הפרק היומי...

santa barbara

New member
להיצטרף אליך???...

למה את צלמת???
זה קל לצלם כשאת צריכה ללחוץ על כפתור אחד במחשב ויש לך כבר תמונה...
חבל שיש כתוביות, אם לא היה כתוביות היה לי הרבה יותר קל לצלם, אבל לא נורא.

PRINCESS GINA

New member
אפשר לצלם גם בזמן הכתוביות..אז מה?

כן...בן השאר אני אוהבת מאוד לצלם... למדתי צילום ואני חובבת בתחום... לא תאמיני איזה פלאים אפשר לעשות אם מצלמה... אני יכולה לצרף לך דו'ג שלי אם תירצי...

i love gina

New member
וואי, שווה..

אז את יכולה פחות או יותר לצלם לך את הפרק !! חח... מגניב לך... תמשיכי להביא לנו כל כך הרבה תמונות יפות מהפרקים!!!

i love gina

New member
תודה... חח... זו פנינת חוכמה של

לא תאמינו, אבל של ליל' קים, באחד משיריה האחרונים...
עשתה לי השורה הזאת מה אני אגיד לך...

i love gina

New member
מאיפה התמונות?

יש לך טלויזיה במחשב או משהו, שאת יכולה להקפיא תמונה ולשמור או משהו כזה?

i love gina

New member
טוב נו, נגיב גם לפה...

(זו אותה הודעה דרך אגב...) דווקא הקטע בסוף עם ג'ון וסטפי היה ממש אחלה! איך שסטפנו הציע לו סיגר... חחחח... זה היה מאד משעשע... הקטע ע מרונוי וקייט גם היה טוב... ובסוף זה בכלל היה הכל משחק... חח... כמה שקרים הולכים שם.. היה טוב לראות את סמי, די התגעגעתי אליה... והקטע איתה ועם אנג'לה היה ממש נחמד, איך שהשניים מפתחות שנאת ביצ'יות אחת לשנייה... חחחח.... והופ ולקסי היה נחמד מאד... סה"כ פרק נחמד... רק הקטעים עם לוקאס היו דפוקים.. ניקול עוד איכשהו סחבה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo57.gifבסימן החתונה-הופ../images/Emo57.gif

וואווו.....אני חייבת להגיד לכם שהפרק הזה היה אחד מהבילתי נשכחים שראיתי איי פעם.... מצאתי את עצמי מהופנטת מול המראה של קריסטיאן בשימלת הכלה... לא שמתי לב שהקטע ניגמר אפילו...הייתי פשוט בשוקקקקקק
כבר ראיתי כלות בחיי אבל כל כך יפה כמו קריסטיאן.... חיים שלמים הייתי צריכה לעבור כדי לראות את זה..... היא הייתה פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת-
עד עכשיו אני בוהה במסך בתקווה לעוד... הגיזרה של קריסטיאן מדהימה.....מדהימה...הלוואי על כל אחת כזה גוף... רציתי להתייחס לקטעים האחרים אבל עוד לא הסדרתי את הנשימה שלי מאז שהיא נעצרה.... אין לי מילים...אני לא יודעת איך להמשיך...

CityGirl9

New member
הפרק../images/Emo26.gif

קודם כל בקשר לויל אין על מה להצטער היצור באמת מכוער עם כל הסימפטיה לילדים זאת האמת ואין מה לעשות בנדון. אולי איזה ביקור או שניים בעצם אצל מומחה לכירורגיה פלסטית יכולים להציל קצת את המצב וזהו. לגבי הקטעים של ניקול ולוקאס על יד הבריכה נקרעתי מצחוק. לוקאס הזה דביל עם קבלות ואכן ביצה סרוחה. הקטעים של אנג'לה-סמי-ברנדון היו חביבים מאוד.... התחלתי להתאהב בשפה האיטלקית היא ממש מוצאת חן בעיני. ג'ון- בלה בלה בלה.... משעמם. לקסי והופ.. דיי נמאס כבר מהשלמות הזאת אכן גם אם היא (הופ) תלבש שק חול יהייה לה יפה....פשוט יפייפיה הבחורה מושלמת... ויש הוכחה בגלריית חתונות כמה שיפה לה לבן.

Caeser

New member
פרק נחמד...

אהבתי במיוחד את הקטעים עם קייט אהובתי. היא נראתה מושלם. (במיוחד עם התלבושת-נמר שלה היא נראתה בול כמו שאניה טווין באחד מהקליפים שלה...) בכל מקרה, הכל בסוף היה הצגה. אהבתי מה שויקטור אמר לה "שכחתי איזו שחקנית נפלאה את" (אמ אמ....רמז....) שאחריו כמובן בא המבט החצי מחייך חצי זדוני של קייט...:) הקטעים עם ניקול\לוקאס סמי\ברנדון\אנג'לה גם היו נחמדים. למרות שכמה אנג'לה יכולה להתכל על ברנדון ואז לחזור למלצר ולאיים עליו. לפחות 3 פעמים היום... סוף סוף לא היה את כל ה"הביטט פור יומניטי" היום... ספוילר- תגידו, מתי האטי שדיברתם עליה צריכה להופיע? שדרך אגב היא אמורה להופיע בקרוב גם בפרקים של אמריקה...איזה צירוף מקרים...

python 4

New member
קייט המלכה../images/Emo47.gif../images/Emo157.gif

הטריד אותי הקטע שוויל התפרץ ככה לניקאס באמצע. ואז הם עוד היו לבושים, מה עם הוא היה נכנס להם 20 דקות מאוחר יותר? אין להם איזה חדר שינה שהם יכולים לנעול?

soapsfan

New member
הפרק היומי

שוב תודה לסנטה ברברה על התמונות די השתעממתי בפרק..הקטעים היחידים שעוד קצת נהניתי מהם היו עם אנג'לה/סמי/ברנדון.. השמלת כלה של הופ היתה י]ה[הראשונה והשנייה..] ס פ ו י י ל ר ל מ ט ה האטי מגיעה מחר..אה,והשמלות שהופ לבשה היום היו הרבה יותר יפות מהשמלה שהיא תלבש

PRINCESS GINA

New member
אני לא מבינה למה מכל השמלות......

כלה היפיפיות שהיא ראתה/מדדה כשהיא הייתה עם לקסי ומרלנה, היא בחרה דווקא את זאת... אבל היא הולכת על פשוט כי היופי שלה גונב את כל ההצגה לשימלה!

נטלייי

New member
היה פרק נחמד

איזה קטעים היה כשסטפנו נתן לג'ון סיגר, איזה פרצוף ג'ון עשה, הרג אותי
ויסלחו לי הבנים שנמצאים פה, אבל גברים כאלה מטומטמים, במקום לחשוב עם הראש הם חושבים עם משהו יותר דרומי מהראש. עיין ערך: ברנדון, המורוני ההוא, והכי מטומטם זה לוקאס, איך ניקול מסובבת אותו על האצבע הקטנה שלה. נכון בנות?

למעלה