הפרק היומי!

חופית19

New member
ברור שאת לא אוהבת

בגלל זה התפלאתי שמישהו כאן באמת רואה ואוהב "באפי", כי הצופים של "משחק החיים" הם לא כל כך חכמים שהם מסוגלים להבין סדרה גאונית כמו "באפי"

סליחה?!

מי את שתשפטי אותנו?? ואם כולם פה לא חכמים, אז מה את עושה כאן בכלל?? הרי את *הכי* חכמה מכולם! ורק בשביל ידע כללי, אני אוהבת את באפי ואני נהנת לצפות בסדרה הזאת, אומנם לא בקביעות, אבל מידי פעם כן. ואני גם מאוד נהנת לצפות ב"משחק החיים" למרות שבהתחלה הייתי ממש אנטי-טלנובלות. ואם הסדרה הזאת לא מוצאת חן בעינייך, אז יופי לך.

Ms m

New member
לא צריך להגיב להודעות המטומטמות שלך

תגידי לי משעמם לך בחיים שאת נכנסת לפורומים ומתחילה לזבל לנו את השכל עם השטויות שלך? לא נאה לך- אל תכנסי לפה הייתי שמחה להסביר על כך שעברתי בהצלחה בחינות ללשני בתי ספר למחוננים ושרק בשנה האחרונה קיבלתי שלוש המלצות לקורסים של אוניברסיטאות שמיועדים לתלמידי חטיבה מצטיינים,בנוסף לזה שאני צופה אדוקה במשחק החיים אבל אין לי סבלנות לאנשים כמוך שנכנסים לפורומים רק כדי ללכלך. אם אין לך דברים יותר טובים לעשות אז לכי תדבקי לכסא ותראי באפי...

תרמיוני

New member
גם אני וגם חברה שלי...

שתינו צופות נלהבות של באפי. אני רואה בסטאר (והייתי רואה בביפ לו היה לי...), אבל חברה שלי כבר הורידה את כל הפרקים וראתה את כל העונה השישית והשביעית, ובכל מקרה אנחנו מצליחותן גם-כן לאהוב את הסדרה הזאת ועוד המון סדרות אחרות יפות. למרות שבאפי זאת אחת מהסדרות הכי גאוניות שקיימות, אפשר גם למצוא פינה חמה בלב לסדרות נוספות!

xander55

New member
מה שתרמיוני אמרה...../images/Emo129.gif

אני חושב שמשחק החיים זו סדרה טובה, הרבה יותר טובה משתי החארות שקדמו לה, *שיעול*לגעת באושר*שיעול*לחיי האהבה*שיעול* הסדרה הזאת היא משעשעת וקורעת אותי מצחוק, אז למה לא? אני לא אומר שאני אתחיל להקליט כל פרק לתלות פוסטרים שלהם ולהוציא מאות שקלים על אביזרים ולעשות מקדש לסדרה בחדר שלי כמו שאני עושה לבאפי, אבל עדיין, סדרה אחלה, זה כמו שתשאלי אותי, למה אני רואה תשוקות? אני חושב שזו סדרה כל כך מטומטמת ויפה עד כדי גיחוך, אתם לא חושבים? כמובן, שמשחק החיים מתקדמת בקצב שאני אוהב, ולא כמו החארות שקדמו לה, או כמו ימי חיינו וכדומה, אבל עדיין, אין צורך להגיע לפורום של מעריצים וללכלך, לא יפה וסתם גורר תגובות מעצבנות, אז עזבי את זה.

וואו

לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב בעצמי אני פשוטטטט משוגעת על ריקי!!!!! בתיה בכלל מטורפת \= כל מה שהיא היא אומרת על ריקי והמכה הייתה פשוט קורעת והשורה של בתיה אחרי המכה בכלל שפכה אותי

h e n y

New member
סוף סוף איזה פרק

איזה צבועה בתיה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משוגעת ושקרנית היה לי בא להרוג אותה!!!!!!!! ועוד קובי איך הוא האמין לה... סוף סוף שאול לא אדיש ראיתם איך הוא נזכר?? זה היה מה זה יפההה ואיך הוא חנק את נירה......איזה עצבני הוא היה... מסכנה ריקי, מה זה ריחמתי עליה... וזהוו

The best DJ

New member
פרק גדוווווול../images/Emo24.gif

אהבתי...אל בתיה: "מטומטמת אח עכשיו הרגת גם את קובי"
אבל זה לא היה בום
כל כך גדול...
.. ואיך אפי הסתובב שירון וליה התנשקו..איזה חיוך מטומטם
היה לו אז..
ושאול איך שהוא חנק את נירה זה גדולללל
ושאול שהוא אומר לה: "רואים ת'שקר בעיניים שלך"(משו כזה..) היא כזה "זה מהוודקה
" בקול כזה של שיכורה..טוב היא היתה שיכורה

The best DJ

New member
אהה וכמה זמן אפשר לראות את יעל אם א

ותה תסרוקת
?! אני שונאת את בתיה ונירה!!!!!

../images/Emo26.gifפרק מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif

איך נשפכתי בקטע עם המחבת....זה היה פשוט גרוע!!! נירה הצעירה לא דומה לעצמה בגרוש אפילו לא בקול ובתנועות גוף....אבל חפיף לפחות יש להן אותו אף... לא יודעת מה איתכם אבל זה היה די צפוי שבתיה תשקר אחרת כל הקטע עם קובי וריקי כבר לא היה מעניין כי הם היו ביחד כבר מעכשיו חוצמזה איזה אינטרס יש לבתיה להגיד את האמת היא הרי שונאת את ריקי בטירוף למה שהיא תעזור לה???? איזה יפה הפרסומת החדשה - הקטע בסוף עם ליה כזה עצוב....

carmit4

New member
חחחח הרבה אותי בתיה../images/Emo41.gif

"מטומטמת אחת, עכשיו הרגת גם את קובי!"

פרק יפה, מותח וקצת מצחיק../images/Emo6.gif

אהבתי את הפרק היום...
סופסוף הדברים מתחילים להתגלות...ושאול גילה את מה שנירה עשתה ואיך שהיא סתם סיפרה למישל סיפורים והרחיקה אותה ממנו.
איך שאול התעצבן על נירה, זה היה קטע מותח.
בתיה המעצבנת הזאת למה היא הורסת לריקי את היחסים עם קובי.
הסוף היה מצחיק, איך שקובי נפל על הרצפה ובתיה אמרה:"מטומטמת אחת עכשיו הרגת גם את קובי"...זה היה קורע, איך שהורגים דמויות סתם ככה, זה היה מצחיק

כן גם אותי זה הצחיק!../images/Emo20.gif

וגם זה שריקי אמרה: "ידעתי שאת דפוקה אבל לא ידעתי שעד כדי כך" חחחחח איזה חמודה היא אני מתה עליה!!!

למעלה