הפרק היומי

i love gina

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מהממת!!!!!!!!! ווווווואי, איזו יפה קלואי!!!!!!!!!!! שג'אן וג'ייסון ילכו להז***ן!!!!!!!!! וגם שאר האנשים for that matter, גם הם לא היו צדיקים כל כך : "גול גירל גול גירל"???? איך אפשר לעשות את זה למישהו/מישהי?!?! אה, ובקשר לקטע הזה, רק ננסי הצחיקה אותי- זה כמו השור הזועם , היא עמדה להתפרץ עליהם ולרמוס את כולם, רק ההבדל הוא כשהיא ראתה את האדום היא נרגעה... אין, הקטעים עם קלואי היו שולטים, פיליפ מעצבן אותי יותר מתמיד- סתם צבוע לדעתי... שאר הקטעים חביבים, אך מיותרים...

jessie_chan

New member
פיליפ צבוע להחריד

כל פעם שהוא רואה בקלואי משהו יפה כמו העיניים הוא מתחיל לחזר אחריה אבל מאחורי הגב שלה הוא מתנהג כמו מנוול אמיתי והיום פתאום היא הורידה את הגלימה והוא התאהב... במחשוף שלה! חוץ מזה לדעתי לא יעזור, היא הרבה יותר יפה כשהיא טבעית בלי איפור ועם בגדים פשוטים ומשקפיים. האיפור שהיה עליה היום היה זוועה, הגוף שלה נראה מאוד לא פורפורציונלי בשמלה הזאת (רזה עם ציצים אבל בצורה מעוותת כזאת) והפרצוף שלה נראה עגול שמנמן כזה, קצת כמו ויקטוריה מצח"מ שמזכירה לי כלב בולדוג.

CityGirl9

New member
OMG יו חבל"ז....../images/Emo59.gif

איזה פרק ענק
ג'ן וג'ייסון תמותו אמן.... מימי גם את קנאית.... יו.. איזה מדהימה היא... הכי יפה בסיילם... מרוב שוק אין לי מילים כרגע לכתוב.. אני אחזור מאוחר יותר

soapsfan

New member
הפרק היום

נתחיל עם הקטעים הפחות מעניינים של הפרק והם כמובן לוקאס,קייט,ויקטור ועורך דינו,וסמי וברנדון.השיחה בין לוקאס לקייט,שאין לי מושג למה לוקאס פםתאום העלה את רצח פרנקו ביי דה וואי,הייתה די מדשעממת,ויקטור מעצבן,אבל לפחות חלה התקדמות בקטעי מועדון החשפנות הזה. וכמובן לקטע המהמם[חוץ מקלואי] של היום..the last blast dance 2000 ג'אן וג'ייסון כרגיל הם הילדים הכי מעצבנים בסאלם.אהבתי כשננסי ראתה אותם ואמרה לקרייג "הנה ג'אן וג'ייסון האיומים האלה..מגעילים שכמותם".קטעי ננסי וקרייג היו טובים.מה הקטע של שון,מימי ובל כשהם הלכו לננסי וקרייג?כנראה שמימי שכחה מי עזרה לה [כשננסי ראתה את מימי ליד המכונית שלה היא הושיבה אותה ונתנה לה עצה וזה] וההערה של מימי בנוגע לזה שננסי מסרה את קלואי הייתה מיותרת לחלוטין.שלא נדבר על הרחמים העצמיים של מימי כשהיא ראתה את קלואי והכל. הקטעים בלימוזינה:קודם כל,אני בטוח שהנהג היה עוצר את הלימוזינה פשוט באמצע הדרך.עכשיו שסיימנו עם הדברים הלא הגיוניים,נמשיך לשיחה של פיליפ על קלואי,על כך שהוא ביקר אותה שתהרוס לו את המוניטין בלה בלה בלה.אבל אז,קלואי מגיעה לנשף,וג'אן[אמרתי כבר כמה אני לא סובל את הכלבה הזו?]מתחילה לצרוח גול גירל,כשאחריה מצטרפים כולם ופשוט חוזרים על זה אלף פעם בלי לעצור לקבל אויר.זה היה ממש מגעיל,ועוד אח"כ פיליפ מבקר את קלואי כשהיא אומרת לו להוריד לה את הגלימה.אבל פתאום,קלואי מורידה את הגלימה ומוכיחה לכולם שהיא מהממת ומשתיקה את כולם.פיליפ מסתכל בתדהמה[על החזה שלה],בזמן שהתמונה על המסך למעלה גם מתמקדת במקרה בחזה שלה אם שמתם לב.ואז פתאום,פיליפ מתחיל עם המשפט הכי קיטשי שיש,שקלואי היא הכי יפה בלה בלה בלה.איזה שטחי,איזה מפגר.אהבתי את קטעי ננסי וקרייג אבל,כרגיל.ג'ייסון וג'אן שוב עצבנו אותי אח"כ עם התוכנית המעצבנת שלהם.אבל בקיצור-כל הכבוד לקלואי

../images/Emo41.gifקלואי פצצה ../images/Emo41.gif

ויותר מבל אתם חייבים להודות שקלואי יותר מושלמת ממנה!

