תנו לי "לוסון"! תנו לי "מדיקל"!
מה קיבלנו?
ביטוח הבריאות הדפוק ביותר בעולם! אתם יודעים, אני עוד מוכנה להבין את זה שהם פישלו עם עובדי NE. לא לסלוח, אבל לפחות להבין. כל חברה גדולה ומצליחה מועדת מדי פעם, אם זה מתוך זלזול בלקוחות בעקבות ההצלחה המסחררת (ע"ע HOT
) ואם מסיבות אחרות. אבל לא להיות מסוגלים לכסות כמה בדיקות פשוטות של אזרח פרטי?! ראול המסכן, שלא אוהב מחטים, גם לא יצטרך לראות אותם הודות לביטוח הבריאות של "לוסון" שלא מכסה אפילו יוד. המשוואה מאוד פשוטה: היכן שיש צרות, תמצאו גם את "לוסון מדיקל".
דבר אחד טוב יצא מזה, וזה משהו ש-Kalla תאהב: אם בזמן האחרון אמרתי שאני מתחילה לחבב את אלכס, הרי שעכשיו - כשגיליתי את הקשר הפוטנציאלי בין הרשלנות הפושעת של "לוסון מדיקל" לבין מחלתו המסתורית של ראול - חיבתי אל אלכס, שמנהלת מאבק צודק נגד "לוסון", רק מתעצמת.
כמובן שכשראול הוריד את החולצה שכחתי לגמרי את "לוסון". Oh, boy...
אחד ויחיד, באמת חשבתי עליך בקטע הזה. היינו צריכים שלושתנו - מיקי, אתה ואני - לראות את הסצינה הזו ביחד, כששלושה דליים לליקוט הריר שלנו נמצאים בקרבת מקום.
אשלי ממשיכה לעצבן אותי עם הלכלוכים המגעילים שלה על פיליס, אבל דבר אחד ייאמר לזכותה: היא עדיין מצליחה לשמור על איזושהו סדר עדיפויות, ושיפוטה תקין מספיק כדי לא לתת לרגשותיה כלפי פיליס לפגוע בג'ק. בניגוד לג'יל, אשלי לא היתה מוכנה - וגם הודיעה זאת חגיגית לבראד - ללכת לפיליס ולספר לה על הריגול התעשייתי של ג'ק. היא יודעת שזה יפגע בו וכתוצאה מכך גם יהרוס את היחסים שלה איתו. נחמד לדעת שמבעד לענני השנאה הסמיכים שבהם עטפה את עצמה, אשלי מדי פעם יכולה לראות גם את ג'ק, את רצונותיו ואת רגשותיו.
מה שכן, כל המתח שהיא נמצאת בו כתוצאה מהיחסים בין ג'ק לפיליס ממש לא טוב לבריאות שלה. עם כל ה-stress הזה כדאי מאוד שהיא תעשה לה ביטוח בריאות, רק למקרה שהיא תלקה בהתמודדות עצבים. רק שתעשה לעצמה טובה, ושלא תעז להתקרב ל"לוסון מדיקל".