הפרק היומי

yasminale

New member
הפרק היומי

אוחחחחחחחחחחחחח לוקאס ופייטון פשוט מגעילים אותייי!! אני לא יודעת מה איתכם, אבל הדבר שהכי מגעיל אותי זה שקרים. ובגידות. מלוקאס אני לא מצפה כלום, אבל פייטון!! זאת חברה הכי טובה שלךךך! שזבמן שמשתגעת מדאגה לך ולאבא שלך בבית את מתחרמנת עם חבר שלהה! וטוב שהם לא הלכו עם זה עד הסוף..לוקאס ממש חרא.. ממש! ניית'ן.. כ"כ עצוב עליו.. איזה חיים חרא יש לו.. שבשביל להתשחרר מאבא שלו הוא צריך לעשות דברים שהוא לא רוצה.. לפחות יש לו את היילי (בינתיים...) בקיצור.. פרק טוב! אחד היחידים שראיתי בעונה הראשונה

popkoren

New member
צודקת,

אבל פייטון לדעתי יצאה יותר זבל מלוקאס, כאילו ברוק היא פאקינג החברה הכי טובה שלך! ונייתן, רק לרחם עליו, מזל שהיילי איתו באמת. אהבתי את הקטע שהוא החזיר אותה הביתה אחרי הארוחת ערב והוא אמר לה- "זוכרת שאמרתי לך שהמשפחה שלי כל כך דפוקה, ששום דבר חדש לא יכול לשנות אותה? טעיתי." הוא גם עשה את זה טוב ואמין וגם להיילי היה כזה מבט על הפנים.. זה היה קטע יפה
ומה הקשר של סבא של נייתן לקרן ולוקאס?!?!

פפוניטה

New member
תשובה על השאלה

דן היה פעם עם קרן. וקנראה בזמן הזה סבא של נייתן התחבר איתה. וכשהוא בא לבקר הוא שומר איתה על קשר!

mirymoo

New member
../images/Emo4.gif

למרות שאני רוצה שפייטון ולוקאס יהיו זוג מעונה הזאת .......הם היו ממש ממש ממש ממש ממש מגעילים בפרק הקודם..... ומי עצר את זה ?????(לוקאס או פייטון) השלט שלי התפגר והעביר ערוץ....

popkoren

New member
לוקאס עצר את זה...

הם התנשקו, ואז השרשרת של לוקאס נתקעה לפייטון בשיער, והוא אמר לה: "ברוק נתנה לי את השרשרת הזאת". ואז הם פשוט הפסיקו ונסעו כאילו כלום...

mirymoo

New member
אההההה...

אני חשבתי שזאת פייטון.....חשבתי שיש לה מספיק שכל להבין את מה שהיא עושה

danieli92

New member
בקשר ללוק ופייטון

מצד אחד הם לא בסדר מצד שני ללוקאס וברוק אין שום דבר משותף ולו ולפייטון דווקא כן והם ממש אוהבים אחד את השני מההתחלה!!! חוץ מזה שפייטון יותר גרועה מלוקאס בקטע הזה!!!!!!!!!! 1. ברוק היא פאקינג החברה הכי טובה שלה!!!!!!!!!!!!!!! 2. היא זאת שדחתה את לוקאס קודם ואז התחרטה! 3. היא מסתירה מברוק (כאמור החברה הכי טובה שלה) מה שהיא מרגישה כלפיי לוקאס 4. תחשבו מי עצר את כל זה (רמז: זה לא פייטון!!!!!!)

yasminale

New member
מה זה קשור שאין שום דבר משותף?!

הם ח=ב=ר=י=ם=! ואם אין להם דברים משותפים, שייפרד מברוקקקק!! שלא ידבר איתה בטלפון, יגיד לה שהוא אוהב אותה, ורבע שעה אחרי זה יהיה בדרך למיטה עם חברה הכי טובה שלהה! בקיצור, לוקאס ופייטון יצאו חרא בכל הסיפור, ומפרק לפרק זה נראה יותר כאילו את ברוק הוא מחזיק בצד רק בשביל הסקס והנשיקות, ואת פייטון הוא אוהב באמת. קיצר, הוא חרא!

mirymoo

New member
כן....

הוא אף פעם לא אמר לברוק שהוא אוהב אותה, אבל הוא ממש מגעיל... ופייטון גם. היה עדיף שהוא יספר לה בהתחלה שהוא אוהב את פייטון, במקום להפגש איתה מאחורי הגב של ברוק..... עכשיו כשהיא תגלה שזה מה שהם עשו לה היא תיפגע הרבה יותר.

yasminale

New member
נכון..

הוא אמר לה שהוא אוהב אותה (לברוק) אבל לא נראה כאילו הוא ממש התכוון לזה.. נגיד הוא רק אמר אחרי שברוק אמרה לו שהיא אוהבת אותו הוא אמר "גם אני"...בעונה השנייה למשל, רואים שהוא באמת אוהב אותה (את ברוק). הוא עזור לה בהמון דברים (בעזיבה, בבחירות לנשיאות מועצת תלמידים), הוא מקשיב לה תמיד ורואים שממש ממש אכפת לו ממנה. בעונה הראשונה, לעומת זאת, הוא נראה כאילו הוא ממש מנצל אותה, רק בשביל הקשר המיני, כשלה באמת אכפת ממנו והיא ממש אוהבת אותו. ולהגיד לכם את האמת? אני לא מבינה איך היא סולחת לו ונהיית ידידה שלו בעונה השנייה. אני במקומה הייתי מעיפה לו כאפה מצלצלת וזורקת אותו מכל המדגות ושוכחת שהוא קיים. אבל.. הוא השתנה בעונה השנייה.. ונהיה בסדר.. בכל אפן, אפעם לא ממש אהבתי את הדמות של לוק
יותר מדי מתוסבכת. אני אוהבת את ניית'ן. הוא והיילי כ"כ מקסימים בעונה הראשונה ובתחילת השנייה. עד שהכלבה עזבה אותו. בלאט.

נייט../images/Emo99.gif

גם בתחילת העונה הראשונה כשהוא היה מניאק אהבתי אותו, יש לי תמיד משיכה למניאקים
, למרות שהיו מקרים שזה היה ממש ממש מוזגם..

C o C i T o

New member
לוקאס מניאק >_<

לוקאס הזה גמכן איזה זבל אני מעדיך שהוא וברוק יהיו זוג לאדע למה הם פשוט זוג חמוד כזה אבל באסה שהוא מתחיל להתאהב בפייטון >_< אבל בעיקרון היה פרק יפה מאוד כמו כל הפרקים =]

למעלה