הפרק היומי

CityGirl9

New member
מה קורה פה???../images/Emo2.gif

ההתקפות על פתיחת הפרק היומי... דווקא מבחינת שעה זה היה ממש בסדר וחוץ מזה soapsfan הוא האחרון שישרשר סתם... הוא שומר על כללי הפורום בדבקות (כמו רובינו)ותורם לכאן הרבה. דבר שני דה פורום כ"כ נחמד.. למה להתקיף זה את זה... את זה עושים בפורומים אחרים
דבר שלישי ננסי ת'תחדשי על החתימה.. אולי תשאירי את הקטע של ההצעות לחתימה חדשה כחתימה
ושלישית.. הפרק של היום נחמד... מרלו פעם ראשונה עצבנה אותי בקרירות שלה כלפי התינוק... אפילו לא טיפונת רגש... מסכנה קלואי דווקא היא הייתה צריעה להיתקל בה. קרייג - אני מתה עליו.... למרות שמה שעשה לא היה לעניין... אבל הציניות שלו פשוט קורעת אותי. מתי רולף הספיק בדיוק להחליף את הצמידים תסבירו לי בבקשה... נראה לי שפספסתי משהו... ומימי מיותרת.. זאת כבר הפעם השניה שמשהו שקשור לזנות מתקשר אליה.. בסוף היא וניקול יפתחו חברת ליווי...
... ופיליפ איפה אתה???? מתי אתה חוזר????

ההחלפה......./images/Emo127.gif

רולף החליף את הצמידים הרגילים בצמידים שהכתוב עליהם משתנה אחרי שהם פוגשים חום גוף! ואז יצא שהצמיד ששמו על בריידי בייבי האמיתי, פגש בחום הגוף שלו והתחלף לקארבר בייבי... כמו השלטים המתחלפים בדרכים...חח... למען האמת...ממש חכם...גאוני מצידו... אבל מה יהיה אחרי שיורידו את הצמידים?

shanyz

New member
אבל....כאיול לכל תינוק יש חום גוף

אחר? או שזה חום גוף של אלא שנוגעים בו? לא הבנתי עדיין.. כאיול הנית בערך
תודה על ההסבר@

soapsfan

New member
אז ככה

זה מה שאני הבנתי.הכינו 2 צמידי זיהוי לתינוקות-בייבי קרבר ובייבי בריידי.רולף החליף את הצמידים בצמידים מיוחדים שהוא הכין,ככה שכשהצמידים הושמו על התינוקות ובגלל חום הגוף של התינוקות השמות שעל הצמידים השתנו. במקום בייבי קרבר-הפך להיות בייבי בריידי במקום בייבי בריידי-הפך להיות בייבי קרבר האחיות ראו כאילו ש"בייבי קרבר" נמצא בעגלה של בייבי בריידי,ככה שהם בעצם החליפו את התינוקות בעצמם! אני חושב שזו הייתה תוכנית גאונית מצד רולף[הגיע הזמן
]

shanyz

New member
באמת תוכניץת גאונית../images/Emo70.gif ותודה../images/Emo45.gif

i love gina

New member
אחרי ההסבר שלו לסטפנו, הבנתי באמת..

אבל בהתחלה זה היה מזה מוזר!!! לא הבנתי!! חשבתי שהוא מפנטז את זה או משהו, כי זה נראה במעין אפקט של פייד-אווי כזה, רואים בייבי קרבר, ופתאום זה הופך כזה לבייבי בריידי... לא הבנתי מה הלך שם!!! אבל רעיון לא רע בכלל!!!! חוצמזה, פרק טוב! מרלו באמת מרשעת.. קלואי אכן מסכנה, והקטע איתה וקרייג היה נחמד.. והסבתא? יו גו אליס!!! חחחחחח... איך היא שחטה את קרייג....

למעלה