הפרק היומי...

santa barbara

New member
הפרק היומי...

הקטעים עם הופ ולקסי היו נחמדים...רק דבר אחד אני לא מבינה. הופ ולקסי מתכננות את החתונה הזאת רק שהופ שכחה לעדכן את בו בתוכניות. גם עם ניקול ולוקאס היה היום נחמד למרות שאני לא מתה עליהם... והויל הזה, רק היום הבנתי עד כמה הוא מכוער (בלי להעליב
) כל השאר היה די משעמם, במיוחד הקטעים עם ג'ון, הם מתחילים לעצבן אותי. אההה ועוד משהו...הקטע עם קייט ומורני היה נחמד.

i love gina

New member
דווקא הקטע האחרון עם ג'ון וסטפי

היה ממש אחלה! איך שסטפנו הציע לו סיגר... חחחח... זה היה מאד משעשע... הקטע ע מרונוי וקייט גם היה טוב... ובסוף זה בכלל היה הכל משחק... חח... כמה שקרים הולכים שם.. היה טוב לראות את סמי, די התגעגעתי אליה... והקטע איתה ועם אנג'לה היה ממש נחמד, איך שהשניים מפתחות שנאת ביצ'יות אחת לשנייה... חחחח.... והופ ולקסי היה נחמד מאד... סה"כ פרק נחמד... רק הקטעים עם לוקאס היו דפוקים.. ניקול עוד איכשהו סחבה...

santa barbara

New member
וואי...פחדתי שאני אתחיל שרשור ואז..

עוד מישהו יתחיל, טוב נו לא נורא
אז החלטתי היום גם להוסיף כמה תמונות מהפרק היומי.
אם נמעס לכם מהתמונות אז פשוט תודיעו לי.... אני לא אעלב

santa barbara

New member
../images/Emo39.gif

כן יש לי טלויזיה במחשב... אבל אני לא מקפיאה את התמונות, אני פשוט מצלמת בזמן שהפרק משודר בגלל זה התמונות יוצאות קצת מעוותות לפעמים וגם קשה קצת לצלם בגלל הכתוביות, אני משתדלת לצלם בין הכתוביות.

santa barbara

New member
../images/Emo39.gif

התמונות עם הופ יבואו עוד מעט, למרות שאין לי הרבה הספקתי למלם רק 3 כל השאר לא יצאו טובות

PRINCESS GINA

New member
מדהים מדהים מדהיםםםם../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

איזה חיוך....איזה אושררררררר!!!! עשית לי את היום!!! תודה santa barbara

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo7.gif

טוב...לא נורא.... להבא תישמרי אותן...עכשיו את מכירה מישהי שתשמח לקבל כל תמונה של הופ.. שתהיה גרועה כמה שתהיה...
תודה ענקית על התמונות!!! אין כמוך!!! ואף פעם לא נירצה שתפסיקי...

PRINCESS GINA

New member
2 התמונות שצילמת את קריסטיאן.....

קלוז אפ ממש טובות!! יש לך עתיד בתור צלמת
אולי תצטרפי אליי?

למעלה