הפרק היומי

../images/Emo6.gif גם אני גם אני ../images/Emo9.gif בבקשה../images/Emo85.gif

ענקית ענקית

פרק 51........../images/Emo98.gif

גנגנה מת.........מעניין מה יקרה בהמשך.....מה יהיה עם ריקי וקובי. ספסוף כצנלסון מתחיל לעלות על "כיוון חקירה חדש"........שיתפסו כבר את ארז
ונירה
הרעים האלה.......וישחררו כבר את ירון
והיה באמת מתח בסוף עם זיו ורותם.........ואיך ששירן תפסה אותם ביחד.............נו.אני רוצה לראות כבר מה היא תעשה להם.......טוב נו דיי נמאסה כל הקנאה שלה וזה שהיא חושבת שכל העולם שפוט שלה.........ומצד שני אם היא באמת אוהבת את זיו(אפילו קצת) אז היא מסכנה עם כל הקטע הזה.......

../images/Emo142.gif הפרק היומי!

איזה ממי זיו
הוא כזה מתוק ומקסים..... וגם רותם. איזה כיף ששירן נכנסה באמצע. היא כזאת מעצבנת, היא חושבת שכל העולם שייך לה.. מגיע לה

פרק 51........../images/Emo98.gif

גנגנה מת.........מעניין מה יקרה בהמשך.....מה יהיה עם ריקי וקובי. ספסוף כצנלסון מתחיל לעלות על "כיוון חקירה חדש"........שיתפסו כבר את ארז
ונירה
הרעים האלה.......וישחררו כבר את ירון
והיה באמת מתח בסוף עם זיו ורותם.........ואיך ששירן תפסה אותם ביחד.............נו.אני רוצה לראות כבר מה היא תעשה להם.......טוב נו דיי נמאסה כל הקנאה שלה וזה שהיא חושבת שכל העולם שפוט שלה.........ומצד שני אם היא באמת אוהבת את זיו(אפילו קצת) אז היא מסכנה עם כל הקטע הזה.......

../images/Emo41.gifיווו אני מתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזה מתוקים רותם וזיו
רותם כזאת מצחיקה
איזה זוג מסטולית שיכורים ומסוממים שניהם
וגם סוף סוף כצנלסוןהגיע למסקנה שירון הופלל
למה ירון לא סיפר לו את הכל מקודם כבר
בכל מקרה פרק ממממממממש ממשש מ-ו-ת-ק
גם אהבתי שריקי אמרה לקובי שהיא אמרה לזנזנה (ז''ל
) שיחטוף אותה
יאללה בייי יש לי עבודת שורשים להגיש ואני קצת באיחור אז סלחו לי...

aYaLoLy

New member
../images/Emo166.gifהפרק היומי../images/Emo166.gif../images/Emo85.gif

אויייי רותמ וזיו כאלה מתוקים ביחד! שירנ הזאת סתמ פוסטמה! בלאטטטטט איזה מפחיד גננה נראה!! איזה תמימון ירון שהוא לא העלהה בדעתו שארז מפליל אותו! כצנלסון מפחיד כרגיל.... איזה פוסטמה מישל הזאת ונירה חחחחח עם הכותונת החדשה שלההה קרעה אותי מצחוק! צפרירית הצרצרית נראית פרחה במיוחד היום כאילו היא פליטה מלהקת חמסה(
) ואודי מוזר... שאוליטו נראה מאוד מעוניין בספר שלו. ותר מנירה העקומה!

למה ירון לא סיפר הכל מקודם?

כי הוא דפוק! אין לי כוח בשביל המוח הקטן והדפוק שלו. "לא, ארז, לא זה לא יכול להיות", יאללה שתוק כבר, הוא כזה דפוק, הוא מעדיף לחשוב שהסמים ריחפו לו לתוך הקפה ולתוך התיק מאשר לדעת שזה ארז שם לו אותם! איך הוא מעצבן אותי! כמו איזה מפגר!!! אני כבר שונא אותו יותר מאת אודי! אוף!

