הפרק היומי

ט ל ו ש1

New member
הפרק היומי../images/Emo44.gif

שרשור לפה הכל
ויש לי שאלות גם, מה קרה בקשר לתמר
ומה קורה בין דנה לדניאלה
מה שתיהן מתכננות

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

יש צורך להסביר?!

צוף בו

New member
../images/Emo7.gifיואו עוד פרק אחד אני לא מאמינה!

הפרק היה בסדר הכי קורע שבתחילת הפרק שרשף שאל את ליאור ללמה הוא לא הולך לשאול אז הוא כזה אמר לו...."אני לא יודע איפה הוא גר" זה היה קוקע

Erezz360

New member
פרק יפה

בקשר לתמר שהי אמכרה כדורים לאנשים.. דנאלה ודנה לדפוק את ליאור שלא יקבל את גאיה פרק יפה אהבתי... איך שירלי בכתה בזה שהראו מה יהיה בפרק הבא... רואים כאילו לדניאלה אכפת שם

כרמל91

New member
איזה כלבה דניאלהההההה

כלבה כלבה כלבה!!! ובטוח גאיה תהיה אצל ליאור זה בטוח!! אנשים עוד פרק אחדדדדדדדדדדדדדד קולטים?1 אני לאא!

ואויייייייייייייייייייי

עוד פרק 1 וזהו דיי איזה מהררררררררר אוף פרק אחרון וזהו
ואויי מתה ליראות את הסוף אוחח.. וגם כן דניאלה הזאתי ודנה אוחחחחחחחחח שונאת אותם

היללי 2

New member
אממא פרק יפה..

איזה רעה דנההההה למה היא ככה מתנהגת לליאור.?? ממש לא יפה מצידה.... למי שיש ספוילר שישים דחוף!!!! מהר!!!!!!!!!

צוף בו

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifרק עוד פרק אחד

יואו קשה לעקל.... אוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן צודקת

דניאלה זבלל כלבה ואין לי מילים אבל גם דנה על זה שהיא דפקה את ליאור איזה רעה..

א2ישג

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifכל הפרק בערך רק בכיתייי!!!

זהווא זה נגמר אנשים עוד פרק 1 !! לפי כל השינויים בתוכנית היה צריך לפחות עוד 10 פרקים מה אם הכל ?? אוווף הלואי שגולי יסלח אני כל מחר יחשוב על זה!!!!!!!!!!!!
אנלא יכולה אווף זהוא זהוא חבר'ה זה נגממרררר!!!!!!!
מזל שראיתי לבד כי אם מישהוא היה רואה איתי הוא לא היה מבין למה אני בוכה..אחח....(אולי גם אתם לא)..
חבר'ה עוד פרק 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה ופרק ממש יפה ומרגש!

sdavid1

New member
תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

דניאלה וכושלסבתא שלה(דנה) עלו לי על העצבים..
שילכו למצוץ *** אינעל דודה של סבתא שלל אב אבא לשהםםם ימות ויחנק בקבררררררררררררררררררר יוו שונאת אותםםםםםםםםםם אתם לא מתארים לכםםםםםםםםםםם כמהה איך היה בא לי לשבור את הטלוויזיה אבל ריחמתי עלינו שלא נראה יותר (וגם אני לא יראה את הפרק האחרון).. מסכן ליאור כפרה אני על החיים האלו שימדוריייייייייי עליו מה הם עשו לו איך הוא היה בשוק אימאאאאאאאאאאאא הלכתי להרוג אותם מרוב עצביםםםםםםםםםםםםם
טוב ועכשיו לסיכום הפרק........ אהבתי תפרק(חוצמי דניאלה ודנה ה******** ) כל סצינה שהייתה חשבתי על זה שזהו נגמר ויותר לא נראהה ויהיה משעמם ונתגעגעעעעעעעע ב=ט=י=ר=ו=ף..מסכנה עדןן --> עם מי היא תהיה עכשיו?! ומסכן יואביייייייי אבל בטו הוא ותמר יחזור--אין מצב שלא!! |ספוילר:ממה שהיה בפרקים הבאים..| ואיי איזו צמרמורת היית הלי ששירלי דיברה עם דניאלה על גאיה נראה לי מחר אני יכבה(בפרק האחרון)
סלחו לי על הקללות אבל הייתי חייבת לפרוק את כל הכעס שעלה לי לשכללללללללל והעלה לי תפיוזים של הצורהההההההההההההההההההההה

sdavid1

New member
*יבכה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

צוף בו

New member
תודה...

אגב נמחקו לי כל המסנג'רים של כולם אולי תכלו לשלוח לי הודעה במסןאו לשלוח לי מסר עם הכתובת של המסן

למעלה