ליאור הוא טיפש וחוצפן.
הוא מנצל בחורה, בשביל לגדל איתה את ביתו, שהיא של אלונה המנוחה, ובאותו זמן מתעסק עם אחותה שירלי, והאמא שלהם דניאלה מאסה כבר מנוכחותו של ליאור, ומה שמצחיק שהיא גרה וחיה כמובן באותו בית איתו ועם אבא שלו אמנון הכל התחיל בגלל רשת פיצה שליאור ואביו רצו להקים עסק מתחרה, דווקא מול הפיצריה של דניאלה ברזילי, הטיפש התערב יותר, המו"מ העסקי התפתח לרומן, אביה נתן לא אהב את תחיבת אפו של הליאור הזה, אלונה הרתה ממנו, אך דבר אני לא מבין, אם היא הפילה, אז איך יש לו ולאלונה בת משותפת היא ברחה להודו, ונהרגה בתאונת דרכים, והוא הטיפש הזה עזב את עדן, והתחיל כמו טמבל להקים מפעל טעימות שקיבל מתנה מהכסף שאימו נתנה לו עבור זה, הוא עירב דווקא את דניאלה, שעכשיו רוצה לאמץ את נכדתה, ולהוציא אותה ממנו ליאור הוא הדמות המרכזית בסידרה, מה שלומדים פה, שצריכים אחריות ושיקול, בגלל הליאור הזה, נהרס לדניאלה חלק מחייה, היא איבדה את בתה, בגלל שהיא הפילה, ובעקבות הדיכאון היא עשתה תאונה, ועכשיו שירלי מתאהבת באותו ליאור שבגללו איבדה את אחותה הגדולה, אך יש לה אחות למחצה בשם אליאן, שהיא בת אביה נתן, כמובן הוא נכנס לעסק של דניאלה והתערב יותר מידיי, ליאור הזה הוא טיפש וחצוף וגם שפל, הוא הכניס את עצמו להרפתקאות מיותרות שהוא יכל היה לא להכנס אליהם, אך הלך עם ראש בקיר. בחור נורמלי לא עוזב חברה שהוא אוהב, בגלל עסק פיצה מטופש ועוד מתחרה, שהוא מתאהב במתחרה, סליחה שאני מרחיב מידיי, אני מתנצל על הסידרה הזאת אפשר לכתוב הרבה ספרים. ליאור היה צריך לחיות עם עדן, היא הייתה חברתו שהוא אהב ואלונה הייתה צריכה לחיות עם גולן, והיא נפרדה ממנו בגלל אותו ליאור שהכניס את עצמו לחייה, הכל פה מסובך ומפותל, אני נגעל מהדמות המתנשאת והחצופה שלו, וחוץ מזה שהוא טיפש שהוא לא שומע בקול אביו, ומתנהג כמו ילד טיפש שרוצה צעצוע שלא מתאים לו, וכמובן שוטה לא קטן. הסידרה סיימה את דרכה, כמה טיפשות עוד אפשר להפיק, זה מעניין לראות את זה, אבל מי שכותב את זה, הוא צריך לשנות את הטקסט, שתהיה סידרה עם מהלך חיים נורמלי ולא מהלך של פירוק אהבות ומשפחות סידרתי, והמפרק הגדול הוא ליאור דבירי, שעשה נזקים לא קטנים להרבה אנשים וגם קיבל מנת אגרוף מגולן בגלל תככיו.