הפרק היומי

הפרק היומי

זה היה כזה צפוי ששירן תכנס... והיא הייתה כזאת יפה אלוהים
... פרק נורא חביב
, סוף סוף גנגנה מת תודה לאל. ומה קורה עם בתיה וריקרדו?!?! מוות לאודי המסריח! נירה כלבה!

יעל צל

New member
רותם וזיו

הם היו כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חמווווווווווודיםםםםם בפרק!!!! (דרך אגב לכו לראות את העמוד החדש המוקדש לרותם וזיו באתר של נירית)

../images/Emo105.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אז ככה...
מה הקטע של ריקי?! שילכו למשטרה וזהו...
אמא של ירון מעצבנת מה היא רוצה מליה מסכנה ליה..!
ואיזה חמודים זיו ורותם "בעל ואישה"
חחחח נירה איך היא מראה לשאול את הכותונת שלה והוא לא מתיחס
צפרירה הזאת איזה מעצבנת...
והסוף היה הכי יפה שרותם מספרת לזיו שהיא קיבלה את התפקיד של יולה!! עד ששירן נכנסה... וזה הסוף להיום!!!!!!

היי! רותם וזיו פשוט מקסימים! כנסו->

סיכומון קטן- 1. גנגנה מת!! השחקן משחק מעולה אבל הדמות מעצבנת!! - חיובי 2. ירון משתחרר וכצנלסון מתחיל לחשוד בארז- חיובי 3. נירה ואודי נכנסים יחד וזה מעורר חשד אצל שאול- שלילי 4. רותם הממי וזיו יוצאים לחתונה וחוזרים- יששש (חיובי)! *שירן תופסת אותם וזה דווקא עושה אותי עם חיוך כי סוף כל סוף היא מקנאה!! ועכשיו לשאלה קטנה.. איפה נירית קופל גרה? ואפרת בוימפלד? אני עושה עבודה מסוימת על משחק החייים וצכה את הפרט הזה...;)

לגבי שאלתך

נירית קופל במקור מחיפה,כרגע היא מתגוררת בתל אביב לצורך הצילומים. ואפרת בוימולדנולדה וגם גרה כעת בת"א.

זה לא ממש ברור,

הפעם האחרונה שראו אותם ביחד לפני שהם הגיעו לחדר החזרות הייתה כשהם ישבו בפאב של אודי, ונירה ביקשה ממנו ליצור קשר עם צפרירה... לא ראו אותם ביחד באיזושהי סצינה לפני שהם הגיעו לחדר החזרות, אבל הם בטח היו ביחד או משהו כי הם ידעו שהיא עומדת להגיע...

GDR

New member
כי שניהם אמרו לצפרירה לבוא לתאטרון

כשנירה סיפרה לצפרירה מי השחקן הראשי בהצגה, זה היה בפאב של אודי, בנוכחותו

איזה שמלה מבחילה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

הייה לרותם ואני מסכימה עם כל מה שcRUeL YeMEni GobLin אמר

דיתוּש

New member
מישהו מוכן ../images/Emo92.gif

להגיד לי מה היה?! נו אני אשתגע, לא ראיתי היום... ההורים שלי עם "חדשות"... אני אראה מחר... בינתיים ספרו לי בבקשה מה היה!

עדן לוי

New member
זיו ורותם....

היו מדהימיםםםםםםםםםםםםםםם כרגיל!!!!!!! אויש היא כזאת מתוקה, אבל פיספסתי ת'קטע ששירן נכנסה מה הי? זה היה המתח? כאילו, ככה נגמר הפרק?

../images/Emo92.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif../images/Emo6.gif

ריקי ההיסטרית מזעיקה את קובי , ההמום למצוא את גופתו של גנגנה () בסלון ביתו... במהלך ההתלבטות מה לעשות עם הגופה (), פולטת ריקי את הסיבה האמיתית לחששותיה מהמשטרה. חקירתו של ירון עוברת תפנית חדה, ושואלים אותו הרבה שאלות לארז, חושדים בו, ממש עכשיו. שרותם וזיו יוצאים, בזמן ששירן אמורה להיות במסיבה ואחר כך לנסוע לאילת, שירן תופסת אותם ביחד בחדר, בדיוק בזמן שרותם סיפרה לזיו שהיא קיבלה את יוליה, וזיו מרים אותה ומחבק אותה על זה(לא בתור חברות) ככה ז ניגמר:)

למעלה