הפרק היומי

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifיותר ממני../images/Emo35.gif לא הגיוני../images/Emo70.gif

... כן ובמקום משחק החיים יהיה טלנובלה מסריחה ברזילאית "קשרי משפחה" בעעעעעעעע! לא מתכוונת לראות אפילו שליש שניה מהסידרה הזאת!

על הפרק^$#%@#$#@

נראה לי שראו שאין זמן ויש להם רק עוד 2 פרקים אז ויתרו על קטעים..כאילו הריצו קדימה ונראה שחסרים קטעים.. פתאום הראו את ליה ואת כל השחקנים עושים חזרות, מה עם הקטע שאומרים לליה שהיא חוזרת לתפקיד?, אף אחד לא הזכיר את זה שליה חזרה, שליה היתה בבית חולים ומישהו שאל לשלומה כאילו היא לא היתה בכלל בבית חולים והיה סיכוי שתמות, שהתאטרון חזר לשאול, את זה ליה ידעה רק אחרי זה. זה היה מוזר %$#$#@%$#%$#% ששאול סיפר לליה שאודי עזב את התאטרון אז רותם עמדה בפתח ואין מישהו שלא ראה אותה, איך ליה לא ראתה..אפילו שראו שצילמו את זה מהזווית שלה. וששאול אמר שאין כסף, זה די ברור למה הראו אחרי זה את רותם ולמה היא בכלל הקשיבה. ...

../images/Emo58.gifזהו נכון...

זה באמת מובן למה היא הקשיבה!! כי... (מי שלא רוצה שלא יקרא את מה שכתוב מעכשיו) או שהיא תקנה את התאטרון או שהיא תלווה לשאול כסף!!!

איזה מושלמיםםם

רותם וזיו היו היוםםם
איזה חמודדד זיו כזה "אני לא יודע אם מותר לי לנשק אותך"
ואז רותתםם "לא תדע אם לא תנסה".. דייי איזה חמודיםם הם ביחדדד... ואיזה מושלממתת ריקי
"את יודעת בתיה... החיים הם כמו אופניים... אם כל לך מדי סימן שאת בירידה" דייי אבל אני לא מאמינה שזה נגמררר :(((

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifפרק... איך לא../images/Emo35.gif מ-צ-ו-י-ן../images/Emo70.gif

אהבתי את הפרק אבל אין לי כוח לכתוב הערות והכול, כמו שאני עושה ב כל יום... אז אולי יותר מאוחר
פרק אחלה

mamosha

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gifאחלה ~ פרק../images/Emo15.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המשדחק של נירית היה טוב נכון שאיך שהיא סיפרה לשאול את זה שדוד איציק הטריד אותה מינית לאר היתה צורה לספר כזה דבר אבל אם המפיקים לא אמרו לה כלום.. אז כנראה לדעתם זה בסיידר... אבל בלי קשר לאיך היא סיפרה... המשחק שלה היה טוב
לירון הייתה מעולה היום!!! כל הכבוד לה
קבלי ח"ח
יותר מהמשחק של לירון ומהמשחק של נירית.. היה את המשחק של גיא.. נכון שהוא בקושי דיבר אבל זה בטח קשה להישאר עם העינים פתוחות הרבה זמן.. קולה כבוד!!!
בקושי הראו היום את אפי
לא בסדר
קולה כבוד לשירן שפתחה את "האגודה לנפגעי רותם" משגישים מרק, מיצים טבעיים ועוד
מה זה היה צריך להיות הצורה שבה שאול הגיב על זה שלא בטוח שליה היא הבת שלו לעזאזל
טוב.. אז נעשה בדיקת דם {בערך ציטוט...} איזה אבא אוהב
{ממש...
}
זיו ורותם... את כל כך מהירים..
מדברים.
מתנשים.
שוכבים.
מדברים. יותר מדי מהירים...
יכלו לשים את זה בפרקים יותר קודמים... |באב|אם אני אזכר בעוד דברים אני אשלח יותר מאוחר... וגם לדברים אחרים אני אגיב יותר מאוחר כי אני אצל חברה... יאללה ביי ביי

mamosha

New member
נזכרתי בעוד משו../images/Emo70.gif

נירית: יש לי אח מפגר. יווו איך זה נשמע...
נקרעתי

Hadarmitt

New member
איזה פרק מהמם../images/Emo70.gif

איזה מותק אפי הוא הביא לירון בלון
וכרגיל...ריקי ומשפטי החוכמה

SofyTofy

New member
ריקי היא גאון../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אין ספק - יש בה הכל. יופי, חוכמה, משחק נהדר, שנינותומשהו שאי אפשר להסביר - אבל מהמם אותך. יעל שרוני לשלטון
אבל אל תשכחו שכל המשפטים שקורעים אתכם, גורמים לכם לבכות, מרגשים אתכם וכל השאר, זה לא תודות לשחקנים, זה תודות לתסריטאית, גם לה מגיע כבוד.

