הפרק היומי!

aieeoh

New member
סוניה...

יש עוד 20 דק' עד שהוא יתחיל...מה נסגר?? אולי נפתח את השירוש ב10:00??? פותחים שירוש של פרק יומי או 5 דק' לפני הפרק או באמצע או בסוף...אבל למה קרוב לחצי שעה לפני? *******התגובה לא באה לפתוח מריבה!!!!!!!!**********

Sonia Culochi44

New member
זו לא הפעם ה-1 שפותחים את שרשור

הפרק היומי 20-25 דקות לפני הפרק! וחוץ מזה היה בא לי פעם אחת לפתוח את השירשור! סו ואט? אסור לי? NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

aieeoh

New member
חיפףףףף

תהנו מהפרק.......

Sonia Culochi44

New member
סורי, ההודעה הזאת היתה מכוונת לפורו

ם המורדים! אבל בכל מקרה די לריב! מה אכפת לך מתי אני פותח את השרשור של הפרק היומי! הוויכוח הזה נסגר עכשיו נקודה.

eranmc

New member
חוצפן! מה אתה מתערב 20 דקות לפני

שאני רוצה להגיב? לא יכלת לחכות עוד 20 דק' עד שאני אתחיל...מה נסגר?? אולי תתערב לפני?????????????????? מתערבים 5 דק' אחריי או באמצע או בסוף...אבל למה קרוב לחצי שעה לפניי? *******התגובה כן באה לפתוח מריבה!!!!!!!!**********
גם אני חולה נפש מפורום מאריה

yaniv002

New member
../images/Emo88.gifפרק נחמד מאד

אני שמח שסוף סוף מתחילים להתברר התשובות הנכונות. בא לי לזרוק בלוק על בתיה.
ומסכן שאול, שהוא מגלה תאמת. בא לי לקשור את נירה בתוך מזוודה ולזרוק את המזוודה מהגג של מרכז עזריאלי.

xander55

New member
אני שונא את זה ../images/Emo129.gif

כל כך שנאתי את יעל, פתאום עכשיו אני מרחם עליה, לשכב עם כזה דבר? מסכנה, לאף אחד לא מגיע כזה דבר, אפילו לא לבתיה, לא, רגעף בעצם לכלבה הזאת כן! אני חולה על ריקי, איזה נשמה, אני לא מאמין איזה כלבה הייתה בתיה, איזה מעצבנתתת, אני לא יודע מה בא לי לעשות לה, ולנירה הכלבה הזאת, מה קרה? נראה לי בתיה הסתובבה יותר מדי עם נירה, החליטה להיות וואנאבי נירה
המכה הייתה נראית כל כך לא אמיתית, היא בסך הכל נגעה בו במחבת, אבל זה היה קטע כזה קורעע, איזה פרק ענק, שלא לדבר על הקטע האחרון שהיה בין שאול לנירה, זה היה ענק, איך שהוא חנק אותה והעיף אותה, אנשים כאלה צריכים להרוג
i rest my case

Sonia Culochi44

New member
הם לא יודעים לעשות קטעים כאלה!

כמו למשל עם המחבת, או עם ה"רצח" של תומר! פשוט לא הולך להם!

נועוש 18

New member
זה היה מפחיד שריקי חבתה בקובי.

ואז בתיה אמרהה לה ראית ידפוקה עכשיו רצחת גם את קובי.

חופית19

New member
אתה אמיתי?!!!!

איך צופה של "באפי" יכול לומר שהפרק הזה הוא ענק?, בכלל, איך צופה של "באפי" יכול כל כך לאהוב את החרא המבזה הזה? פשוט לא מובן לי

xander55

New member
אניודע למה את אומרת את זה../images/Emo129.gif

אבל אני חושב שהסדרה ממש טובה, זה שבאפי זו הסדרה הכי מדהימה שעשו אי פעם בכדוה"א ובכל שאר הכוכבים לא אומר שאין לי שכבות, אני צופה במלא דברים, תאמיני לי, מלא, so i guess i'm for real, ואני חושב שהפרק היה ממש מצחיק, צופה בבאפי גם?

חופית19

New member
מה בדיוק טוב

בסדרה שכולה מבוססת על סודות ובגידות? קשה לי להאמין שמי שראה פרקים כמו רסטלס, הגופה, המתנה, המחזמר,האש וכו..שיודע להעריך טלוויזיה משובחת, יכול באמת לחשוב שהפרק הערב במשחק החיים היה טוב, ולומר שזו סדרה ממש ממש טובה. .

Sonia Culochi44

New member
תקשיבי!

משפט שמישהי המציאה שעכשיו אני אומר אותו לגבייך! נהנת? יופי! לא נהנת? קפצי לי!

למעלה