פרק מותח ומצחיק כאחד ../images/Emo9.gif

נקרעתי כששאול התחיל לאכול את עצמו והתאפק שלא להכות את אודי, אהבתי גם שקובי לא ידע מה לעשות עם הגופה הענקית של גנגנה
וגם שנירה הופיעה עם הכותונת החדשה
כמה זמן לוקח לירון לקלוט דברים או לספר אותם... השתגעתי כבר
רותם וזיו באמת היו נורא חמודים ביחד, וכמובן, שבסוף שירן נכנסה וראתה אותם... זה היה צפוי ביותר!!!
גם צפרירה מאוד הצחיקה אותי... והשנאה שלי לאודי רק גוברת וגוברת
אני מקווה שליה לא תתחיל להתרחק עכשיו מירון בגלל מה שמישל אמרה
היה פרק ממש יפה!

סתם רותם וזיו

הרי זה ברור שזיו עוד פעם ישתפן ויתחנף לשירן כי הוא רוצה אותה ורותם שןב פעם תאכל את הלב כי זה התפקיד שלה אין לי כוח בשבילה וגם היא לבשה שמלה מזעזעת ומישל הפולניה שתפסיק כבר עם השטויותשלה וליה שתפסיק לילל כל הזמן

עדן לוי

New member
אתה בנאדם מאוד חמים ונעים!

ואתה גם בהחלט אוהב אנשים.......... הכוונה לקובי המניאק

לא יודע אם שמתם לב אבל...

רותם אמרה שהיא יודעת כבר את כל הטקסט בתפקיד של יוליה עכשיו נשאלת השאלה איך? מה מי מו? היא למדה אותו קודם כי ידעה שהיא הולכת לשחק את התפקיד של יוליה, כמו שארז ידע שהוא הולך לשחק את רומיאו? מוזר.

לא מדויק ../images/Emo6.gif

היא לא אמרה שהיא יודעת את כל הטקסט של יוליה... לפי זכרוני ארז אמר שהוא יודע את הטקטסט אז היא אמרה שגם היא יודעת כבר די הרבה ובס"ך הכל זה טבעי כי הם כבר עושים הרבה חזרות והיא שמעה את יעל אומרת אלף פעמים את אותו טקסקט אז היא קלטה
וחוץ מזה במחזה של רומיאו ויוליה אם תבדוק תראה שיוליה לא מדברת הרבה טקסט ובעיקר בין רומיאו ויוליה אין הרבה סצינות... כי כל הזמן לא נותנים להם להיפגש מהמשפחות שלהם
והרי ליה אמרה שאלה אם הם יודעים את הטקסטים של רומיאו ויוליה ביחד! שזה נורא מעט טקסטים...

shiran™

New member
אווווו יש לי הרבה מה להגיד ../images/Emo121.gif

ראיתם את הנעליים של ריקי
ירוקות כאלה... חחחח...
הרס אותי מצחוק ששאול אמר לאודי : "אולי אתה רוצה למכור גם ירקות בכניסה"
או משהו כזה..
ריקי שיחקה טוב...
עוד קטע מצחיק שריקי או קובי, לא זוכרת אמרו על גנגנה : "הוא כזה גדול"
מה זה הקטשופ ששמו לגנגנה
אהה, עוד משהו
אני לא יודעת אם שמתם
, בהתחלה כשגנגנה היה על הריצפה היו לו עיניים פתוחות קצת, אח"כ הן היו סגורות לגמרי ואח"כ פתוחות לגמרי
זיו ורותם ממש ממש חמודים ביחחחחחחד
ועוד משהו קורעעעע: הכניסה של נירה, איך היא נכנסה לחדר של שאול עם הכותונת החדשה
זהו

../images/Emo122.gif../images/Emo7.gifעצוף מדי

אני חולה על ריקי
ועצוב שהיא בכתה
... אבל הגיע לגנגנה ה
הזה למות
בלי להעליב את ה
ים...

למעלה