הפרק היומי

PinkyRaSta

New member
חה

נזכרו לשים ביום חמישי את הטינס ואת בופ... דפקא הפרק ביום שני נגמר משו עם התינוק "של הופ"... חח. אז זה ממש מוזר שהם לא המשיכו בפרק שלאחריו באותו קטע... טוב נו. מחר בטח ייגמר במשו טוב ואז שוב לחכות ליום ראשון... אהההההה טוב נו ניקח את פורים כפיצוי. :) חיחי אהבתי את הפרק היום גם. איי אני אוהבת את ברנדון, ואת סמי. אוסטין מעצבן אותי. וגם גרטה. וגם אריק. חח ויקטור ממש מוזר... נותתים לו יותר מדי זמן מסך... ווואאההההה נמאס לראות אותו כבר. וזה רק אני או שהמכתב מניקולס שקייט קראה לא חופף לאותו מכתב בדיוק אבל שויקטור קרא? :O <כה זה גם לא קשור לפרק... ובטח סתם אני גם הוזה... עזבו לילה ואני עייפה.. בלה>

נטלייי

New member
פרק משעמם

היתה מיני דרמה כאייזיק נעלם, אבל זה היה די שקוף שאייב לקח אותו. חוץ מזה נאדה, שעמומון מהלך.

Art Freak

New member
פרק מעיק במקצת......

אחרי שהתייסרתי (?!) על זה שהפסדתי את הפרק שג'אן וג'ייסון היו אמורים לבצע את זממם ולהפיל על קלואי את הדלי ההוא בנשף, ראיתי את הפרק של היום... במילה אחת- פ-י-ה-ו-ק.....
לקסי הייתה היסטרית, אייב היה פוץ כהרגלו, גרטה עם המשפט הקבוע "אני מוכנה בלה בלה בלה בלה בלה.. אולי לא בעצם, לא כדאי" גרררררר!! שתהיה סגורה על עצמה! חוץ מזה, מה כ"כ קשה?! זה אריק! הבחור נשמה טובה! (
) (לפעמים זה אפילו גובל באובססיה, ע"ע ניקול(
)

למעלה