הפרק היום
נתחיל עם הקטעים הפחות מעניינים של הפרק והם כמובן לוקאס,קייט,ויקטור ועורך דינו,וסמי וברנדון.השיחה בין לוקאס לקייט,שאין לי מושג למה לוקאס פםתאום העלה את רצח פרנקו ביי דה וואי,הייתה די מדשעממת,ויקטור מעצבן,אבל לפחות חלה התקדמות בקטעי מועדון החשפנות הזה. וכמובן לקטע המהמם[חוץ מקלואי] של היום..the last blast dance 2000 ג'אן וג'ייסון כרגיל הם הילדים הכי מעצבנים בסאלם.אהבתי כשננסי ראתה אותם ואמרה לקרייג "הנה ג'אן וג'ייסון האיומים האלה..מגעילים שכמותם".קטעי ננסי וקרייג היו טובים.מה הקטע של שון,מימי ובל כשהם הלכו לננסי וקרייג?כנראה שמימי שכחה מי עזרה לה [כשננסי ראתה את מימי ליד המכונית שלה היא הושיבה אותה ונתנה לה עצה וזה] וההערה של מימי בנוגע לזה שננסי מסרה את קלואי הייתה מיותרת לחלוטין.שלא נדבר על הרחמים העצמיים של מימי כשהיא ראתה את קלואי והכל. הקטעים בלימוזינה:קודם כל,אני בטוח שהנהג היה עוצר את הלימוזינה פשוט באמצע הדרך.עכשיו שסיימנו עם הדברים הלא הגיוניים,נמשיך לשיחה של פיליפ על קלואי,על כך שהוא ביקר אותה שתהרוס לו את המוניטין בלה בלה בלה.אבל אז,קלואי מגיעה לנשף,וג'אן[אמרתי כבר כמה אני לא סובל את הכלבה הזו?]מתחילה לצרוח גול גירל,כשאחריה מצטרפים כולם ופשוט חוזרים על זה אלף פעם בלי לעצור לקבל אויר.זה היה ממש מגעיל,ועוד אח"כ פיליפ מבקר את קלואי כשהיא אומרת לו להוריד לה את הגלימה.אבל פתאום,קלואי מורידה את הגלימה ומוכיחה לכולם שהיא מהממת ומשתיקה את כולם.פיליפ מסתכל בתדהמה[על החזה שלה],בזמן שהתמונה על המסך למעלה גם מתמקדת במקרה בחזה שלה אם שמתם לב.ואז פתאום,פיליפ מתחיל עם המשפט הכי קיטשי שיש,שקלואי היא הכי יפה בלה בלה בלה.איזה שטחי,איזה מפגר.אהבתי את קטעי ננסי וקרייג אבל,כרגיל.ג'ייסון וג'אן שוב עצבנו אותי אח"כ עם התוכנית המעצבנת שלהם.אבל בקיצור-כל הכבוד לקלואי