הפרק היומי

יאאאא איזה פרק!!!!

איזה פרק יפה!!!!! יא כשהם היו בחזרה עם ליה...רק ראיתי את קובי יוצא מהחדר התחלתי לצחוק! לא יודעת יש לו פרצוף כזה... אפי כזה חמוד!!! שחר עדן הלפחות הודה שהוא התחיל עם רותם רק בגלל הכסף אבל הוא אמר אחר כך מתוך אהבה...עלק! טוב לא משנה...הקטע עם זיו היה מרגש כשהיא סיפרה לו!! בהתחלה כשליה אמרה לשאול יכול להיות שאתה לא אבא שלי הוא אמר אז נעשה בדיקת דם איזה אדיש!!!!! ירון כזה חמוד!!! חחח איזה קטע קורע היה עם שחר כשהוא בא לקפה של התאטרון עם הילדה הזאת! שחר עדן? בכבודו ובעצמו! חחח אישית זה קרע אותי!! אחר כך הלו אוקיינוס... ארז נהייה איטיליגנט!! יושב עם מחשב נייד וכותב!! יפה... אהה מרכז לנפגעי רותם ששירן פתחה חחח רעיון גדול! הקטע עם קובי וריקי (השולטים) היה מזה יפהההההההההה!!! אגב זאת היתה הסצנה האחרונה שלהם...אולי עוד כמה דקות בפרק הבא וזהו! אוףףףףףף!!! אהה אודי ונירה!!! אני נגעלת ממך כאילו נירה הגיע הזמן באמת!!!!! טוב אם אני יזכר אני יכתוב עוד!!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifסיכום הפרק:../images/Emo19.gif

איזה פרק מצוין!! מצד אחד אני שמח שהכל סוף סוף מסתדר, אבל מצד שני אני מבואס שזה נגמר...
טוב אז נעשה קצת הפסקה עם הבאסה ונעבור לקטגוריות: השחקן היומי: גיא אריאלי! אתם קולטים בכלל איזה קשה זה לשחק מישהו ללא הכרה ולשכב עם עיניים פקוחות ? וואו זה נראה לי הייתה הסצינה הכי קשה שלו, הוא ממש עשה את זה אמיתי! ממש ממש אחלה! השחקנית היומית: כל הבנות לא היו משהו....חוץ מיעל שרוני המדהימה! היו לה אומנם כבר קטעים יותר טובים אבל אין היא מדהימה! שולטת! הדמות היומית: מקום ראשון: ריקי! מקום שני: שירן! חחחח איזה חמודה שהיא רצתה לצרף את שחר לקבוצת נפגעי רותם....חחח האכזבה היומית: המשחק של דן תורן! מה זה צריך להיות? הבת שלך מספרת לך את הדבר הכי מזעזע שהיא יכולה לספר לך ואתה מגיב בכזאת אדישות? "נו טוב..אז מה , צריך לעשות בדיקה?" כאילו! ראבק! קצת רגש לא יזיק!! זאת בהחלט גם אשמה של התסריט שנתנו לו, אבל הוא היה יכול להכניס גם כמה מבטים המומים...לא? נו טוב נסלח לו..חחח הציטוט היומי: ריקי: בתיה , את יודעת, החיים זה כמו אופניים. אם קל לך מדי - סימן שאת בירידה... האירוע היומי: או או...היו כמה: 1. רותם מספרת לזיו למה היא ברחה מהבית. 2. מתגלה הסוד של בתיה. 3. ירון מתעורר. ועוד כמה... המשתקמת היומית: נירה! סוף סוף זרקה את האפס הזה...אני מניח שההשתקמות תהיה רק לפרק אחד, מחר בטח בגלל שזה הפרק האחרון אז יתנו לה התסריטאים איזה עונש ... הלוזר היומי: שחר. הפסיד את רותם... הטמטום היומי: ה"מתח" בסוף הפרק. מה הזה השטויות האלה? היו כל כך הרבה יותר קטעים לסיים בהם את הפרק! למה דווקא בקטע הכי פחות מעניין? הטמטום היומי 2: רותם עומדת מול הפרצוף של ליה ושאול וחושבת שלא רואים אותה...חחח כמו ששאול "התחבא" אז... הנעדרים היומיים: היה שלב בפרק שחשבתי שקובי וריקי יהיו ברשימה הזאת אבל למזלינו זה לא קרה, והנעדרות היחידות היום הן ענבר ויעל....נדמה לי שזהו, לא?