Phantom Planet

New member
קלואי ובל

לכל אחת מהם יש משהו יחודי כזה!!!! בל היא ממש חמודה.. יש לה את הלוק של הילדה הקטנה והיא גם יפה! עכשיו קלואי.... לה יש את הלוק היותר מבוגר... של הנערה המהממת... יש לה גוף פצצה!!!! כאילו לבל יש את הלוק הילדותי והחמוד.. ולקלואי יש את הלוק המבוגר והמהמם!!

Art Freak

New member
יאאא../images/Emo2.gif

קלואי מדהימה!! פיליפ עיצבן אותי.. בעעע ד"א- שמתם לב שהשיר swear it again של ווסטלייף(
) התנגן ברקע???(
) הייתי בהלם, כי הם לא כ"כ מוכרים באמריקה

shambi

New member
איזה ביה"ס עלוב יש להם

כל התשומת לב לילדה אחת... תראו לי בית ספר אחד שדבר כזה קורה בו.. ממש עלוב!! ומה אתם מתלהבים מקלואי?.. יש לה גוף פצצה אבל הפנים מפחידות! עיניים כחולות יפות אבל גדולות מידי והיום עשו לה יותר מידי פוקוס על הפנים, זה היה מפחיד! ומה זה הגועש על הפנים?.. המאפרת התלהבה יותר מידי, לא? אבל חשוב לציין שהיא דפקה הופעה ופיליפ היה ממש חמוד למרות שעד עכשיו לא אהבתי אותו כל כך.. ועדיין לא הבנתי למה קייט מבזבזת זמן ואנרגיה על הויקטור הדפוק הזה כשיש לה את ניקולס
?... וסמי וברנדון לא כל כך עניינו כמו תמיד אבל מה הקטע של שינוי הלוק?.. אז ברנדון "הוסיף" שפם! וואו!! עכשיו אתם בטוח תצליחו במשימה שלכם!!!

soapsfan

New member
../images/Emo6.gif [ תמונת ספויילר]

הקטע עם סמי וברנדון באמת לא מובן,כולה היא לובשת פאה והוא לובש שפם..טוב אבל זה תמיד ככה בימ"ח.. ולגביי תשומת לב-זוכרת בנשף החורף כשבל הגיעה בלי בן זוג,פתאום כולם עצרו והסתכלו עליה בזמן שהיא צעדה לה צעדת בושה?אז זה כבר קרה פעם..ושוב...ככה זה בימ"ח..אה ולגביי נדיה-היא כן מהממת..שימי לב לתמונה.

shambi

New member
נו טוף....

בקשר לבית ספר התכוונתי באופן כללי כי מה שקורה בימייז בכלל לא נחשב ואו קיי, אז נדיה [גם שם יפה יש לה] נראת ממש פיצוץ אבל העיניים גדולות מידי והיא בכלל לא הייתה מאופרת יפה היום. וכבר ראיתי תמונות שלה בעתיד.. ללא ספק היא נראת מצויין

shanyz

New member
נראה לי שפספסתי משהו..

מתי בל הלכה לנשף לבד? איזה נשף? הא?

soapsfan

New member
שנה שעברה,99,נשף החורף

בל ושון רקדו,מימי התחננה בפני שון שיקח אותה..בל הגיעה בלי דייט ופיליפ אמר רשהוא היה אמור להיות הדייט שלה..

shanyz

New member
איך פספסתי את זה?!!??!

אני בשוק
לא זכור לי כלום על זה!!! בטח זה היה בתקופה שלא ראיתי,באסה..

i love gina

New member
זה היה בדיוק בקטע עם

ג'ינה, שהיא התחזתה להופ, והיא בדיוק התחילה להתאהב בבו, והחליטה שהיא תשתלט סופית על הזהות של הופ, בעוד שהופ הייתה כלואה בצריח עם סטפנו.. זוכרת?

shanyz

New member
../images/Emo23.gifפרק מהמם../images/Emo23.gif

נהנתי מכל רגע
אהבתי את הקטעים של סמי.. אהבתי אתה קטעים של קייט..היא כל כך מסכנה. שונאת את ויקטור. הוא כזה כפוי טובה מגעיל מכוער אימפוטנט! שימוווווות איכס פיכס בעעעעע. כלה זמן היא הייתה נאמנה לו, ורק עכישו היא קצת פישלה אז זהו!? ישר זורקים מהחדר? מהבית? סססססססססססססססססססס אהבתי ממש את הקטעים של הטינס... בל מימי ושון היו ממש חמודים!! וקלואי
איזו מהמממממממממממת
ו]פיליפ, איזה חיוך מאושר היה לו
הוא היה חמוד בקטע הזה, למרות שנאי שונאת אותו.. וג'אן וג'ייסון- מוות להם! יוווו שונאת אותם כל ככככככככככככככככככך

למעלה