הפרק היומי

Vn Rule

New member
הפרק היומי

ניקול וברנדון- אחלה קטע, ממש אהבתי עם כמה שאני לא אוהבת אותה היא הייתה ממש מתוקה ליד אח שלה סטפנו, אייב, לקסי- כל כך לא נחוץ, פשוט משעממים הקטעים איתם ובהחלט חוזרים על עצמם סמי ואוסטין- מה את משחקת אותה מקנאה?? כאילו מזיז לך בכלל, ואוסטין, כל כך לא מגיע לו חוץ מזה שסמי וברנדון פי אלף מתאימים אפרופו סמי אוסטין, ממש מציקה לי העובדה שהוא כזה איש טוב ולמרות כל העוול שסמי גרמה לו ולאחותה הוא הולך איתה אחר כך, מילא לסלוח לה אבל להיות הבן זוג שלה לחיים?!?!?! get a life!! זה לא שכזה קשה לו להשיג בחורות, זהו. אריק וגרטה- מ-ס-כ-נ-ה!! איזו התעללות איזה מתוקה היא (למרות שלפעמים זה יותר מידיי) ולמה הוא כזה רע אליה? בהתחלה כל כך אהבתי אותו, עכשיו הוא סתם פוץ!!

מחר בופ יהיו..מחר בופ יהיו..../images/Emo124.gif

ואז יהיה מעניין.... היום היה פיכס... אני רוצה:
שמרלנה תחזור
לראות מה קורה עם מימי
לראות את הבופים
...

i love gina

New member
איפה הטינז???? עשו הפסקה יותר

מדי גדולה מאז שהם גילו את סודה האפל של מימס... ועוד יותר גדולה מאז שהופ צרחה לבו לעלות למעלה... (בעצם, זה היה בדיוק באותו זמן..
) בכל אופן , היה פרק לא רע בכלל... קטעי ברנדון וניקול באמת היו נחמדים.... נחמד לראות את ניקול האנושית.. ויקטור וקייט גם היה נחמד.. אם כי אפשר לראות שקייט כבר לא אוהבת אותו, אלא בכסף ובעוצמה שלו... נראה לי שלאט לאט עם הפרקים נתחיל לראות את זה ביותר בהירות... לא? סמי ואוסטין ממש לא מתאימים.. גם לא אמין שאחרי 10 שנים, כשהוא סוףסוף שלה, היא שמה עליו פס ככה... ואוסטין ממש מלא טקט (טוב , מה חדש... ) "סמי, את נראית כמו זונה!!!" אריק בהחלט פוץ, וגרטה מסכנה לאללה... לא מגיע לאריק אחת כמוה, רק שבחיי, עם כל כך הרבה "די-נראה-לי-שלא-כדאי"-ים היה לי כבר נמאס...

santa barbara

New member
../images/Emo46.gif שונאת את אריק!!!

למה הוא כזה מניאק. גרטה כזאת חמודה... ואוסטין- מה הוא מוצא בסמי הזאת???....עם כל החרא שהיא גרמה לו אני בחיים לא הייתי יוצאת איתה... קייט וויקטור היה משעמם, הקטעים איתם די מיותרים לדעתי... גם לקסי אייב וסטפנו....למה לעזעזל תקעו אותם בסדרה???...

CityGirl9

New member
במילה אחת משעמם.....

מחר יהייה טינז???? אם לא אני מחרימה...

i love gina

New member
אה, נו.. אז יש למה לחכות...

אגב- לא הגבתי על קטעי סטפנו- לקסי שלטענתכם היו דפוקים... אז זהו שלא.. דווקא הם היחידים שאהבתי... או שאיפשהו בתת מודע אני מנסה לאהוב אותם בכל מקרה, כי את הקטעים השולטים שלהם בשנתיים הקרובות אני יפספס... אז אני מניח שאני נאחז במה שאני יכול....
חחח.. רק אייב קורע אותי עם המבטים המפקפקים שלו, כשהעיינים שלו יוצאות מהחורים... זה משהו בסגנון
משולב... אגב- ננסי, תמונה בשבילך של הופ, מהפרק של אתמול בארה"ב... סתם תמונה נחמדת...

יו תודה...איזה מתוק מצידך....../images/Emo140.gif

מאיפה אתה מביא את התמונות?!? היא ממש ממשששששששששששששששששששששש מהממת בתמונה הזאת... ממש
תודה תודה תודהההה... אפשר בבקשה (פליזזזז) עוד תמונות כאלה
או את הקישור לאתר שמהם לקחת אותן
אני רוצה לראות איך כולם נראים היום
בעיקר קריסטיאן ופיטר

i love gina

New member
האמת, רציתי שהאתר ישאר הנשק הסודי

שלי בלבד, אבל בגלל שאת מתעקשת, אני ישים אותו פה בקרוב... אגב, כשקראתי את הודעת ה:"בעעעעע" שלך, חשבתי לשנייה שאת מדברת על הופ ונבהלתי...
וכן, גם אני חושב שהופ נראית פה ממש טוב... בקרוב האתר...

אהה....זה...אני מכירה אותו....

אבל ממש תודה.... יש לי אותו כבר המועדפים אבל אף פעם לא יצא לי לחטט בו... חח..אני יעשה את זה עכשיו...

ד"א התמונה מהפרק של אתמול בארה"ב

כי ראיתי את התמונות של היום שבהם אליס מופיעה ואת התמונה של הופ ראיתי בפרק של 2/3 ... היום ה-3/3 לא?!?

חחח..או קיי....אני נשבעת שכתבתי את.

ההודעה ב-3/3 ... אני לא אשמה שהיא נכנסה ב-4/3 .... חחח...

Boran

New member
אוסטין אתה טיפש

"סמי, למה את נראית כמו זונה?" טאקט?

PinkyRaSta

New member
אני אישית

מלבישה לו ת'כאפה של החיים ש'לו והיא בכלל לא נראתה כמו זונה... אז קצת over מייקאפ... חליק.

shanyz

New member
איזה שעמווווווווווווווום

רק הטינס מעניינים אותי כרגע, אני שמתי

למעלה