הפרק היומי

LiRooZ

New member
יש בזה משהו... אבל לא הכל נכון

הוא אולי שיחק בדנה... אבל הוא לא רוצה שזה יקרה, הוא לא ידע שהוא יתאהב בשירלי והוא אפילו אמר לדנה ממש בכנות שהוא רצה שיצליח בינהים, אבל לא הלך. רק אל תשכח/י שזאת רק הדמות שלו, יהודה עצמו בנאדם מדהים.

sdavid1

New member
כן..מאז שהוא גילה שהוא מאוהב בה אז

הוא לא ידע מה הוא רוצה מעצמו והוא היה כל כך מבולבל גם מעניין של גאייה..והוא לא שם
שהוא משחק עם דנה(אבל באמת מסכנה) חוצי ממה שהיא עשצה לו עם דניאלה איזה מגעילה עד כדי כךך היא שיקרהה איכססססה בעע מגעילב כזאתת חשבתי ביא יותר חמודה בתור בוגרת פורם חחח(מה הקשר?!)..בקיצרררררררר..הוא באמת מסכן..כל העולם נופל עליו..אז מה בנאדם יכול לעשות?!!?! ומישרשם סיכום..אם אתה כלכך עצבני אתה יכול לכתוב מכתב לתסריטאים...(לא יודעת אם הם עדיין קיימים)..אבל אתה יכול לנסותת או שלחפש ב-144 את המספר של יהודה לוי(לא יודעת אם יתנו לך אותו) חח ואז תלך לבית שלו..ו(אעהה בעצם אתה לא יודע איפה הוא גר אז כמו אמרתי לך ..לך ל144.חחחחחחח ביי

sdavid1

New member
תיקונים *חוץ ממה *עשתה *מגעילה..

*שהיא *בוגרת פורום *ומי שרשם

יהודה לוי הוא רק משחק את ליאור דביר

אופיו שונה מהמציאות של הסדרה, אני לא מכיר אותו ואין לי עניין להיפגש ולדבר איתו, השחקנים הם לא אנשים בעלי רמה גבוהה, הילדה שמשחקת כילדה הטובה היא אגם רודברג בתפקיד שירלי, למרות שגם היא התנהגה לא יפה להוריה נתן ודניאלה. אני לא רוצה לכתוב מכתב להם, אך אני גם חושב על כתיבת סיפורים, האמת גם אתם יכולים לנסות בעצמכם ולכתוב סיפורים, הסרטים והסדרות זה סיפורים שמשקפים את החיים אך באמת הם כל כך מסכנים הדמויות בסידרה החיים מתפרקים אחד אחרי השני.

אני שונאת את דניאלההההההההההההההההה

אמרתי את זה ואני יגיד שוב
אני לא סובלת את דניאלההההההההההההההההה היא כזאת רעההההההההה תמיד חושבת רק על עצמה והורסת לכולם את החיים
ומה היא מנצלת את דנה
איזה מגעילה היאאאאאאאאאא
אני לא סובלת אותההההההה
וגמלי קשה לעכל שעוד פרק אחד נשאר
אני לא מאמינה שזה ה=ס=ו=ף

sdavid1

New member
אתמול מה היה בפרק..איך התחיל..

בזה שליאור אמר לדנה שוא לא יכול להתחתן איתה?@?!!?!?!?!?!?!?!תענוווווווווווווווווווווווווווווו יענטו חח (חרווז)

התאכזבתי../images/Emo4.gif בקושי ראו את שירלי../images/Emo10.gif

מקווה שביום שבת יראו אותה מלאמלאמאלמאלאמלאמלאמאלמא

תשובות

תמר ברחה מהאוניברסיטה ובכלל מהבית של יואב ויואב ושירלי דואגים לה ולא מצליחים להשיג אותה גם לא בטלפון ודנה ודניאלה מתכננות להגיד למגשר שהחתונה היתה פיקטיבית ושליאור רק ניצל את דנה בגלל שדנה רוצה להתנקם בליאור על זה שדניאלה אמרה לה שהוא אהב את שירלי והם התנשקו...

כל התגובות של כולם ביחד, אני מצרפת

וגם......... אפשר הפעם רק בלי לצנזר?!??!?!?!!?!? דניאלה=כ-ל-ב-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה