הפרק היומי

PinkyRaSta

New member
למה לפתוח

לפני הזמן? ובלי שיש בכלל מה לומר? סתם? כדי להיות זה שפתח? מה הקטע בזה... חכו שזה ייגמר ואם יש לכם מה לומר אז תגידו. למה סתם לפתוח? מי אמר שכל יום חייב להיות נושא כזה? ואם לאף 1 אין מה להגיד? <בדרך כלל יש נכון. אז הוא יהיה זה שיפתח> ואיי בזמן האחרון אתם כאילו רבים על מי יפתח 1. בלי להגיד כלום ובלי שאפילו זה נגמר. אז תרגיעו!

soapsfan

New member
אני חושב שלא אנחנו צריכים להירגע..

סה"כ אני יודע שיש לי מה לומר,ואני חושב שיהיו לעוד כמה,אז הנה שרשור בכדי שלא יפתחו מיליוני שרשורים.אז תירגעי! אניווי.. הפרק היומי! הקטעים של קרייג/ננסי/קלואי היו חביבים.בכלל לא אהבתי את קרייג בכל הקטע עם לקסי..ונורא אהבתי איך שאליס פשוט הבהירה לו חד וחלק מי שולט בבית החולים! ההחלפה הגדולה התבצעה..זו הייתהתוכנית פשוטה וגאונית עם הצמידים האלה..אבל רק לא היה המשכיות ממה שקרה בפרק הקודם עם רולף שהוא נלחץ שהוא איחר או משהו כזה..קטעי אייב ולקסי עם התינוק היו יפים,וכמובן קטעי בופ עם התינוק השיחה של ג'ון וסטפנו לא חידשה הרבה...סתם דיברו שוב על כל הקטע שג'ון רוצה למחוק את הזכרון של הופ מהשנה האחרונה..לא אהבתי וקטעי מימי היו די משעממים היום

נצ"ש שאלה לסופספאן ולכולם....../images/Emo63.gif

באיזה שנה שודר הפרק הראשון של ימ"ח בארץ? באיזה שנה שודר הפרק הראשון בארה"ב?

שלזי1

New member
לננסי דופלה

הפרק הראשון בארה"ב ב1965 והפרק הראשון בארץ שודר בשנת 96 אם אני לא טועה

לא יפה איך שתקפת את סופספאן!../images/Emo31.gif

אם הוא לא היה פותח אז אני יהייתי פותחת! מה זה מפריע, אני לא מבינה? את חוששת שמה אנחנו מציפים את הפורום? אל תדאגי! בשביל זה יש מנהל שיעיר לנו! אם אין לך מה לכתוב בנוגע לפרק היומי או כל נושא אחר שנפתח לו שירשור, אז אל תכתבי! אבל אל תתקיפי אף אחד מחברי הפורום! זה לא יפה ולא נעים!
תחשבי על זה... נ.ב לא היה לי זמן לכתוב היום על הפרק היומי אז אני מצטרפת למה שסופספאן אמר! אני חושבת בדיוק אותו דבר!

PinkyRaSta

New member
אם יש'ך מה לומר אז תגיד.

הפרק עוד לא התחיל וכבר אתם פותחים שרשור של פרק יומי. ואם אתה כבר פותח אז תרשום משו. לא סתם. ואנלא פוחדת שיהיה פה הצפה. גם ככה יש פה... ומקסימום אם פותחים יותר מדיי אז מגיבים ב1. ועוזבים את האחר לנפשו.

soapsfan

New member
אבל מה זה מפריע לך?

אם מתחשק לי לפתוח הודעה בשביל הפרק היומי אז אני יתפח הודעה בשביל הפרק היומי וזהו.ואת יודעת מה?כן,אני יפתח אותה אפילו לפני הפרק.אני לא רואה שזה מפריע לאף אחד חוץ ממך.אני לא רואה את המנהל מעיר על זה.ואני לא מבין מה הבעיה.

אתמול אני פתחתי לפני הפרק היומי../images/Emo127.gif

תיראי למטה... וזה כי ידעתי שזה הולך להיות פרק חשוב (תחילת עלילת החלפת התינוקות) וכדי שאני לא ישים ספויילרים לפני זמן השידור, חיכיתי שהופ תלד ואם תיראי לפי השעות של הכנסת התמונות, הכנסתי אותן במהלך הפרק... כך שכשכולם סיימו לראות את הפרק ובאו לסכם אותו, חיכתה להם הפתעה ממני... זה נורא כייף לעשות את זה...ויש לי עוד מלא ספויילרים ותמונות מהעלילה הזאת, אבל אני מחכה שהפרק ישודר ואז מכניסה!

PinkyRaSta

New member
פסדר

את כתבת לפני והוספת דברים.. לא פתחת שרשור והשארת אותו ריק לאדעת.. אבל סתם לפתוח לפני הפרק ולא לרשום כלום... יעני מה הקטע? זה לא מפריע לי... סתם נורא מוזר. בואו נפתח היום שרשורים לכל הפרקים בשבוע הבא <והחודש, והשנה...> למלו? הא? סתם שיהיה מוכן.

../images/Emo6.gifמגזימה...../images/Emo6.gif

בואי נפתח שנה מראש! חחח... הוא בסה"כ פתח שירשור אחד! לא 20 ! חחח...איזה קרועההה...

PinkyRaSta

New member
לא אמרתי אחרת.

פסדר, פתח 1... לאדעת זה הציק לי... מותר לי להביע דעה, לא? נעזוב את זה.. אתם לא מבינים. פרק יומי הא? אז טוב... אממ היה פרק חביב. קטעי הסבתא, דאג, ובלה בלה ג'ון וסטפנו, ננסי, קרייג היו מיותרים.. לא מעניין. ומימי מתתחילה לעצבן אותי.. אבל אני יחייה.. סוף סוף יש משו מעניין ש= לצפות בשבילו, כל העניין של התינוקות.. איזה חמודדדדדד התינוק של הופ <יעני שעכשו אצל לקסי>. את התינוק ה2 לא הראו במיוחד.. ומרלו הייתה רשעה... מסכנה קלואי.

shanyz

New member
אבל מה קטע שלך??

זה ממש לא משנה... הרי זה ברור שנדר על הפרק היומי, לפעמים אנשים אוהבים לפתוח שרשור של זה לפני הפרק ולפעמים רק שעה אחרי הפרק אנשים באים וכותבים... אני חשבת שזה היה בסדר גמור שהוא פתח הודעה חדשה.. זה לא הצפה ולא כלום
הוא פשוט רצה שכולם ידעו שלהודעה שלו נכתוב את התגובות שלנו על הפרק..
ומה הקטע בתחרות מי יפתח ראשון? את רואה פה תחרות? מאיפה הבאת את זה בכלל למה למישהו פה אכפת מי פותח את השרשור ראשון? מה זה משנה..?? לא יפה שככה תקפת..

shanyz

New member
ודעתי על הפרק../images/Emo26.gif

הקטעים של ג'ון וסטפנו אל התרכזתי כל כך
עצבנה אותי בלש היא לא מאמינה לקלואי כאילו למה לה לשקר? ולמה היא אומרת שהיא החברה הכי טובה של מימי זה נקרא חברה הכי טובה? כבר איזה חדוש שאת נפגשת כל הזמן עם ילדה אחת ולא מסתובבת בכלל עם מימי והיא אומרתש היא ידועת עליה הכל, זה לא נכון אם היא הייתה יודעת עליה הכל היא הייתה בהא לבית שלה ורואה מה המצב שלה וסתם היא עצבנה אותי קצת בל
הקטע עם מימי היה נחמד
ת'אמת חשבתי שהם יאנסו אותה
עדיין לא הבנתי איך התבצעה ההחלפה נראה לי פספסתי כמה קטעים מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה עבד?

PinkyRaSta

New member
החלפה:

לפני שהתינוקות נולדו, הכינו בחדר יולדות את הצמידים. היה צמיד "בייבי בריידי" וצמיד "בייבי קרבר" רולף התגנב לשמה והחליף את הצמידים לצמידים מש'לו... שכנראה משנים את מה שכתוב עליהם בעזרת חום גוף התינוק.. חח נו ימי חיינו. אז כשהתינוקות נולדו, שמו להם ת'צמידים, לכל 1 את הצמיד ש'לו וכל צמיד שינה ת'צמו לשם של ה2... איניט?

shanyz

New member
תודה../images/Emo70.gif

וכמו שכתבתי למטה לא הבנתי עדיין לגמרי איך כאילו החום גוף, כלומר זה קורה רק כשאנשים מסביב? :S

PinkyRaSta

New member
לא

הרי הצמיד קודם שוכב לו סתם על איזה שולחן או משו. וברגע ששמים את זה על ידו של התינוק... אז זה משתנה. הרי לתינוק יש גם חום גוף.. אז בעזרת זה זה משתנה.

shanyz

New member
אהה אז ברגע שיורידו את הצמיד

וישימו על השולחן אז זה יחזור להיות מה שזה היה..
מגניב איזה שטויות יש בימי חיינו
חחחח

למעלה