ומה בדיוק עשתה ג'יל ולמה זה בכלל יהרוס לה את העסקים?? זה מה שיש לי לשאול .. קראתי את השרשור ולא ראיתי ממש תשובות , מצד שני עכשיו 2:30 בלילה אז אולי אני לא רואה טוב .. OH WELL לפחות לא פתחתי שרשור חדש
לילה טוב
(לא מצאתי איש יושן...)

taish

New member
תנו לי "לוסון"! תנו לי "מדיקל"!

מה קיבלנו? ביטוח הבריאות הדפוק ביותר בעולם! אתם יודעים, אני עוד מוכנה להבין את זה שהם פישלו עם עובדי NE. לא לסלוח, אבל לפחות להבין. כל חברה גדולה ומצליחה מועדת מדי פעם, אם זה מתוך זלזול בלקוחות בעקבות ההצלחה המסחררת (ע"ע HOT
) ואם מסיבות אחרות. אבל לא להיות מסוגלים לכסות כמה בדיקות פשוטות של אזרח פרטי?! ראול המסכן, שלא אוהב מחטים, גם לא יצטרך לראות אותם הודות לביטוח הבריאות של "לוסון" שלא מכסה אפילו יוד. המשוואה מאוד פשוטה: היכן שיש צרות, תמצאו גם את "לוסון מדיקל".
דבר אחד טוב יצא מזה, וזה משהו ש-Kalla תאהב: אם בזמן האחרון אמרתי שאני מתחילה לחבב את אלכס, הרי שעכשיו - כשגיליתי את הקשר הפוטנציאלי בין הרשלנות הפושעת של "לוסון מדיקל" לבין מחלתו המסתורית של ראול - חיבתי אל אלכס, שמנהלת מאבק צודק נגד "לוסון", רק מתעצמת.
כמובן שכשראול הוריד את החולצה שכחתי לגמרי את "לוסון". Oh, boy...
אחד ויחיד, באמת חשבתי עליך בקטע הזה. היינו צריכים שלושתנו - מיקי, אתה ואני - לראות את הסצינה הזו ביחד, כששלושה דליים לליקוט הריר שלנו נמצאים בקרבת מקום.
אשלי ממשיכה לעצבן אותי עם הלכלוכים המגעילים שלה על פיליס, אבל דבר אחד ייאמר לזכותה: היא עדיין מצליחה לשמור על איזושהו סדר עדיפויות, ושיפוטה תקין מספיק כדי לא לתת לרגשותיה כלפי פיליס לפגוע בג'ק. בניגוד לג'יל, אשלי לא היתה מוכנה - וגם הודיעה זאת חגיגית לבראד - ללכת לפיליס ולספר לה על הריגול התעשייתי של ג'ק. היא יודעת שזה יפגע בו וכתוצאה מכך גם יהרוס את היחסים שלה איתו. נחמד לדעת שמבעד לענני השנאה הסמיכים שבהם עטפה את עצמה, אשלי מדי פעם יכולה לראות גם את ג'ק, את רצונותיו ואת רגשותיו.
מה שכן, כל המתח שהיא נמצאת בו כתוצאה מהיחסים בין ג'ק לפיליס ממש לא טוב לבריאות שלה. עם כל ה-stress הזה כדאי מאוד שהיא תעשה לה ביטוח בריאות, רק למקרה שהיא תלקה בהתמודדות עצבים. רק שתעשה לעצמה טובה, ושלא תעז להתקרב ל"לוסון מדיקל".

הכי קורע היה

כששאלו את ראול אם יש לו ביטוח בריאות, והוא אמר שיש לו "לוסון מדיקל". המזכירה בתגובה אמרה שזה מצויין כי הם הכי טובים. קטע משעשע

pumiki25

New member
אני מודה, איבדתם אותי לגמרי ../images/Emo4.gif

אני יושבת לי לתומי בסיום הצפייה בפרק, ותוהה לי על קנקנה של ההבעה המזועזעת על פני הרופא של ראול, בצירוף שתי פליטות ה - "DAMN!" המודאגות-משהו שלו. פיספסתי לגמרי את הקשר בין "לוסון מדיקל" לראול
עכשיו, תנו לי להבין (כי אני באמת מעבירה קדימה בסצינות שבהן אלכס וניל מדסקסים על תביעת ה - HMO!) - כל תביעת חברת הביטוח הרפואי, זו שאלכס וניל שוקדים עליה ביתר חריצות - נועדה, בעצם, "להוביל" למחדל בדבר הטיפול בראול? זו הייתה הכוונה? לא הצלחתי להבין, מהרגע שבו התחילו לדון בפרשה, מדוע קהל הצופים צריך להיות מעודכן בכל פרט ופרט בעניין התקדמות התביעה! עוד לא קיימת אופציה להשתלת תאי-מוח, או משהו בסגנון?
Oh, boy...

pumiki25

New member
...ולעומת זאת! ../images/Emo9.gif

כן הצלחתי לשים לב ל - shirtless ראול (הו, מאמא), ולעובדה (אתם חייבים להודות - זה מרשים!) שרופאו של ראול הוא הראשון בתולדות היסטוריית עלילת הטינ'ז שהגה את שמו של ראול במלרע!
מה, מה יהיה איתי?

taish

New member
מיקי, לא פספסת כלום ../images/Emo13.gif

כל מה שידוע לצופים בנקודה זו הוא בערך מה שאמרת: העובדה שראול מבוטח ב"לוסון מדיקל", וההבעה המודאגת של הרופא שלו בעקבות המכתב מ"לוסון". המסקנה הסבירה ביותר היא שבאותו מכתב "לוסון" הודיעו שהם מפסיקים לבטח סוג מסויים של בדיקות - אותו סוג שראול כנראה אמור לעבור - וזאת הסיבה שהרופא שלו אמר לו שהוא לא יצטרך לראות את המחטים שהוא כ"כ שונא כי הוא לא ייאלץ לעבור שום בדיקות. בגלל שראול לא עובר את הבדיקות שהוא צריך לעבור (בעקבות הגבלת היקף הביטוח של "לוסון"), הסיבות העמוקות והאמיתיות לתחושה הרעה שלו לא יתגלו, או למצער לא יתגלו בזמן, ולכן מצבו יחמיר (אגב, זה ממש לא ספויילר כי זה מבוסס רק על ההשערות שלי ולא על שום ידע אמיתי). בשלב התחלתי זה, לא ידוע על שום קשר בין כל האמור לעיל לבין התביעה של NE, שאותה מנהלת אלכס. הקשר היחיד הוא שבשני המקרים "לוסון מדיקל" פישלו בהיקף/איכות ביטוח הבריאות שלהם.

אור2221

New member
אשלי והאובססיה שלה

טוב, זה כבר נהיה חולני, כמות האנרגיות שהבחורה הזאת משקיעה במערכת היחסים של ג'ק ופיליס. וזה עניינך *למה*, חטטנית מעצבנת שכמותך. מילא ג'יל, רק אדיוט יספר לה משהו שהוא לא רוצה שיתגלה תוך שבוע, והיא גם EX LOVER של ג'ק אז יש כאן איזה מימד של קינאה. אבל אשלי? שתרד להם כבר מהגב. היא לא מספרת לפיליס, לא בגלל שהיא מבינה למה זה לא בסדר, אלא בגלל שהיא יודעת שתאבד את ג'ק לתמיד.

למעלה