REBELDE 16

New member
איזה שמלה מדליקה לבשה ריקי!!!!!

אויי הפרק היא היתה מהממת באמת......כמו תמיד! לעומת קובי שאמר כבר כמה ימים אני לובש אותה חולצה...ברטע הזה הוא הרג אותי מצחוק...! אממ באמת רותם שחקה טוב אפילו טוב מאוד..... וגם אפי הרג אותי מצחוק שהוא הביא לירון את הבלון.....איזה חמוד הוא!

MTKOL

New member
--->תשמעו את דעתי על הפרק היומי<---

לדעתי הפרק היה אכזבההההה.....בלשון המעטה... כלומר, היו קטעים מצחיקים כמו של קובי וריקי...והיו כמה קטעים מעניינים עם ליה ושאול, ומישל עם רותם...אבל יותר מידי פרטים בסדרה הם דוחסים שני פרקים...כלומר, תראו איך גילינו את כל הסיפור מאחורי בתיה...(שהיא ברחה מבית משוגעים ואת שמה האמיתי...)-גילינו את זה בעקיפין דרך השיחה של קובי וריקי...ולא ראינו ממש שהם הולכים למשטרה ומדברים על זה...או משהו אחר... וגם לא אהבתי בפרק של היום את הקטע ששאול מגלה את "האי-ודאות" לגבי ליה...אני מדבר על איך שהפרק התחיל...הוא לא נראה ממש מופתע...רק בסוף הוא היה קצת...קצת הרגיש מוזר כזה-אני לא ממש יודע איך לתאר את איך שהוא שיחק... ;/ בכל אופן, מה שיותר "מציק" או מעצבן במידה מסוימת זה איך לעזעזל הם יצליחו לדחוף כ"כ הרבה פרטים לפרק האחרון??? שזיו ורותם יהיו ביחד, ששחר ורותם ייפרדו סופית, ששאול וליה לא יהיו בת ואב, שירון ייגלה את האמת לגבי הקשר בינו לבין ליה, שרותם תיפגש עם אחיה, ששחר יהיה עם ענבר...?!?!?!?!!?!?!?!?!? ועוד כהנה וכהנה... אם תשאלו אותי, לדעתי התסריטאית והבמאי (בעקבות תסריטי הסיום) נלחצו איך להכניס את כל הפרטים האחרונים וממש דחפו את כל הפרטים לשני הפרקים האחרונים...ואת התוצאות רואים בעיינים-ממש עבודה כלאחר יד... זאת דעתי...מה אתם חושבים?

חופית19

New member
אבל ככה זה בכל הטלנובלות

תמיד מושכים את העלילה עד אין סוף, אבל בבפרק האחרון הכל נפתר ומתגלה, זה הסוג של הג'אנר, בגלל זה אנשים עם טעם טוב ואיכותי לא אוהבים אותו.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאז למה את מבזבזת את הזמן שלך

בלהיכנס לפורום "הלא איכותי" הזה בשביל לכתוב תגובה

חופית19

New member
מה הקשר בכלל?

אני יכולה לראות את הסדרה ולהנות ועדיין לחשוב שהיא זבל, כמו שאני אוהבת לאכול במקדונלדס למשל, אבל עדיין ,אני מודעת לזה שאני אוכלת זבל. ואם את חושבת שאת שצפית כל ערב ב20:05 בסדרת איכות אז את לא הכי חכמה בעולם.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifיו איזה מזל יש לך שאני לא

רוצה להרוס את הפורום... אם לא הייתי כבר מזמן אומרת לך כל כך הרבה דברים שאין לך מושג בכלל... אבל עזבי אני גם לא ארד לרמה שלך... אנשים בבקשה לא להגיב, בבקשה

חופית19

New member
לאיזה רמה בדיוק ירדתי?

בטוח שלא יותר נמוכה מהתחימה שלך. את לא יודעת להגיב כמו שצריך אז את כותבת - "אני לא ארד לרמה שלך".

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo45.gif בערך../images/Emo108.gif

אולי זאת ממש לא סדרת איכות אבל אל תגזימי ותגידי שזה זבל..

למעלה