הפרק היומי

CityGirl9

New member
איך אפשר לשנוא את המדהים הזה??

למרות (ובצער רב אני מודה ) היו לו חרא של יציאות היום.. עם כל הקטע של אני קפטן בי"ס בכדורסל... אבל אסלח לו.. הגומות שוות הכל
.. וקלואי מהממת.. זה כל העניין העיניים שלה... מדהימות ממש מהפנטות הלוואי עלי
... השאר שעמם אותי. ג'ן וג'ייסון תמותו ...

weakness

New member
איך מגניב היא פיזרה את השיער

היו צריכים לעשות את זה בסלאו מושן.... קצת היעה מפחיד שהיא פתחה את העניים גדול גדול אבל איזה שווה גם פיליפ שלי היה מושלם כמו תמיד דרך אגב מה ההפתעה שהם מתכננים?

../images/Emo58.gifהשערה...

כמו ב"תשוקות" לשפוך מי דגים על קלואי ופיליפ...(עפ"י הסרט "קארי")

i love gina

New member
כן... בעע... ספוילר

ראיתי את הקטע... גועל נפש... ג'ן הזאת באמת פסיכופטית... (מראה את סימניה בפרקי ארה"ב של היום... ) קיצר, קלואי מדהימה, ומגיע לה רק הטוב ביותר- רק מרגיז אותי שהיא תכלא בכל כך הרבה מצבים לא נעימים שיקרו לה בעתיד... סה"כ היא ממש נשמה טובה...

santa barbara

New member
אוקיי אז קלואי יפה אבל...

ת'אמת הדמות שלה די מעצבנת אותי. מה הקטע שלה שהיא חייבת להיות שונה, ולילבוש שחור, ולהיתבלט. אותי זה קצת מעצבן. אז נכון שכולם קצת מגזימים בירידות שלהם עליה אבל אני יכולה להבין למה היא מעצבנת אותם...גם אותי היא הייתה מעצבנת... אבל כמובן אי אפשר להיתווכח עם זה שהיא נראת טוב, והיום בנשף היא הייתה ממש יפה... היה פרק נחמד...

rockchick5

New member
../images/Emo41.gifאיזה פיירק יפהה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

יוווו איזו יפההה קלואי!! חחח איך צחקתי כשהיא באה להוריד את הגלימה הזאת אז כזה פיליפ לא רצה... אז היא אמרה כזה שתוק ותעזור לי איזה קטע יפהההה
איזה קקים ג'ן וג'ייסון שימותו כאלה מכוערים!

CityGirl9

New member
ד"א.... מאחורי הקלעים שצילמו את

כל עניין הנשף.. והגיעו לקטע שקלואי ופיליפ מסתכלים במבט עמוק זה על זו(לקראת סוף הפרק )... השכירו מפיקי ימ"ח את שירותיה של איזו כוריאגרפית ומומחית לשפת גוף שלימדה אותם לרקוד ולהסתכל האחד על השנייה כאילו שהם התאהבו ממבט ראשון... ככה היה כתוב באחד האתרים.. סתם לידע כללי.

i love gina

New member
נייס... אגב- הנשף של 2001- מידע! ספ

ויילר....................................... דרוש לי המידע הבא- צפיתי לי בסרטונים של קלואי, בעיקר של הנשף שנה הבאה, עם כל הקטע שרואים אותה מתקלחת... קיצר, ברקע יצא לי לתפוס את ניקול, בריידי, הופ וג'ון- אז השאלה שלי היא: מה לעזאזל ניקול עשתה שם?! ולמה בו ומרלנה לא היו עם בני זוגם? ומה הקטע עם הילדים ששוב מתחילים לצעוק עליה גול גירל??? ולמה היא חושבת שבריידי/פיליפ עשו לה את זה? ועוד משהו- איך בסוף זה נפתר?! ואגב- אם אפשר- סרטון שמראים בו את קלואי מורחת את העכבר המת על ג'ן!!!!

AsHtOn GiRl 3

New member
לאאאאאאאאאאאא

אמרו לי שהפרק הזה יהיה ביום חמישי!!!! איך פספסתי

למעלה