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifועוד משהו:../images/Emo19.gif

הטמטום היומי 3: המעריצה הזאת של שחר עדן...יואו איזה עצבים עם כל הילדים האלה שזוכים במבצעים של ראש 1 וכאלה ואז דוחפים אותם "לשחק בטלנובלה" (עלק)....ודוחפים אותם לסצינה בכוח! זה כזה פאתטי! בעעע

מ רוחאס

New member
יש קטע שלא הבנתי

רותם וזיו רגע מדברים רגע מתנשקים רגע מתמזמזים רגע שוכבים איטס טו מאץ מהר לא הבנתי עם הם ביחד או לא

m u f y

New member
../images/Emo57.gif היא שכחה

את המעיל שלה בחדר חזרות אז במקרה היא שמעה את שאול וליה מדברים אז נראה לי עכשיו שהיא תתן לו כסף בשביל שהוא יקנה את התיאתרון (אני חושבת!)

REBELDE 16

New member
גם אני חושבת שרותם תתן להם כסף..

זה ברור.. בטח היא חושבת לעצמה אני כזאת עשירה מסכנים צריכים לעזור להם חהה!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

m G m

New member
חחחחחחחח אחלה סיכום../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

בדיוק מה שגם אני חשבתי
כאילו- רותם עומדת מול הפרצוף של ליה אבל לא רואים אותה......חחחחח זה היה מטומטם. וגם "המעריצה" של שחר עדן פור גוד סייק לא יכלו להביא מישהי שמשחקת יותר גרוע???! זה היה פתאטי...
וגם המשחק של שאול היה כזהההההה גרועעעעעע..... ממש מאכזב

TomeRdeluz

New member
נכון, שאול היה אדיש בטירוף!!!

וגם הסוף היה די דפוק, היו יכולים לסיים את זה בקטע שבתיה רואה את ריקי!

LimiMimi

New member
תגובה..

הכי מאמי היה אפי שהביא לירון בלון
חח.. איזה מותק
אהבתי את ה"קבוצת נפגעי רותם".. שירן שיחקה אותה בשני פרקים האלה
["רותם את מליאנית?" או מליונרית? וואטאבר
] זה אשכרה דפוק כל הקטעים שרואים כזה ברור את השחקן השלישי ש"מתחבא".. היא אשכרה עמדה מול העיניים שלהם! אני בטוחה שהם לא שמו לב.. אהא.. והציטוט של ריקי היה גאוני כזה
איי לייק. המפפ.. זהו.

S A IP II IR

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מחר פרק אחרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ובקשר להיום:
איזה מתוקקקקים רותם וזיו| ביחד!|
איזה חמודים ריקי וקובי
ואיזה יפה היה כשהוא רדף אחריה
"הקבוצה לנפגעי רותם" "מקבלים מרק ומיצים טיבעיים" חחחחח נקרעתי בזהההה
שמתם לב שרותם תמידדד מדברת בחצי עין סגורה
וזיו "מה אני אמור להגיד עכשיו? אני לא יודע מה אני אמור להגיד" חחחחחחח כאילו "אופס, שכחתי לקרוא ת'תסריט.." ומזה מתאים לו המילה למל"ם
איזה מציק אודי
כאילו הוא בחיים לא נכנע, לא משנה כמה הוא מושפל
ובחזרה למחר: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מחר פרק אחרון
כאילו מחרתיים ב-20.05 אייייייןןןןןןןןןןןןןןןןן משחק החיים
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

m G m

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה
מחר זה הפרק האחרון
זה עבר כל כך מהר....
אתם קולטים- היום זאת הפעם האחרונה שאתם עוד יכולים להגיד :
"מחר יש משחק החיים........."
כי ממחר אין יותררררררררר
יוווווווו נראה לי אני מה זה אבכה מחר.......
איך שהראו היום את ריקי וקובי המדהימיםםםםםם פשוט עלה לי חיוך על הפרצוף...... איך נקרעתי שריקי אמרה: "נו אז מה בא לך לעשות עכשיו" וקובי כזה:"לא יודע...יש כלים בכיור...כבר לא החלפתי חולצה שבוע..." פחחחחחחח זה כזה היה מצחיקקקק
אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיהם...
תגידו זה רק אני או שעכשיו לקראת אמצע-סוף הסדרה הם נהיו יותר מצחיקים
כי אני לא זוכרת שבהתחלה כל כך צחקתי...
אני כל כך אוהבת את שניהם הם כאלה מדהימים ביחד
הכי קרועים שיש
(יותר מלי
) ובמיוחד ריקי שעליה אני חולההההההההה.....
הייתי עושה הרבה דברים כדי לפגוש אותה...

למעלה